Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir aşk hikayesi

Miamia

Öne çıkan mesajlar

Ben arkadaşımın facebookundan görmüştüm. Çatlağa benziyordu baya baya içimden ben bu kızla tanışacağım diye geçirmiştim. 1-2 hafta formspringden yürüdüm baya baya bence gayet hoşuna gitmişti yabancının birinin onunla ilgilenmesi falan. Sorular sordum, cevapladım biraz biraz sonra bir gün ben seni ekliyorum ya dedim arkadaşlık isteği yolladım. Gelsin zaman gitsin zaman hemen hemen her gün konuştuk ettik, o zamanlar msn vardı galiba hala. O yıl doğum gününü kutlamıyordu hadi bir şeyler yapalım diye ısrar ettim, erken saatlerde pasajda oturduk arkadaşı; ben o ve ortak arkadaşımız galiba en hızlı geçen 4-5 saat o gündü benim için :) Ondan sonra zaman zaman bişiler yapmaya başladık yabaniliği en azından bana karşı azaldı, olaylar olaylar. İş seyahatine giderken bile peşine takıldım bazı bazı, 1 bilemedin 2 yıl sonra telefon çaldı sabahtan haftasonu olduğu için uyuyorum tabi; ağlamaklı ses bir şeyler söyledi ayaklarım taşıyamadı tabi beni, dur dedim tamam bir şey yok geliyorum. Kaza işte birini bağışladı diğerini aldı yanına.. Sonrasında hayata küstüm tabisi; beni almadılar mezara, tek kişilikmiş, genç mişim daha, babam ne yapacakmış sonra, söz vermiş mişim.. ^_^ Zaman her şeyin ilacı derler ya benim şansıma ya da salaklığıma ağrı kesici gibi etki etti gibi. Yola tabisi devam ediyorum ama kalbimin bi köşesi hep hatun kişinin olacak sanırsam. Buda böyle bi anımdır işte ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...