xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 server geldiiiiiiii DermişşiiMMMMM>:D< Günncelleme: Ahah valla geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 8,0 poısoning gitmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 işte bir nebula klasiği daha geri alma :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya bu kama ne işe yarıyor ? nerden alınıyor vs bi bilgi verebilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 coklu maden cıkarma kolaylıgı saglıyor, alınma yok yapılıyor cogu craft malzemesi gibi, player vendorlara koyarken görmüştüm onlara bakabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: adamlar web server'ını ayırmamıslar da ya, bu kadar gerizekalı bir araya zor gelir. 15 yıllık oyuna girip haftasonu bi nostalji yapalım dedik, onu da yediler. gelmez bugun artık sdfgh. zaten dayanacagımız max 3 hafta. abi 5 sene içinde sistemi hiç geliştirmemiş olmasını anlamıyorum göktuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 serverda hiç bi şehirde boş scrool kalmamış böyle bir açlık görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Ben çok rahat buluyorum occloda coveda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Koymazsam olmaz şlask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Dartanian said: Ben çok rahat buluyorum occloda coveda falan off occlo , cove falan diince dağıldım ya zor tutuyorum gelmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Gel gel su cokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Geçen koşturuyoruz bi baktım serpents holddayım. Dedim ne işim var burda vendorlarda kırmızı item alamıyorum. Kal Ort Por çektim moongate'e. Hemen ışınlandım trinsic'e.. Çünkü henüz destard'ı marklamamıştım. Koştum koştum koştum... Staminam bitinceye kadar, refresh potionlarım bitinceye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 occlo değil ocllo pis kırolar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Occlo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ben şuan kimsenin tahmin edemiyeceği bir şehirdeyim X( bilene 10cipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Saeros said: occlo değil ocllo pis kırolar yaa lordum bir at parası plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 xhi said: ben şuan kimsenin tahmin edemiyeceği bir şehirdeyim X( bilene 10cipi buc's den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bucs'deni denedim ordan maviler bişi alamıyor. safe zone olan bir şehir yeraltında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu arada, o kadar kastık geri alınmışpes arkadaş sene 2014 olacak bıdıbıdıdıdıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 xhi said: bucs'deni denedim ordan maviler bişi alamıyor. safe zone olan bir şehir yeraltında. wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 kazanan Saeros gel wind'e veriyim 10 cipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bi client yapamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Black staff varmı ve black staff büyü yaparken elden düşüyormu? birde sonunda kasmaya başlayabilicem magery ins kasıcam para yapmak için birisi başlangıçda kendimi döndürebileyim diye bağış yaparsa mutlu olucam := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Heyyt be! Nebula'yı bırakalı epeyi olmuştu şimdi başlığı görünce ne yalan söyleyeyim ister istemez heyecanlandım :) Merak ediyorum da acaba eski günlerindeki tat var mı? Ne bileyim böyle Brit/Moon sokakları gene kalabalık, köprü yada mezarlıkta aksiyonlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar