barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi pantolonu iyi alıcam. 300-400 o tutuyor sadece. E kask gözlük mont eldiven çorap derken artacak ya. Neyse ayar çekilen bi. Kesin severim bi de iki kullanım sonrası atılacak seyden ziyade orta halli alayım diyorum. Salonu cevaplar için. Baya yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Birde kesinlikle içine termal al çünkü kayak gibi ayı gibi kalın giyinme şansın olmuyor boardda. Hafif rahat ve ince olsun ama sıcak tutsun kıyafetin yoksa ya terden bayılırsın ya soğuktan donarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Termale para ver abi sakınma onu bütün keyfin kaçar. Kiralık botla boarddan zevk alabileceğini sanmıyorum, başkasının ayağının girdiği şey senin ayağını illa ki ağrıtacaktır, ona göre hazırla kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Esh said: bir de bilek korumalı eldiven alacaksın tabi ki Ne gerek var lan bilek korumalı eldivene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 pantolonun iyisi 1000 lira. slalomsportta Animal var mesela 275 lira. gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Elinin üstüne düşen boardcuya angut derler arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Xaenin said: Esh said: bir de bilek korumalı eldiven alacaksın tabi ki Ne gerek var lan bilek korumalı eldivene abi board eldiveni mecbur bilek korumalı olacak, en azından düşmeyi ogrenene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ben ders verirken önce milleti yere itiyorum abi düşmeyi öğrensin kollarının üstüne diye, çok önemli yani. Yoksa zaten ilk başlarda çok sakat kayıp aptal aptal düşüyor insanlar, ellerinin üstüne düşmemeyi bilmeleri lazım, yoksa çatırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Osman'a kaburgasını kırdırttım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Öne düşerken dirsek geri düşerken dürseğe düşmeği öğrenmesi zaman alacaktır. Hatta baya süre öyle popo üstü düşecekki kafasındaki bere 50cm havaya fırlayacak :P Bence çok destekli olmasına gerek yok eldivenin ama genede fotolardaki gibi korumalı bir eldiven iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kol üstüne mı atlicaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 varsa şekliniz dağlara bekleriz kaan kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 barbu said: Kol üstüne mı atlicaz şimdi? onu algılayana kadar baya elinin üzerine düşeceksin. kolay bişi deil kol üstüne düşmek. hele ki hızlı giderken baya responsive olman gerekiyo en az 3 takla atacagın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kesin inciticem bir yerimi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 barbu said: Kol üstüne mı atlicaz şimdi? http://www.youtube.com/watch?v=nAubMWspYqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ne olursa olsun hep kontrollü olduğun hızda git yani kontrolü kaybedersen hem kendine hem başkasına çok ciddi zarar verebilirsin. Ben ilk öğrendiğim yıllarda öyle bi düşmüştüm ki ne taraf aşağı ne taraf yukarı anlamam 3-4 dakika sürmüştü. Sonra düşme izime bakında yerde bir kafa izi bir board izi yaklaık 10 iz vardı yani baya bez bebek gibi taklalar atmışım. Teleski falan durmuştu ayağa kalkınca insanlar alkışlamıştı ölmedim diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Boşver abi, her sene 1 kere oscarlık düşmeden sezon kapanmaz. Yaşın gençken çok düş, Abso evli çocuklu adam diye temkinli yaklaşıyor duruma dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 düşe kalka öğreniliyo. 2003te ilk öğrenmeye çalışmamız şöyle oldu. 3 arkadaş gittik kiraladık falan. bana ayakkabı kalmadı, 50 numara CAT bot verdiler. o 3 günde bileğimi kırmadan öğrendiysem daha da bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 KEsinlikle doğru yani benim düşmem ile sizlerinkinin sonuçları çok farklı olabiliyor. En basitinden benim götüm başım her kayakta tutulur 2*3 gün mesela :P Xaenin said: Boşver abi, her sene 1 kere oscarlık düşmeden sezon kapanmaz. Yaşın gençken çok düş, Abso evli çocuklu adam diye temkinli yaklaşıyor duruma dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Esh said: bana ayakkabı kalmadı, 50 numara CAT bot verdiler. http://i.imgur.com/biFsiC8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bu sene becerebilirsen bi GoPro ile kayıcam ama kask kullanmıyorum onu nereye nasıl takmak lazım emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kask şart abi, kasksız çıkmayınız. Ben 2 kere gümlettim kafayı kasklıyken, olmasaydı büyük sıkıntı olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ha bi de avrupada kasksız piste çıkarmıyolarmış gibi bişey soyledi bi arkadaş. mecburen takıcaz artık. hiç sevmiyorum , kendimi rahat hissetmiyorum boyle şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Avrupa'da iki ayağın bağlı teleksiye de bindirmiyorlar abi saçma sapan kurallar çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi çok saçmaymış o lan. ben tekini açıp binemiyorum, ortada rubber olmasına karşın kontrolde sıkıntı yaşıyorum. yalan tabi, sadece tak çıkara üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar