Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 diaboliq said: noyan sana cinsel bi beklentiyle yaklaşan erkekler oluyor mu lan? Oluyor .. bende "ayıp ediyon kanka bana mı halleniyorsun insan insanı silker mi ? " diye makara geçiyorum. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 88 doğumluyum 8 senedir kocaeli iktisat okuyorum 2 senedir bir reklam şirketinde muhasebe pazarlama vs. her bi boku yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 90 doğumluyum ameleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura ne ballı adamsın sen arkadaş... Vay arkadaş ya, harbiden evrene iyi mesajlar yollayalım biz de ya.Bana da öğret noyzura.Zaten sözün var, bigün buluşup iki tek atıcaz goygoy yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Liebe said: bi 6-7 sene önceki yeah metalciyim ortamlarda içelim dağıtalım kimse bana zincir vuramaz kendimin efendisiyim modunda olsam ben de noyzurayla çok iyi panpa olabilirdim aslında ahah aynı ben şimdi köle olarak çalışıyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyan hakikaten beni yanına alabilirsin lan. olum çok muhabbet adamımdır bakma buralarda kendimi gösterme şansım olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 senko said: Liebe said: bi 6-7 sene önceki yeah metalciyim ortamlarda içelim dağıtalım kimse bana zincir vuramaz kendimin efendisiyim modunda olsam ben de noyzurayla çok iyi panpa olabilirdim aslında ahah aynı ben şimdi köle olarak çalışıyorum. saygılar. Selam, Ne kölesi ? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 seks kölesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kar amacli organizasyonlarda calisip kendi sirketinin sahibi olmayan herkes icin kole diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 senko said: Liebe said: bi 6-7 sene önceki yeah metalciyim ortamlarda içelim dağıtalım kimse bana zincir vuramaz kendimin efendisiyim modunda olsam ben de noyzurayla çok iyi panpa olabilirdim aslında ahah aynı ben şimdi köle olarak çalışıyorum. saygılar.s.a bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben de çok muhabbetli adamım vesselam sauahseu ama önceki mesajımda da dediğim gibi artık bana böyle arkadaş edinmek oturup şamata yapmak, skypeta falan saatlerce konuşmak yorucu geliyor bir de öncelikleri değişiyor insanın belli bir yaştan sonra, artık vaktimi kız arkadaşıma ayırıyorum müsait oldukça onunla bir şeyler yapmak istiyorum bir de arkadaşlarım var işte bir sürü onlar yetiyor yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak ne biliim bana yorucu geliyor sfdsf kölelik meselesine gelince de ben pek köle olarak görmüyorum ne biliim iş dünyası bu abi karnımızı doyurabilmek için savaşıyoruz işte 10 bin sene önce okunu yayını alır zekanla birleştirerek karnını doyuruyormuşsun bundan 100 sene öncesine kadar ticaret tarım falan şimdi de bu şekilde yürüyor işler. tabi kendi işinin sahibi olmak çok daha güzel çok daha çekici ama halimden çok da keder duyuyor değilim. ha gönül isterdi sınav sistemi öss ye gireceğim sene değişmeyip hukuk kazanabilseydim, her bölümden 26 civarı net yapıp mat 2 den 4 net yapmam buna engel oldu sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Seks Gaboo said: Selam, Ne kölesi ? