calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tiLi said: 4. sayfa scroll yazabilcek var mı bana? jhelom bankaya gel ben hazırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ev minoc üst madenlerde benim kurulmak isteyen kursun oraya miner için kurdum küçük bi ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: tinker nasıl kasılıyor bilen var mı 2 log la gear kasacan gm olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Nedir bu nerdeyse her recall da client göçmesi. Demin scroll aldım, elimde bi bankaya uçup koyayım dedim client göçtü. Tekrar girdim scrollar yerde tabi moon bankın yanında. Çıplak, kafasında deer mask (uo da en gıcık olduğum şekil) bir eleman hemen kaptı. -Birader ağır geldi galiba falan dedi. -client göçtü dedim -Valla demin birisi geldi aldı diye devam etti. -Sen aldın, ama önemi yok dedim kısaca. -Tamam lan acıdım al al dedi . Biran önce ev alıp uzaklaşmak lazım şu zırtolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Oh açtım karakteri, karakterin adı Limoncu dalmayın sdflkjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi evden banka acılmamasına ne diyonuz peki. hicbi halta yaramadı bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loop said: Nedir bu nerdeyse her recall da client göçmesi. Demin scroll aldım, elimde bi bankaya uçup koyayım dedim client göçtü. Tekrar girdim scrollar yerde tabi moon bankın yanında. Çıplak, kafasında deer mask (uo da en gıcık olduğum şekil) bir eleman hemen kaptı. -Birader ağır geldi galiba falan dedi. -client göçtü dedim -Valla demin birisi geldi aldı diye devam etti. -Sen aldın, ama önemi yok dedim kısaca. -Tamam lan acıdım al al dedi . Biran önce ev alıp uzaklaşmak lazım şu zırtolardan. o client göçmesi eskidende vardı çözemediler. tek çüzümü vendordan birşey aldıkdan sonra "vendor bye" demen. vendora hoşçakal demediğinde göçüyor. ciddiyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kojiroh said: BEYLER SAVE GELİNCE HABER VERİN Geliyorum sdf save geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Lan bu desktop'ı nereye kaydediyo ya, default makrolar yok kendim hazır makrolarımdan birini koymak istiyorum bi türlü bulamadım desktop dizinini. Edit: Tamam buldum registry sapıtmış saçma sapan bi yere kaydediyomuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: tek çüzümü vendordan birşey aldıkdan sonra "vendor bye" demen. vendora hoşçakal demediğinde göçüyor. ciddiyim bu arada Evet hatırladım şimdi, bye diyorduk. Bu arada bir şey kasarken 'guards' nasıl diyoruz. Demin kesmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 macro programina ekle iste guards de diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: 2 log la gear kasacan gm olana kadar tinker diyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tinker gm herhalde bende başka birşey demedim sana ATAR YAPMA BANA! KESERIM SENI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tinker ve carpenter kasma tutosu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan azcik destek cikin 3-5k alou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 beyler bişi sorucam mining oldu 75 fln iron düşmüyo bs kasamıyorum lan unuttum ben bunu. napcam düşüreyim dimi 50'ye fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Korax said: lan azcik destek cikin 3-5k alou birit stable gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Certhas said: tinker ve carpenter kasma tutosu lazım. tinker dedim ya yukarda gear yapacan 2 loga carpentar içinde barrel lid yapacan 4log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tinker olan var mi kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 calvaria said: tiLi said: 4. sayfa scroll yazabilcek var mı bana? jhelom bankaya gel ben hazırlıyorum GELİYORUM birit stable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 jacabo said: tinker olan var mi kizlar buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi silah eritilip ingot yapılabiliyomuş MÜKEMMEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: tinker gm herhalde bende başka birşey demedim sana ATAR YAPMA BANA! KESERIM SENI! çivi ile yapıyorum yahu bir iron gidiyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ingot bs için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar