Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediler durmuyorlar

riglous

Öne çıkan mesajlar

imdat...
2 kardeşler. 7 aylıklar, haftaya kısırlaştıracağız.
ama hayvanlar uyumuyor arkadaş. biri uyusa iki dakika sonra diğeri uyandırıyor.
en fazla hareketsiz kaldıkları 2 saat. evde değiliz tüm gün.
tatillerde takip ettik, hani gündüz uyuyup gece mi coşuyorlar diye, yok abi, her daim böyleler. 2 saat en fazla.
Anlıyorum, hareket etmek oyun oynamak falan istiyorlar da ben uyuyamıyorum.
sürekli miyavlama.
sularına anti depresan koymayı planlıyorum. planlamıyorum, psikopat değilim. ama anti depresanı kendi suyuma koymaya başlayacağım yakında.

bana bir çare...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yavru bunlar neden dursunlar :) oyun oynuyorlar işte gayet normal, bir süre sonrada oyun oynasınlar diye yalvaracaksın ama onlar hep yatacaklar. :)

bence hazır şu anda tam yemelikken tadını çıkar, eğer gün içinde yorarsan koşturup gecede bir ihtimal ayak ucuna kıvrılabilirler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı odalara koy geceleri, ayrı ayrı ya da beraber, en azından sesleri gelmez, önce kapının ağzına sçıyorlar ama bir süre sonra vazgeçiyorlar (bir süre = 3-4 gün falan.)

Çok ses çıkaran kediyi salona bırakıyordum ben geceleri kumu ile maması ile, bir süre sonra anladı ki ne kadar bağırsa da o kapı açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkilerin dikkatini dağıtmak için ucunda fare olan lastikli, sopalı bir oyuncak aldım. Sopalarını sıkıştırıyorum bir yere. Baya oyalıyorlar. Yani ilgilerini yönlendirebilecekleri bir iki oyuncak al. Gerçi hiç ilgi göstermeme ihtimalleri daha yüksek ama bir umut :)
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli yanlarındaysan hata arada sırada yanlız kalmaları lazım, 2 taneyse zaten birbirleriyle oynarlar zaten ufak da değillermiş.

her ciklediklerinde de yanlarına gitme, çünkü alışırlar susmazlar. gecede başka odada kalsınlar.

ayrıca uyumuyorlarsa yemeklerinden aşırı enerji alıyor olabilirler hafifletmek gerekebilir, kedi uyur çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

imdat...
2 kardeşler. 7 aylıklar, haftaya kısırlaştıracağız.
ama hayvanlar uyumuyor arkadaş. biri uyusa iki dakika sonra diğeri uyandırıyor.
en fazla hareketsiz kaldıkları 2 saat. evde değiliz tüm gün.
tatillerde takip ettik, hani gündüz uyuyup gece mi coşuyorlar diye, yok abi, her daim böyleler. 2 saat en fazla.
Anlıyorum, hareket etmek oyun oynamak falan istiyorlar da ben uyuyamıyorum.
sürekli miyavlama.
sularına anti depresan koymayı planlıyorum. planlamıyorum, psikopat değilim. ama anti depresanı kendi suyuma koymaya başlayacağım yakında.

bana bir çare...

İki üç mewden rahatsız oluyorsan, kısır ya da gay olmadığını var sayarsak, ilerde çocuğun olunca ne yapacaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...