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 keşke seks olsa telco kölesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 83lüyüm Seksde güçlüyüm and i will fak the system ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ulgio said: Noyzura ne ballı adamsın sen arkadaş... Vay arkadaş ya, harbiden evrene iyi mesajlar yollayalım biz de ya.Bana da öğret noyzura.Zaten sözün var, bigün buluşup iki tek atıcaz goygoy yapıcaz. bal diye birşey yok ya hepsi enerji bazlı olasılık yönetimi. Ya gücüne sahip çıkarsın ve hayallerini gerçek kılarsın.. ya da başkasının hayalleri için piyon olup etrafa rörörörö yaparsın kendini özgür sanan köleler gibi ;D buluşuruz içeriz ya.. ben sadece şarap içiyorum alkol olara. u....u azalttım çünkü boş kafamın doğal hali kendiliğinden aşırı yüksek artık. Bildiğim ve öğrenmek istediğin herşeyi de öğretirim ders almak istersen ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 diaboliq said: noyan hakikaten beni yanına alabilirsin lan. olum çok muhabbet adamımdır bakma buralarda kendimi gösterme şansım olmuyo. hmmm öncelikle paticikte fedaim olabilirsin.. böyle fistan, bıngıldak , imammizer tier'inde ki low level mobları benim yerime kes ;D Onların yaklaşımlarınını dodge edip atackları geri püskürtürken ilk derslerin başlar.. bi kere attackladın mı zaten hep auto attack olur. sana yavercik falan derler ama bunların hepsi de ego sınavları falan işte ;D;D;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Liebe said: ben de çok muhabbetli adamım vesselam sauahseu ama önceki mesajımda da dediğim gibi artık bana böyle arkadaş edinmek oturup şamata yapmak, skypeta falan saatlerce konuşmak yorucu geliyor bir de öncelikleri değişiyor insanın belli bir yaştan sonra, artık vaktimi kız arkadaşıma ayırıyorum müsait oldukça onunla bir şeyler yapmak istiyorum bir de arkadaşlarım var işte bir sürü onlar yetiyor yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak ne biliim bana yorucu geliyor sfdsf kölelik meselesine gelince de ben pek köle olarak görmüyorum ne biliim iş dünyası bu abi karnımızı doyurabilmek için savaşıyoruz işte 10 bin sene önce okunu yayını alır zekanla birleştirerek karnını doyuruyormuşsun bundan 100 sene öncesine kadar ticaret tarım falan şimdi de bu şekilde yürüyor işler. tabi kendi işinin sahibi olmak çok daha güzel çok daha çekici ama halimden çok da keder duyuyor değilim. ha gönül isterdi sınav sistemi öss ye gireceğim sene değişmeyip hukuk kazanabilseydim, her bölümden 26 civarı net yapıp mat 2 den 4 net yapmam buna engel oldu sfdsf ya benimde öyle boş beleş vaktim yok malum zamanımı birilerine hizmet olarak sunduğum için mana'mı dikkatli harcamam gerekiyor. Değmeyecek aptal insanlarla takılmadığım gibi bu aptallıkta oolan arkadaşlarımı da elemeye başladım. Kölelik meselesine gelince de hiç kimse kendisini özgür zanneden kölelerden daha köle olamaz klişesini söylemek istiyorum. Köle olmadan da geçimini sağlamak ve sevdiklerinle mutlu yaşamak mümkün. sayısız arkadaşım var köle olmadan kendi kendilerinin patronu olmaya cesaret etmiş kişiler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: 83lüyüm Seksde güçlüyüm and i will fak the system ! Sürekli öss demenden dolayı zaten 80-84 aralığında olmanı bekliyordum. Öss den sonra mı bu yükselen güç çıktı acaba ortaya? ps: Bende össden sorasını bilmem bende öss yazardım, no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: Liebe said: ben de çok muhabbetli adamım vesselam sauahseu ama önceki mesajımda da dediğim gibi artık bana böyle arkadaş edinmek oturup şamata yapmak, skypeta falan saatlerce konuşmak yorucu geliyor bir de öncelikleri değişiyor insanın belli bir yaştan sonra, artık vaktimi kız arkadaşıma ayırıyorum müsait oldukça onunla bir şeyler yapmak istiyorum bir de arkadaşlarım var işte bir sürü onlar yetiyor yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak ne biliim bana yorucu geliyor sfdsf kölelik meselesine gelince de ben pek köle olarak görmüyorum ne biliim iş dünyası bu abi karnımızı doyurabilmek için savaşıyoruz işte 10 bin sene önce okunu yayını alır zekanla birleştirerek karnını doyuruyormuşsun bundan 100 sene öncesine kadar ticaret tarım falan şimdi de bu şekilde yürüyor işler. tabi kendi işinin sahibi olmak çok daha güzel çok daha çekici ama halimden çok da keder duyuyor değilim. ha gönül isterdi sınav sistemi öss ye gireceğim sene değişmeyip hukuk kazanabilseydim, her bölümden 26 civarı net yapıp mat 2 den 4 net yapmam buna engel oldu sfdsf ya benimde öyle boş beleş vaktim yok malum zamanımı birilerine hizmet olarak sunduğum için mana'mı dikkatli harcamam gerekiyor. Değmeyecek aptal insanlarla takılmadığım gibi bu aptallıkta oolan arkadaşlarımı da elemeye başladım. Kölelik meselesine gelince de hiç kimse kendisini özgür zanneden kölelerden daha köle olamaz klişesini söylemek istiyorum. Köle olmadan da geçimini sağlamak ve sevdiklerinle mutlu yaşamak mümkün. sayısız arkadaşım var köle olmadan kendi kendilerinin patronu olmaya cesaret etmiş kişiler . http://fearlessmen.com/wp-content/uploads/2012/09/Night-On-the-Street-Messy-Homeless.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 valla ben aç olarak yaşayıp özgür takılıyorum ben ama yeaa demektense bildiğim işi yaparak günde taş çatlasın 3-4 saat çalışarak paramı kazanırım boş vakitlerimde keyfimi sürerim =) çok gocunmuyorum açıkçası başklarının zenginliğine zenginlik kattığım için, sen nasıl bilgini, birikimlerini kullanarak ihtiyaçlarını karşılıyorsan ( facebookta paylaşıyordun galiba ihtiyaç listeni) ben de ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim parayı alıyorum birikimlerim ve bilgim karşılığında. sen adını her ne kadar başka bir şey koysanda temel içgüdülerimiz aynı ;) ne zaman ben birikimlerimi sadece iç huzurumu sağlamak amacıyla insanlara öğreticem dersen o zaman ekstra olarak benden saygı görürsün gelirim eyvallah ben hatalıymışım hacı derim ama yaptığın iş karşılığında insanlardan para alıp ihtiyaçlarını o parayla karşılamak yerine direk ihtiyaçlarını aldığın sürece sen de bir işçisin aynı bizler gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 vakit nakittir dostum. en büyük zenginlik zamanın içinde gizli biliyorsun zatende neyse uzatmayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 GEd said: Noyzura said: 83lüyüm Seksde güçlüyüm and i will fak the system ! Sürekli öss demenden dolayı zaten 80-84 aralığında olmanı bekliyordum. Öss den sonra mı bu yükselen güç çıktı acaba ortaya? ps: Bende össden sorasını bilmem bende öss yazardım, no offense. yok ilk hatırladığım kadarıyla 3 yaşımda , sonra 15 yaşımda , sonra ara ara kapanıp açıldı çünkü korkuyordum yaşadığım paranomal durumlardan ve korkuya boyun eğip sıradan bir insan olmaya çalışıyordum. En nihayetinde en iyi becerdiğim şeyi hayatımın anlamı ile birleştirip profesyonel işim haline getirdim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 88'liyim ben de hala öss diye biliyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yanlış sınava girdin sen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: GEd said: Noyzura said: 83lüyüm Seksde güçlüyüm and i will fak the system ! Sürekli öss demenden dolayı zaten 80-84 aralığında olmanı bekliyordum. Öss den sonra mı bu yükselen güç çıktı acaba ortaya? ps: Bende össden sorasını bilmem bende öss yazardım, no offense. yok ilk hatırladığım kadarıyla 3 yaşımda , sonra 15 yaşımda , sonra ara ara kapanıp açıldı çünkü korkuyordum yaşadığım paranomal durumlardan ve korkuya boyun eğip sıradan bir insan olmaya çalışıyordum. En nihayetinde en iyi becerdiğim şeyi hayatımın anlamı ile birleştirip profesyonel işim haline getirdim =)) http://www.hayatvereneller.com/bio/ Bunu tanıyor musun? Az önce bir şeyler almaya dışarı çıktım tabelayı görünce direk senin eküridir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar