riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imdat... 2 kardeşler. 7 aylıklar, haftaya kısırlaştıracağız. ama hayvanlar uyumuyor arkadaş. biri uyusa iki dakika sonra diğeri uyandırıyor. en fazla hareketsiz kaldıkları 2 saat. evde değiliz tüm gün. tatillerde takip ettik, hani gündüz uyuyup gece mi coşuyorlar diye, yok abi, her daim böyleler. 2 saat en fazla. Anlıyorum, hareket etmek oyun oynamak falan istiyorlar da ben uyuyamıyorum. sürekli miyavlama. sularına anti depresan koymayı planlıyorum. planlamıyorum, psikopat değilim. ama anti depresanı kendi suyuma koymaya başlayacağım yakında. bana bir çare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi yavru bunlar neden dursunlar :) oyun oynuyorlar işte gayet normal, bir süre sonrada oyun oynasınlar diye yalvaracaksın ama onlar hep yatacaklar. :) bence hazır şu anda tam yemelikken tadını çıkar, eğer gün içinde yorarsan koşturup gecede bir ihtimal ayak ucuna kıvrılabilirler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aralıksız 1 saat koşturduğumu biliyorum. yok abi yine uyandırıyorlar. yatsın uyusunlar ben razıyım. 7 aydır uyumamak nedir abi.. askerde daha çok uyuyordum. daha rahattım şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 miyavlayınca belirli zamanlarda ilgilenmesen? hep ne dedilerse yapmışsın gibi geldi. tabi kedim olmayan biri olarak http://hypehumor.com/wp-content/uploads/2013/10/studicious-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sularına anti depresan koymayı planlıyorum. şunu yazsaydın arkama yaslanır şenliği izlerdim de iyi kurtarmışsın. oynucak bir oyuncak ver onlara yorsunlar kendilerini bu içinde nane olan ayılar fln oluyor kediler için onlardan al bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kirbacla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 başkasına vermekle tehtit et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ayrı odalara koy geceleri, ayrı ayrı ya da beraber, en azından sesleri gelmez, önce kapının ağzına sçıyorlar ama bir süre sonra vazgeçiyorlar (bir süre = 3-4 gün falan.) Çok ses çıkaran kediyi salona bırakıyordum ben geceleri kumu ile maması ile, bir süre sonra anladı ki ne kadar bağırsa da o kapı açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Benimkilerin dikkatini dağıtmak için ucunda fare olan lastikli, sopalı bir oyuncak aldım. Sopalarını sıkıştırıyorum bir yere. Baya oyalıyorlar. Yani ilgilerini yönlendirebilecekleri bir iki oyuncak al. Gerçi hiç ilgi göstermeme ihtimalleri daha yüksek ama bir umut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Evet abi ya o kadar heves ediyorum oyuncaklar alıyorum yüzüne bakmıyor bizim ki. Gidiyor lastik toka, hışırdayan şeker kağıdı, halını köşesi vs. ile kendinden geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi bunlar koşarken çok yorulmuyor. Onun yerine yüksek bir kanepenin vs. üzerine çıkarttırıp indir. Kovalamayı sevdikleri bi oyuncağın peşinde böyle 20-30 kez inip çıktıklarında dilleri dışarda yorulup kalıyorlar, sonra kafan rahat olur tüm gece. Koşmak kesinlikle tatmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben salam asıyodum erişemeyeceği bir yüksekliğe. hayvan kendini parçalıyordu garip sesler eşliğinde nevri dönüyordu hindi salam özellikle resmen coşuyordu hayvan görünce. sonra mışıl mışıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 capssiz konu buraya pek yakışmıyor ya. lütfen dikkat edelim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sürekli yanlarındaysan hata arada sırada yanlız kalmaları lazım, 2 taneyse zaten birbirleriyle oynarlar zaten ufak da değillermiş. her ciklediklerinde de yanlarına gitme, çünkü alışırlar susmazlar. gecede başka odada kalsınlar. ayrıca uyumuyorlarsa yemeklerinden aşırı enerji alıyor olabilirler hafifletmek gerekebilir, kedi uyur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kuyruklarini kes, ayaklarina bagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 biz kedi kosup zıplayınca seviniyoruz lan seninki nasıl bi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Senin kedi depresyonda olabilir fistan, yalnızsa hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 riglous said: imdat... 2 kardeşler. 7 aylıklar, haftaya kısırlaştıracağız. ama hayvanlar uyumuyor arkadaş. biri uyusa iki dakika sonra diğeri uyandırıyor. en fazla hareketsiz kaldıkları 2 saat. evde değiliz tüm gün. tatillerde takip ettik, hani gündüz uyuyup gece mi coşuyorlar diye, yok abi, her daim böyleler. 2 saat en fazla. Anlıyorum, hareket etmek oyun oynamak falan istiyorlar da ben uyuyamıyorum. sürekli miyavlama. sularına anti depresan koymayı planlıyorum. planlamıyorum, psikopat değilim. ama anti depresanı kendi suyuma koymaya başlayacağım yakında. bana bir çare... İki üç mewden rahatsız oluyorsan, kısır ya da gay olmadığını var sayarsak, ilerde çocuğun olunca ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çok feyzli bir soru. iki gün önce mesaj attım eşime, çocuk mocuk istemiyorum, beni hayattan soğuttu bunlar diye. dediğiniz gibi fazla yüz verdik sanırım. tavsiyeleriniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bizimkiler paso kavga.ellemeyin takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar