MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 İlk iki kelimeden sonra "FÖADSMFSXH" dedim aşağı scroll'ladım direk. Aşk meşk ottan boktan şeyler, en güzeli KÜTÜKLÜK ve YALNIZLIK, en azından ben huzuru öyle buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu ne dandik hikaye başlangıcı be. İlla yazacağım diyorsan da böyle yazma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyan lan bu "roket adam" said: va**na budalası derken? *msalak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Theridone said: Noyan lan bu aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 basılamayan kitapları internette nereye saklıyorlarda böyle copy paste edioz ya?bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Meraba Ben esmer kirli sakalli ,ara ara seni süzen yakışıklı. Avukatlarıma haber saldım. Dava edildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Miamia said: Onun kini istemeden doğruca oradan uzaklaştım. Türkçe bitti, dağılabiliriz. Kini isminde cep telefonu markası varmış meğer. Kindle var Kini neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 eğer kini diye bi cep telefonu varsa türkçe bitti diyemezsin ki. arada bi ya da kullansaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 stimpak said: pff, yet another kezban. bi bitemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ben arkadaşımın facebookundan görmüştüm. Çatlağa benziyordu baya baya içimden ben bu kızla tanışacağım diye geçirmiştim. 1-2 hafta formspringden yürüdüm baya baya bence gayet hoşuna gitmişti yabancının birinin onunla ilgilenmesi falan. Sorular sordum, cevapladım biraz biraz sonra bir gün ben seni ekliyorum ya dedim arkadaşlık isteği yolladım. Gelsin zaman gitsin zaman hemen hemen her gün konuştuk ettik, o zamanlar msn vardı galiba hala. O yıl doğum gününü kutlamıyordu hadi bir şeyler yapalım diye ısrar ettim, erken saatlerde pasajda oturduk arkadaşı; ben o ve ortak arkadaşımız galiba en hızlı geçen 4-5 saat o gündü benim için :) Ondan sonra zaman zaman bişiler yapmaya başladık yabaniliği en azından bana karşı azaldı, olaylar olaylar. İş seyahatine giderken bile peşine takıldım bazı bazı, 1 bilemedin 2 yıl sonra telefon çaldı sabahtan haftasonu olduğu için uyuyorum tabi; ağlamaklı ses bir şeyler söyledi ayaklarım taşıyamadı tabi beni, dur dedim tamam bir şey yok geliyorum. Kaza işte birini bağışladı diğerini aldı yanına.. Sonrasında hayata küstüm tabisi; beni almadılar mezara, tek kişilikmiş, genç mişim daha, babam ne yapacakmış sonra, söz vermiş mişim.. ^_^ Zaman her şeyin ilacı derler ya benim şansıma ya da salaklığıma ağrı kesici gibi etki etti gibi. Yola tabisi devam ediyorum ama kalbimin bi köşesi hep hatun kişinin olacak sanırsam. Buda böyle bi anımdır işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 üzüldüm kardeş gerçek değilse bile üzüntülü yani. Ana hikayeye gelince çok sürükleyici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bi tek va**na yı tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 va**na budalası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 troll bu kasmayın agalar va**na yazmak ban sebebi sayılsa patide dsfgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 eee hani devamı nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 İpek Ongun kitabı selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar