NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 marangoz yapamıyorsa kapatsın dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Jim_E_Rustler said: duralit üstüne 1400lük aleti koymam abi. http://i.imgur.com/X5gj5oH.jpg Masa bu abi. of tam hipstır yuvası ya pikap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Dizinle masa arasındaki boşluk ne kadar? Yapılan parça fazla kalın olup bu sefer de dizine çarpmasın. İsteğin tam olarak hangisi: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 paramecium said: Selam, Ben Pazartesi günü bakıp sana haber veririm :) Eğer aklımdaki şekilde olursa, ben sana yaparım. Saygılar.Abi çok müteşekkir olurum, irtibata geçelim. İstegim B. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, A demenden çok korkmuştum :P Tamam, sana iyi/kötü haber veririm. Bana diz ile masa arası mesafeyi belirtmedin ama ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lan 2 tahta bisi kestirip yapıcan ne adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1363/66/1363668451264.jpg Ölçüleri alıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 paramecium said: Selam, Dizinle masa arasındaki boşluk ne kadar? Yapılan parça fazla kalın olup bu sefer de dizine çarpmasın. İsteğin tam olarak hangisi: Saygılar. İşinize karışmak gibi olmasın ama resimdeki gibi yapacaksanız düzeneği, kullanıcı için eziyetli olur. Resimdeki sistem kullanıcıya kolunu yaslaması için yer bırakmıyor. Kısa sürede insanın kolu ağrıtır bu durumda. Şahsen ya kullanıcı için özel olarak ergonomik bir düzenek yapın ya da kullanıcının ayarlayabileceği bir düzenek üzerinde çalışın. Şahsen ikincisini tercih ederim, şu hali kullanışsız gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Selam, Masa altından çıkıp, fazla yer kaplamayan basit bir düzenek ancak böyle olur. Ama tasarlarken önüne 10-15cm düz alan eklenebilir istersen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Eklenebilir abi 5 santim falan da, tablet baya genüş sırf kolumu koyabileyim diye öyle aldım, sıkıntı olmaz kolay kolay. Bu arada korkunc işim var, ölçüyü bugün alıp atıcam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahmet işi düşünce nası abi çekiyo ama. paramecium da dünyanın en saygı duyulası adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çok mübarek bir adam ya çok saygı duyuyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 -Deno- said: ahmet işi düşünce nası abi çekiyo ama. düdüğün önde gideni işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar