wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 sam+1[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kablosuz iletişim den ziyade telefonlan ilgili bir şey geliyor ya bunlar aslında hep taktik he milleti böle meraka sokup reyting yakalıyorlar .. Merak etmeyin arkadaşım ! :)[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 http://www.nenasil.com/nenasil.asp?ID=182&sayfa=1 Turkcell e ait olduğu kesin oldu sanırm (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Sam, bunlar stratejinin bir parçası. Türkçe kelimeler ingilizce yazılışlar. Tamam bu tür şeyler kötü olabilir, ama shubuo'ya önyargılı davranmamızı gerektirmez. Bir cafe açılır, mutphak bir disko açılır, shalgam bir lokanta açılır shef...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 tamam işte hepsi midemi bulandırıyor, iğreniyorum ve nefret ediyorum. neyin stratejisi? karşılığıolmayan yabancı kelimeleri almamıza birşey demiyorum ama türkçe'ye has harfleri neden ingilizce harflere uyacak şekilde çeviriyoruz? ispanyollar da aptal o zaman ters ünlem, soru işareti filan ekliyorlar, koymasınlar. fransızlar ç'yi, almanlar ö ve ü'yü kaldırsınlar firma isimlerinden. onların kafası basmıyor pazarlamaya bizim basıyor? atathurk değil miydi ş'yi alfabemize ekletip bizi iki harf yazmaktan kurtaran? o ne derdi?[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hakikatten, diğer dillerde bir ses çıkarabilmek için tonlarca harf kullanıyorken biz tek harf ile o sesi çıkarabiliyoruz ama buna ramen özenti ile kendimizi zorluyoruz. ps: Sam Atatürk'ü yazarken benzer birşey yapmaya çalıştın sandım ama yazım hatası olduğunu zannediyorum. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hazır kartın bi hizmeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hazır kartın olucağnı sanmam olsaydı Özgür kız çıkardı sölerdi şarkısını (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: GE-TA, 26 May 2003 16:05 tarihinde demiş ki: ps: Sam Atatürk'ü yazarken benzer birşey yapmaya çalıştın sandım ama yazım hatası olduğunu zannediyorum. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test bilerek öyle yazdım çünkü shubuo v.b'yi hoşgören insanların vereceği tepkiyi görmek istedim. bugün shubuo derken yarın sıra gelir ona..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 (: Free Account ?[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 falla mali olaraktan çok böük bi şi olacagı kesin aşırı reklam verdiler vsvs shubuo çok kıl bi isim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Turkcell hizmeti olduğu kesiinleşti ama söylentilere göre böle haber servisi gib bişey olcakmış böle paketler olcakmış alıcakmışn işte günlük mesajlar vs gelcekmiş normal sistemin gelişmişi olarak mms li fln filan ama tabi söylenti[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Porttakal gibi bi portaldir o da bence[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hatta farkindaysaniz O harfi konusma balonu seklinde belki de bi sohbet ortamidir, Paticik e rakip cikartmislardir![hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: MrMedia, 28 May 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Turkcell hizmeti olduğu kesiinleşti ama söylentilere göre böle haber servisi gib bişey olcakmış böle paketler olcakmış alıcakmışn işte günlük mesajlar vs gelcekmiş normal sistemin gelişmişi olarak mms li fln filan ama tabi söylenti[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti günlük msj falan gelcek bi sistem ise çok saçma ve gereksiz reklam harcamaları yapıldı .. daha büyük bir yatırım diye düşünüyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yakın!!! :) volfinin mesaja yazmıştım :) [hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 28 May 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Allah buldum bekleyin ftp bağlanırsa upload edim news den buldum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya baloncuk ama aynı zamanda priz şeklinde[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Shubuo'nun Sırrı Çözüldü Sanırım (: zip içinde 3 tane resim var sanırm bi broşürden çekilmiş neyse herşey açıklığa kavuştu gibi ama tam keisn değil 370kb civarında zip biraz yawaş olabilir ama çekin bakın merak edenler[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 May 2003 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 May 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu reismdekiler gibi değil sanırım ya olamz çünkü Acaip reklam yapıldı sanmıyorum sadece bunun olacağnı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Anet News Grubundan bir alındı bir arkadasimin tanidiklari yapiyorlarmish reklam olayini şubo dalgasinin, içerigi supper gereksiz felan dedi yani harbi oyle portal gibi birsey cep teller icin belli paketler varmish istediklerini seciyomusun ama saglam sayida secenek paketinden sonra sana mms logo muzik hede hodo o konu ile alakali bi ton sey atiyolarmish, yalan bisey bu şuboo ineternet felan beklemeyin arkadaslar...[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hehehe ama ben dahayla Erol Büyükburç olayını çözemedim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 buysa eğer yazık bu kadar reklama.[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 habercell deseler daha iyi olurdu.[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bencede o kadar reklam sacma olmus kapsamlı bısey deılse[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar