Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Somon said: Liebe said: allah belasını versin gece 2 ye kadar yatakta döneleyip duruyorum uyuyamıyorum dizi olmadan nasıl bir sapkınlık olmuş olm. torrentten arşiv kasıyorum ama yattığım yerden yanıma mouse alarak zınk diye bölüm değiştirmek falan hayal oldu artık. playlist yapabiliyosun olm eskiden dizi izlemek mouse u alıp yatağa girmekten ibaretti. şimdi yok ordan onu indir yok ratio yakala banlanmamak için yok alt yazı bul ölme eşşeğim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dizimagte olan nerdeyse bütün diziler zaten var yine türevi sitelerde. bi fark yok konsept olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 valla bi site buldum arşiv ve yazı fontları falan aynısı =) adamı almadan kaydırdılar heralde bi yere siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yabancı dizi izle mi ne var ora da günlük çıkarıyor. hayır sanki legal bi yer var tüm dizileri izleyebileceğimiz. hadi cnbc-e 3-5 yayınlıyor diğerleri ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ADAMIN GÖTÜNÜ KESMİŞLER LAN DİZİMAG sitesi artık ebedi olarak bitti. Warner Bros'un avukatları Dizimag'in sahibinin evini basıp tüm cihazlara el koydular. Darphane gibi para basan dizi izleme sitesinin fişi çekilirken sahibine hapis yolu göründü. http://www.internethaber.com/dizimagin-neden-kapatildigi-ortaya-cikti-618145h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Gunaydin kardes :) Bosverin onlari yazmaya basladim sistemi yakinda biter tekbasima anca 1 ay surer takilin bir sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bir gun ansizin gelirler editor, bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Kardeşlerimize hizmetten dolayı geliceklerse GELSİNLER! Ama benim kolum heryere uzanır rahat olun wanner brows un içinde bile adamım var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 legal alternatifi olmayan illegal şeyleri kapattıklarında o kadar seviyorum ki korsan işini. lafa gelince emek hırsızlığı etik bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yalan anasını satayım ya ergenekon davası mı bu evinden darbe.doc çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Editor said: Kardeşlerimize hizmetten dolayı geliceklerse GELSİNLER! Ama benim kolum heryere uzanır rahat olun wanner brows un içinde bile adamım var ;) Reyiz senin için Warnerı da basarız FBI da basarız, öl de ölelim fur de furalım11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Daha yeni the big bang theorynin son bölümünü hd izledim başka bir yerden. WHERE IS YOUR WARNER NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Editor said: Kardeşlerimize hizmetten dolayı geliceklerse GELSİNLER! Ama benim kolum heryere uzanır rahat olun wanner brows un içinde bile adamım var ;) wanner brows http://i.imgur.com/YFEYlPH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bi supernatural keyfim vardı.Sezon 6nın ilk bölümünü nerden açarsam açayım kare kare izliyorum resmen -_-" Uygun alt yazıya göre hd indirsem 24 gb diyor valla zevkimin içine sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 https://eksisozluk.com/mail-ru-uzerinden-dizi-izlemek--4149548?day=2013-12-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yabancıdiziizle gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yabancıdizi cılkı çıkık durumda. http://www.harika-dizi.com şurası biraz daha iyi tasarım ve kullanım kolaylığı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bi yerdem uhabbeti geçmişti heriflerin günlük kazancı ne kadar diye. onlarca sitesi olan ve yıllardır bu işten geçimini sağlayan arkadaşım var. dediğine göre günlük 7 binlira geliri varmış dizimag'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dizimag'i napıcaksınız bölümleri duruyor mail.ru'da zaten ne lazımsa yazın ömden yolluyayım bölümlerin linklerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 breaking bad son sezon lazım yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ekşide var kodları ya onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Somon said: dizimag'i napıcaksınız bölümleri duruyor mail.ru'da zaten ne lazımsa yazın ömden yolluyayım bölümlerin linklerini :D hacker cevdet iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 http://www.dizist.com/ baya iyi gorunuyor. dizimag ekibinden cikmis gibi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 iyi oldu bu sagol herşeyini herşeyiyle calıntı zuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar