nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtmwh.jpg kaptanın götüne ulaşamıyorum. zaten small ship al bu sana büyük diyor. binince de karaya çıkamıyorum kapı uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi nasıl bir çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abicim nienna sen misin oyundaki? nienna said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 biri yanımdan geçti gemiyle. gemideyim şu an yine kaldım. paradoks oluştu ne acayip sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gemiyle derdiniz ne. hemen bir gemi memi. durun bi. sakin sakin takılın karada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: dword vurmana gerek yok ölürken yanında dur yeter sdf hepinizi .ihbar ederim dasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Wolas said: Gaboo said: cesede atıp reslenin demek istedim, yazdığın yere düşer kalır yerde yine ağırlıkdan yeni yapılan scrollar yere düşer ?her yazdigi ve yere dusen scrollla refreshlenecegi icin bisey olmaz dusmeye deva. Ettigi surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Vendor almak için ne kadar para lazım? Öyle bağıra çağıra item satmak saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vendor yok sanırım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: Vendor almak için ne kadar para lazım? Öyle bağıra çağıra item satmak saçma geliyor. kıralıyorsun vendorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 iyy oyle is mi olur yil olmus 2014 madem hypelanmadim ve baslamadim, bok atayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hype'ı ben başlattım daha mining'i 30'dan 45'e getirebildim. allah da benim belamı versin. oynayamıyorum anasını satayım, akşam eve geliyorum kalıyor 3-4 saat. eve iş getiriyorum bazen iyice az kalıyor zaman. dur bu akşam biraz daha kasayım. 50 falan yaparım miningi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 olm tek tek ayrı erit 1 saatte 100. ben kastım dün dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 benim dedigim olayi yapicazmi? eski metalonun kuruldugu yeri isgal edebiliriz veya farkli sakin biyere sehir misali kurulalim oraya sonra guild koyariz iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: vendor yok sanırım daha minoc un altında gördüm Llama said: Dworgian said: Vendor almak için ne kadar para lazım? Öyle bağıra çağıra item satmak saçma geliyor. kıralıyorsun vendorları nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: olm tek tek ayrı erit 1 saatte 100. ben kastım dün dfg abi eski ŞIPER'ciyiz. tabi ki de tek tek eritiyorum. işte ne kadar oynadığımı sen hesapla süre olarak :D yalnız 1 saatte azmış, nerde kasıyosun. kolay oluyo direk minoca gidiyorum heryeri kurutmuş oluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tepedeki dağlara git 2dk at alıp. gelen pk kesince resliyo sağolsun sdfg dert olmuyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Biriniz yemek satın verin abi çok acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: nereden? mooun altı brit mezar üstü çadırlar var ya oralarda hep vendorlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: tepedeki dağlara git 2dk at alıp. gelen pk kesince resliyo sağolsun sdfg dert olmuyo pek pk gelince ata binip kaçmam adamın an ex atmasından kısa sürüo benim sadkljasdlsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: Dworgian said: nereden? mooun altı brit mezar üstü çadırlar var ya oralarda hep vendorlar var hmmm. onlara gidip direk koyuyorum itemı yani iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: Gaboo said: tepedeki dağlara git 2dk at alıp. gelen pk kesince resliyo sağolsun sdfg dert olmuyo pek pk gelince ata binip kaçmam adamın an ex atmasından kısa sürüo benim sadkljasdlsaj ben yürüyerek bile kaçıyorum abi gm topuk yüklü default sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 niye kaçıyonuz kaçmaya uğraşmayın vakit kaybı, paşa gibi ölün reslesinler 10sn maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: hmmm. onlara gidip direk koyuyorum itemı yani iyimiş sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum valal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan adamlar neler yapmışlar http://www.nebula.web.tr/?p=208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar