Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizimag r.i.p

Umuruk

Öne çıkan mesajlar

yapılması gereken hulu gibi bir platformun oluşturulması,

bedava izlemek isteyenler bir hafta gecikmeli ve ara reklamlı olarak izlerken belirli bir ücreti ödeyenler de gecikmesiz ve reklamsız izleyebilmeli

gerge yapımcı ekibin emeği üzerinden reklam geliri elde etmeleri konusunda yaptığı yorumlarda haklı ama sadece bunu dile getirmek çözüm değil

türkçe alt yazılı bedava/ücretli seçeneklerinin olduğu bir servis getirilmeli

PENT GÖREVE!!! BOŞUNA MI HULUYA GİRDİN LAN HAYVAN DOLMASI!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayir dizimag para kazaniyor ama torrentten cekin divxplanetten alt yazi cekin deniyor, e o siteler reklamdan kazanmiyormu biz girince sitelere ?

manasini anlamadim yani.

arti dizimag abartisiz turkiyenin en iyi hizmet veren sitesiydi bence. parada bagisladim zamaninda.

hani oyle cakal baska siteler gibi degil baya baya izledigin dizileri tutuyor ne ne zaman gelecek soyluyor, hangisinde kaldim onu goruyordum, istedigim kriterlerde dizi eklenince bildiriyordu.

ciddi iyi calisiyordu site. arti o reklamlarda hic baska pencerede acildigini gormedim langur lungur. sadece kenarda banner ayni patideki gibi.

bilemedim neden bu sinir su siteye. hani deseniz torrent de cekme git resmi olarak izle bi nebze anlarim ama torrente, kacak altyaziya ok bunlari sana birlestirip belese sunan siteye yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çünkü internette programlar var iki kere tıklıyosun dizileri vk youtube vs upload ediyor yüklüyor temanı kuruyor domain regliyor fln

sonra adam paraları topluyo buda yetmezmiş gibi işini iyi yapan diger sitelere 500klık botnetlerle saldırıyor bu adamlar
şimdi soruyorum size

bu kadar gülecek ne vardı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Abi izlemeyin dizimag i filan kullanmayın işte...

ADAM KENDİ hiç bişi yapmıyor yahu HİÇ BİŞİ YA inanın... bok gibi para gelio adama hiç bişi yapmio kendi server i bile yok düşünün....

Sağdan soldan video servisleri off en nefret ettiğim şey!
Okadar uyanıklık yapıosan akıllıda olacaksın arkadaş
birşeyi yapıyorsan düzgün yapıcaksın kapanmıyacaksın kapanıyorsan isim değiştirip başka bişi açmıcaksın bıraksın hikaye işleri adam gibi açıcaklarsa kendi servislerinde reklam koysunlar....

HA başka external servislere yükleyecekse videoları ozaman REKLAM Filan koymayacaksın kardeşim!!!!! Yoksa açarım davayı kapatırım dava kapatmaz ise gider ben siteni kaparım bukadar basit!
bu kim?
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bunun gibi bi dolu site var ya neden dizimag?

yok merak ettiğimden soruyorum dizimag in farkı ne? ben torrent ten indirip izliyorum genelde de bu dizimag aşkını pek anlamadım.dizimag olmazsa yarın başka bir site yapar bi dolu var zaten :D

bilgisayarlara trojan, keylogger sokmuyor video stream ederken. isim vermek istemiyorum ama türkçe altyazılı yabancı dizi stream edilebilen bir başka site yapıyordu bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ergenliğin sınırlarında yaşayan,kendini amerikalı zanneden,toz pembe sözlük yazarları tarafından kapatılmasına sevinilen platform.burada ufak bir anı durumu çok iyi anlatacaktır. geçen gün sabahın köründe evde otururken birden aklıma organize işler filmi geldi. sevdiğim filmi tekrar izlemeyi severim. dedim bakıyım şuna bi. d-smart,tivibu kullanıcıyım ikisinde de yoktu kiralama izle bölümünde.digiturk,e bir bakıyım dedim. eğer varsa internetten kiralayıp izleyeyim.onda da yok. sonra itunes'a baktım onda da yok. 2 saat falan film kiralama sitelerine baktım. hiçbirinde yok. dedim ki gidip dvd'ciden kiralıyayım.atladım arabaya 3 tane dükkan buldum hiçbirinde yok. tansaşa migros'a baktım yok. bkm'nin sitesine baktım yok.parasını verip izlemek istiyorum yok.en son film sitelerine baktım 144p film izletmeye çalışıyorlar.çince siteler falan. zevk alamadım. torrent linki buldum en son. dedim başlarım böyle işe ben adamlara para kazandırmaya çalışıyorum adamlar resmen gel kaçak izle diyor.bilgisayara torrent programı indirdim bu iş için. 7 saatte indirdi. hırsımdan 3 kere izledim.ulan sen 3. dünya ülkesinde yaşıyorsun. ülkenin en büyük prodüksiyonlarından biri tarafından yapılmış,üzerinden de o kadar zaman geçmemiş bir filmi bile kiralayamıyorsun daha. koskoca cbs, wb türkçeye dizi çevirip kiralayacak mı ? hemde bunu dizimag gibi kısa sürelerde yapacak? mobil,düşük kalite,hd yapacak. o zaman sana geliyor.

şu arkadaş güzel açıklamış durumu
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kim kimin üzerinden ne kadar para kazanmış muhabbetine dizimag üzerinden giriyorsanız kusura bakmayın gücünüz bir ona yetiyor vurup tatmin oluyorsunuz derim. Neler neler oluyor etrafta, ne adamlar ne saçma şeylerle belki de benim hayatım boyunca göremeyeceğim paraları götürüyor ona herkes ezberletilen "hayat böyle, dünya böyle" diyor. Sıra altı üstü yabancı dizileri yayınlayan siteye geldi mi bir anda lvl 25 epic paladin kesiliyorlar yok kanun yok emek. Dizilerde "emeği" geçen adamların ağzı açlıktan kokmadığı sürece telif alıp almadıkları zerre umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

said:

ergenliğin sınırlarında yaşayan,kendini amerikalı zanneden,toz pembe sözlük yazarları tarafından kapatılmasına sevinilen platform.burada ufak bir anı durumu çok iyi anlatacaktır. geçen gün sabahın köründe evde otururken birden aklıma organize işler filmi geldi. sevdiğim filmi tekrar izlemeyi severim. dedim bakıyım şuna bi. d-smart,tivibu kullanıcıyım ikisinde de yoktu kiralama izle bölümünde.digiturk,e bir bakıyım dedim. eğer varsa internetten kiralayıp izleyeyim.onda da yok. sonra itunes'a baktım onda da yok. 2 saat falan film kiralama sitelerine baktım. hiçbirinde yok. dedim ki gidip dvd'ciden kiralıyayım.atladım arabaya 3 tane dükkan buldum hiçbirinde yok. tansaşa migros'a baktım yok. bkm'nin sitesine baktım yok.parasını verip izlemek istiyorum yok.en son film sitelerine baktım 144p film izletmeye çalışıyorlar.çince siteler falan. zevk alamadım. torrent linki buldum en son. dedim başlarım böyle işe ben adamlara para kazandırmaya çalışıyorum adamlar resmen gel kaçak izle diyor.bilgisayara torrent programı indirdim bu iş için. 7 saatte indirdi. hırsımdan 3 kere izledim.ulan sen 3. dünya ülkesinde yaşıyorsun. ülkenin en büyük prodüksiyonlarından biri tarafından yapılmış,üzerinden de o kadar zaman geçmemiş bir filmi bile kiralayamıyorsun daha. koskoca cbs, wb türkçeye dizi çevirip kiralayacak mı ? hemde bunu dizimag gibi kısa sürelerde yapacak? mobil,düşük kalite,hd yapacak. o zaman sana geliyor.

şu arkadaş güzel açıklamış durumu

bence o arkadaş güzel uydurmuş. Hırsından 3 kere izlemişmiş... lol ''Elimden geleni yaptım legal izlemek icin'' demek için öyle atmasyon bir senaryo yazmışki ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...