Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat İbiza 1.2 TSI DSG Style

Katibim

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi ?

Haa bu arada çok önemli bir soru bu dsg şanzımanlar geri kaçırıyormuş ne oranda kaçırma yapıyor yokuşta ışıklarda kavramaya kadar arkadaki araca dokunmam değil mi ?

Hızlanması gidişi nasıl bilgiler verirseniz memnun olurum
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Genelde hillhold oluyor araçlarda. Büyük ihtimalle onda da vardır diye düşünüyorum.

DSG veya şu-bu kaçırıyor olayı değil. Tork convertörlü aktarma haricindeki tüm şanzımanlar kaçırır. Bu kaçırmayı tolere etmek için yardımcı sistemler kullanırlar.

Tork konvertörünün belki de en güzel yanı bu geri kaçırmama ve motordan gelen ani şokları tolere edebilmesiydi :)

google sonrası: Abi donanım listesinde yok diyor! Şaşırdım ::o

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

cliosuna bagaj ampulu koymayan renault 1 ,
neredeyse en gelismis motoruyla eslestirdigi cift kavrama otomatik sanzimaninin yanina hillholder koymayan VW 2.

Ata/Efe grup zamani seatlar agzina kadar dolu olurdu, doneminde otomatik klima, d sinifi alti hic bir aracta yokken ibizalarda vardi.

Simdi dogus grubu bunyesine gecince VW yi baltalmasin diye nasil batirip cikaracaklarini sasirdilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ata/EFE zaten sıçtı Ankara'da.
Şimdi gidip bakıyorum da showroom'a, Pazar günü satış temsilcilerinin çocukları candy crush oynuyor bilgisayarda.

Yan tarafa Honda'ya geçsen yine aynı şey, aynen Opis mantığını izliyolar. Döşüyorlar kadın satıcıyı, arabayı anlat diyosun, Bu aracımız xxxx TL diye başlıyor lafa mal.

Doğuş'a gelince; Seat'ı bitek Balgat'daki showroomda veriyorlar. Ulan koskoca İstanbul yolu plazasına aylar oldu koyamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, bir not da öyle düşeceğim: Bizim şirketin DSG Jettası var. Allahı var araba DSG'de çok farkettiriyor. Ama o kaçırma olayı bu arabada da var. Özellikle şimdi indim denedim. Öveçlerin yokuşlarını bilenler bilir zaten. Hani dimdik bir yokuşta tutmasını beklemiyor tabii insan, sonuçta bi dişli/ağırlık oranı var. Ama yine de, park yerine geri geri girerken rampada kaçırmasın arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben araba piyasasindaki mantigi anlamiyorum zaten. 2013 model arabalara elektrikli cam koymamalari hic aklima gelmezdi mesela. Bluetooth gibi seyleri 3000 TL'ye falan vermeleri cok garip ve komik.

Eksi'de entry vardi bilgisayar sektorundeki mentalite otomobil sektorunde olsa her sey cok farkli olurdu diye. Adam hakliymis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...