Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 söylemezler tabi gidip türksel hat alcaktım bakalım kayda değer birşeyse bundan alırız :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 turkcell le ilgisi nedirki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: MrMedia, 23 May 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Aha Anet New Grubundan alıntıdır Adamlar 0530 diye hat çıkarıyorlarmış baya büyük bir proje olacakmış. Bi arkadaşım Turkcellde işe girdi o bahsetti biraz basına lanse edilmiyormuş ama baya bir patlama olacak diyorlar. Kapmanyanın adı da BU-ŞU-O imiş [hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti budur orc lord[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şu ariadaki embesiller gibimi? tutmaz bence hazırkart bile 537 oldu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 sanırım işte eğer habbo hotel gibi birşey olcaksa sanırım telefon faturanızda (eğer faturalıysa) gelcek harcaması yani işte analatamadım ya neyse (: 0530 330 30 30 ya böle numaraları harbi nası alabil irz sanmam piyasa olduklarını hep şu numrayı istemişimdir 0555 555 55 55 (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bende :) telsim den istiyorsan bu tip numaraları paralı veriyorlardı :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Yok ya Telsim i boşver (: heheh tanıdık lazım ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 shubuo bence tutmayacak :) zor gibime geliyor neyse bakalım neymiş :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 İyi reklam yaptılar ama baya tutabilir.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 icimden bir ses bu reklamlarin altinda ema'nin olabilecegini fisildiyor bana ama du bakalim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 abicim yeni portal - arama motoru - komunite sitesi ayagidir.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 işte Turkcell hizmeti yeni hattı için Bir Ambalaj Bulmuş[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kesinleşti mi mrmedia? iyi o zaman niye aksıyorlar bu kadar?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bi reklamı var 2 tip meditasyon yapıyolar kadın bi bakıyo yarıyo beni zaten böyle embesil gibi HÖÜÜÜÜÜÜÜ diye.............[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 shubuo *!böyk*[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yolda arkasinda shubuo yazan bir otomobil gordum demir kabartmalı bir yazıydı belki araba markasıdır ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Birde Reklamda Shubuo diyor sanki japonca gibi sölüyoo heeh (: insan diyor ne iş[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İlginç BakaLım Neler Olacak 3 Haziranda.![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 şubuo reklamları çok güzel. hele "sana şubuo taklidi yapayım mı" çok güzel olmuş[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehe bence sana su bu olmus diolar guzel[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 beni türkçe karakterlerin ingilizce seslere uyacak şekilde çarpıtılması furyası sinir ediyor. shubuo nedir kardeşim? ş harfi uymuyorsa s olsa? bu gidişle bütün markalar isimlerini "0k3 b@b$ pls 4h3 k3nk" moduna çevirecek.. erol büyükburç'la ilgili bir saplantı var reklamlarda, ben onu anlayamadım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Sam, 26 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: beni türkçe karakterlerin ingilizce seslere uyacak şekilde çarpıtılması furyası sinir ediyor. shubuo nedir kardeşim? ş harfi uymuyorsa s olsa? bu gidişle bütün markalar isimlerini "0k3 b@b$ pls 4h3 k3nk" moduna çevirecek.. erol büyükburç'la ilgili bir saplantı var reklamlarda, ben onu anlayamadım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Evet bende farkettim Erol Büyükburç olayını. Albüm reklamı falan çıkmasa bari.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bir portal olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 o sana su olmus bu olmus diyolar cok iyi[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kabLosuz iLetişim gibi bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar