Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reet's Retreat Noel Partisi!


Sam

Öne çıkan mesajlar

efenim, zaten oyunun müdavimleri bilir neresidir, ayın 17 ve 19'unda parti düzenleneceği anonsu yapılıyordu habire. 17'sinde daha noluyoruz ne ediyoruz anlamadan geçti vakti. bugün niyet ettim gitmeye lakin soruyoruz ediyoruz, yok neymiş rome red'de whompa varmış, oradan omni ent'e, oradan west street bilmemnereye gidecekmiş. ara ara helak oldum, bir saat koşmuşumdur boş boş. en sonunda tekrar sorayım dedim, melaike bir arkadaş sağolsun concorde'uyla geldi "seni götüreyim oraya" dedi. uzun yoldan götürecekti bende comp lit olmadığından, neyse ben dedim veririm skill, verdik, grid'lerden başka alemlere daldık çıktık filan neyse vardık sonunda. adamcağız bir de 50k verdi, ingilizce denmesi abuk duracağından "tuttuğun altın olsun" diyemedim, içimde kaldı.. :-)

efendim partiye gelelim esasen, deli gibi dansettim, santa leet'ler kafamı ütüledi, contest'lere katıldım, santa takımı aldım filan derken katıldığım sürüyle contest arasında en sonunca piyangoyu vurmayı başardım: leet'in birine chocolate muffin götürdüm ve 500k verdi. 3 gündür bir yerimden ter akıtarak 75 filan toplamışımdır herhalde, backflip mi atmadım pulp fiction mı yapmadım.. 8-)

keşke tanıdık dostlar da olsaydı dedim, herhalde bir ömür boyu unutulmayacak bir gece olurdu..


daha henüz santa kıyafeti alamamışım ama ARK'tan biri sağolsun bu şapkayı verdi, henüz biraz ortam maymunu görünümündeyim..

party time! ownzor j00!

sürüyle kıyafet dağıtılan contest'te bir baltaya sap olamadık, en azından santa kıyafeti aldım yedekte bankaya koymak için.. kutusu açılınca 16 saatte buharlaşıyormuş..

arkadaş 500k verince yanına uzandık tabii.. :utaniem:

ulan geç kalmışım bu oyuna be![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol daha ne ki
bu oyundaki sosyal aktivite "halen" hiçbir oyunda yoktur ;)
diskolara gidersin, dans edersin 300-500 müzikleri eşliğinde :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabii etrafta tanıdık kimse olmayınca biraz gurbette hissettim kendimi.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...