souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hakikaten Barça Bayern falan gelmesin. Şöyle favori olmasakta yüzde 60-40 55-45 gibi yüzdeler ile maça başlayalım. Bayern Barça falan gelirse TT Arena da galibiyet almak olur hedef. Tur imkansıza yakın. Real gelmiyecek heralde. UEFA her sene kura çekim olayına bir b.k katıyor. Çıkar bu sene de aynı gruptakiler eşleşebilir derse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eşleşebilmeli zaten ya. gs-real eşleşsin diye demiyorum da bana hep saçma gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bayern gelicek, 2 macta 29 gol yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Leş defansımız biraz toplansa bile bir yere kadar olacaktır, o yüzden forvet hattı zayıf bir takım lazım. 7 takım içerisinde bu tanıma tek uyan Chelsea. Onun dışında Dortmund geçen sene ile alakasız oynuyor, şansımız olur bu ikisine. Manu en formsuzları da, herifler Leverkusen gibi komple bir takımı 5ledi. Van Persie ve Rooney gününde olursa her takımı yenerler, ki bizim maçta da formda olurlar banko sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Atletico Madrid isteyenler hiç izlememişler bu sene galiba, makine gibi top oynuyor şerefsizler. Bayern, Barca ve Atletico gelmesin diğerleriyle çekişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahaha sesli güldüm ya aquila said: bayern gelicek, 2 macta 29 gol yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben Atletico gelsin, GS taraftarı bir rakip takım oyuncusunu, Arda Turan'ı alkışlasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Şaka maka gelebilecek takımlardan hiç birini yenebileceğimize inanmıyorum. Belki belki denilen 2-3 takım varmış , psg falan deniliyor ama yok yani ben kim gelirse gelsin bu tur eleniriz diyorum. Aslında düşününce keşke uefaya gitseymişiz ya , daha iyi olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 önemli değil artık yenme yenilme, amaç HEP buralarda olmak. Shalke olmak belki. Real, Manu, Barça falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Uzman sorusu: Aynı ülke takımları çeyrek finalden itibaren mi eşleşebiliyor? Aynı gruptan çıkanlar da birbirleri ile eşleşemediğine göre değişik kombinasyonlar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eskiden öyleydi bullet. umarım chelsea gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben pek hatırlamıyorum top-16'da iki İngilizin, iki İspanyolun eşleştiğini. Hepsi de lider bitirmiyor her sene sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 işte eskiden eşleşemiyolardı anlamında söyledim. şimdi değişmiş mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Psg gelirse ve biz yenersek ÇOK NET fethiyespor esprisi döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bunu soylemek çok trajikomik ama manu sanırım çıkmasını isteyip isteyebileceğiniz tek rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: işte eskiden eşleşemiyolardı anlamında söyledim. şimdi değişmiş mi bilemem. For this stage(Top 16), the winning team from one group plays against the runners-up from another group, and teams from the same association may not be drawn against each other. From the quarter-finals onwards, the draw is entirely random, without association protection. Dediğim gibiymiş. Arsenal ve City grup ikincisi olduğu için Chelsea ve Manu ile eşleşme şansımız bir tık artıyor fakat Schalke ve Leverkusen de grup ikincisi olduğu için Bayern ve Dortmund'a da düşmemiz çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Manu veya Chelsea çok olası, çünkü City ve Arsenal ikinci. Manu 1/5, Chelsea 1/5. Leverkusen ve Schalke ikinci, o yuzden de Munich ve Dortmund icin 1/5 1/5. Kalan takimlar 1/15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bir başka "çekme muğagoduğumuuun çekmeeee" durumuyla karşı karşıyayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 16 takımın yarısını ingilizler ve alamanlar parsellemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aynen Alman veya İngiliz 4'lüsünden birini çekeriz çok büyük ihtimal. Barcelona, Atletico ve PSG zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Galatasaray, Chealse veya Man UTD'den2 maçta 10 golde yiyebilir yiyemez diyemeyiz. Ama Galatasaray bu Man UTD ve bu Chealsea'yi eleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bence "bu" Dortmund'a karşı da az da olsa bir şansımız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Real'i sallarsak güç dengesi: Chelsea, Manu, Dortmund, PSG, Atletico, Barca, Bayern Bana göre.. Bayern'den yırtarsak eleyebileceğimiz 3 takım ile eşleşme oranımız %60-70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yani sallantıda olan manu dısında suan kafa kafaya oynayabilecegimiz takım bile goremiyorum nerdeyse kurada. dortmund cekebilecegimiz en kotu kura. adamların tum hucumları reus ve kuba ya kanat arkası pas atmak elazıgspor bile kanat arkamıza catır catır adam kacırırken. dortmund yenebilecegimiz gibi duran ama agzımızı kıracak bi takım oldugu icin takımın morallerini alt ust etmesin. medya falan cok yuklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 En zor top-16 kurası gibi duruyor son yılların, hiç sürpriz olmadı gruplardan liderlik açısından, belki Arsenal beklenirdi Dortmund yerine fakat onlar da denk güçler sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar