Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Oksure oksure, tukure tukure bir hal oldum. asist ( ise yaramaz birsey) disinda ilac onerisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mukolitik herhangi bişey al , geç. efervesan tabletleri falan da var, işe yarıyor bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Toz -ince çekilmiş- zencefil+çam balı gerekirsen az miktarda limon. En inatçı öksürüğe kök söktürür, bi yandan bol sıvı, ılınmış ıhlamur v.b devam. Geçmiş olsun, ve bu tarife güven. Özellikle uyumadan önce iki tatlı kaşığı çak yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pislik pislik konular açmayın be ötede geberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bal + içine bol miktarda karabiber ile kendime gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fanta falan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bodozlama yazdım da ballı kekikli çaylar yumuşatır içini üstte de denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sagolun cekilmiş zencefil ,bal,limon vardı onu mix yaptım Ihlamurla içtim (ıhlamur yakkk) .Yarın da gidip keçiboynuzu alıcam Fin said: pislik pislik konular açmayın be ötede geberin. ne var yani siz mayonez gargarası yapıp blue waffle yerken iyi, biz saglık konusu acınca kötü mü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tekel 2001. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yiyebilirsen at tavaya tereyağını erit, balla karıştır. sütle iç sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Nasıl oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sağlam bir haarrrrrgggggggggggggg sonra puuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 inşaata git bi gün çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sıcak su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 learn from the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben astım hastasıyım şu iyi geleyor. tavsiye ederim sostizm said: Toz -ince çekilmiş- zencefil+çam balı gerekirsen az miktarda limon. En inatçı öksürüğe kök söktürür, bi yandan bol sıvı, ılınmış ıhlamur v.b devam. Geçmiş olsun, ve bu tarife güven. Özellikle uyumadan önce iki tatlı kaşığı çak yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NAC diye suda eriyen tablet şeklinde bir ilaç var. Giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Masticore said: Oksure oksure, tukure tukure bir hal oldum. asist ( ise yaramaz birsey) disinda ilac onerisi olan var mi ? şurup her öksürüğü kesmiyor. antibiyotik kullanmak lazım. benim de 3 gündür içim dışıma çıktı ateşten öksürükten farenjit rezil bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sabahları kalkınca bal ye. tek başına bile sıradan deterjanlara oranla 24 kat etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sostizm said: Nasıl oldun? aynı gibiyim ya.Çam balı yok ondan mı acaba ^^ cicek balı belki de balderesidir bilmiyorum http://4.bp.blogspot.com/-tV6px1-T8TI/T3pGITeGDcI/AAAAAAAAAb8/S12fN_zAu28/s1600/522785_10150671764532906_2023932236_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bir de bunu aldım bakalım antibiyotiksiz kurtulabilicem mi http://i.imgur.com/UryK6de.jpg shit oglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Keşke şitoğlu yerine çam balı alsaydın. Geçmezse zaten git doktora. Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar