NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yahu taming kasan yok mu milletten lama almaktan içim sıkıldı orclere binmek istiyorum lamaları sıralamak istiyorum alow ayrıca mumble a gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ölünce en yakın rese ısınlanma yok mu? gene olduk lan mını ırzını lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xhi said: Wolas said: 60-70 70-80 80-90 90-100 mage ne ıle kasıcam 60-70 incognito 70-80 invisiblity 80-90 flame strike 90-100 earthquake askdjhas tabiki değil res olabilir ben daha 80'im :D 80-90 Energy Field, flamestrike atamazsın zaten 90-100 Earth Elemental tabi ki ikisinide gz dışında yapman lazım, energy field i kasarken arasında ufak boşluklar oluyor field'ın o aralardan birini target al aynı noktaya atabilirsin, o şekilde last target kullanabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Crafting ya da bs kasan var mı? thief karakter açıyorum. Çok takılmam şifreyi de veririm takılırsınız hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: yahu taming kasan yok mu milletten lama almaktan içim sıkıldı orclere binmek istiyorum lamaları sıralamak istiyorum alow ayrıca mumble a gelin flame strike fln atabiliosan gel yew e gideriz burdan tameleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bi tane de reg crystal getirirsen iyi olur reg yok ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 atıorum atmasınada korkunç lag var bide yeni kestiler moralim bozuk =( niye flame istiyorsun ki pk mı dolu oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: wool getirirsin yaparım ben sana bu arada hayvan gibi lag var mı sizde de wool yokki hiç :) neyse ya bi ara bulunca yaptırayım o zaman sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 dire wolf vardı en son 2 şer tane hızlı çok şerefsizler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 stealing snooping gibi itlik skilleri ne durumda? güzel çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 itlik at üstünde yapılmıyo. yapılsa direk kasacaktım. böyle anca bankada, scroll vendorlarında itlik yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hiç lag yok arada kosarken dc oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bende mi sıkıntı var acaba speed teste baktım 33ping diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ryder nickli bi hırsız dolanıyo ayık olun :) crim olmadan goturebilecek kadar yetenegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 imamizer said: stealing snooping gibi itlik skilleri ne durumda? güzel çalışıyor mu? sitede ph steal ve snoop icin kapalı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 şebnem denilen pk ile realde görüşmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ahah şebnem the miner hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sebnem beni de koyunların orda kesti ama kapıyı hayvanla tıkayarak. page attım geregini yapmamıs demek ki gm beyler sdfhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aynısını banada yaptı göth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 toggie said: imamizer said: stealing snooping gibi itlik skilleri ne durumda? güzel çalışıyor mu? sitede ph steal ve snoop icin kapalı yazıyor.<< hayellerim suya düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: şebnem denilen pk ile realde görüşmek istiyorum abi şebnem ünlü oldu bildiğin, mavi karakterinin minoc yakınlarında evi var scribe kasıyor. yerini haritadan işaretleyeceğim gördüğünüz yerde indirin haysiyetsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 50-60 hangi spelle kasarız kolayca mageriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 g.heal kasıyor millet de fazla reg istiyor bana saçma geliyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: aynısını banada yaptı göth abi minoc bankadayım. kaç tane yün lazım balık ağı için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 recall için kaç mana gerekiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar