Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 söylemezler tabi gidip türksel hat alcaktım bakalım kayda değer birşeyse bundan alırız :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 turkcell le ilgisi nedirki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: MrMedia, 23 May 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Aha Anet New Grubundan alıntıdır Adamlar 0530 diye hat çıkarıyorlarmış baya büyük bir proje olacakmış. Bi arkadaşım Turkcellde işe girdi o bahsetti biraz basına lanse edilmiyormuş ama baya bir patlama olacak diyorlar. Kapmanyanın adı da BU-ŞU-O imiş [hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti budur orc lord[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şu ariadaki embesiller gibimi? tutmaz bence hazırkart bile 537 oldu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 sanırım işte eğer habbo hotel gibi birşey olcaksa sanırım telefon faturanızda (eğer faturalıysa) gelcek harcaması yani işte analatamadım ya neyse (: 0530 330 30 30 ya böle numaraları harbi nası alabil irz sanmam piyasa olduklarını hep şu numrayı istemişimdir 0555 555 55 55 (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bende :) telsim den istiyorsan bu tip numaraları paralı veriyorlardı :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Yok ya Telsim i boşver (: heheh tanıdık lazım ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 shubuo bence tutmayacak :) zor gibime geliyor neyse bakalım neymiş :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 İyi reklam yaptılar ama baya tutabilir.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 icimden bir ses bu reklamlarin altinda ema'nin olabilecegini fisildiyor bana ama du bakalim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 abicim yeni portal - arama motoru - komunite sitesi ayagidir.[hline]www.mizzah.com
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 işte Turkcell hizmeti yeni hattı için Bir Ambalaj Bulmuş[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kesinleşti mi mrmedia? iyi o zaman niye aksıyorlar bu kadar?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bi reklamı var 2 tip meditasyon yapıyolar kadın bi bakıyo yarıyo beni zaten böyle embesil gibi HÖÜÜÜÜÜÜÜ diye.............[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 shubuo *!böyk*[hline]karıştırrr ! KinGpiN®
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yolda arkasinda shubuo yazan bir otomobil gordum demir kabartmalı bir yazıydı belki araba markasıdır ehehehe
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Birde Reklamda Shubuo diyor sanki japonca gibi sölüyoo heeh (: insan diyor ne iş[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İlginç BakaLım Neler Olacak 3 Haziranda.![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 şubuo reklamları çok güzel. hele "sana şubuo taklidi yapayım mı" çok güzel olmuş[hline]You want a piece of me, boy?
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehe bence sana su bu olmus diolar guzel[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 beni türkçe karakterlerin ingilizce seslere uyacak şekilde çarpıtılması furyası sinir ediyor. shubuo nedir kardeşim? ş harfi uymuyorsa s olsa? bu gidişle bütün markalar isimlerini "0k3 b@b$ pls 4h3 k3nk" moduna çevirecek.. erol büyükburç'la ilgili bir saplantı var reklamlarda, ben onu anlayamadım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Sam, 26 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: beni türkçe karakterlerin ingilizce seslere uyacak şekilde çarpıtılması furyası sinir ediyor. shubuo nedir kardeşim? ş harfi uymuyorsa s olsa? bu gidişle bütün markalar isimlerini "0k3 b@b$ pls 4h3 k3nk" moduna çevirecek.. erol büyükburç'la ilgili bir saplantı var reklamlarda, ben onu anlayamadım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Evet bende farkettim Erol Büyükburç olayını. Albüm reklamı falan çıkmasa bari.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 o sana su olmus bu olmus diyolar cok iyi[hline]www.mizzah.com
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kabLosuz iLetişim gibi bir şey sanırım.
Öne çıkan mesajlar