Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

couchsurfing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su mantik cok acaip ya bu arada, seks kotu birseymis gibi gosterilerek buyuyunce, birine kizinca ilk edilen kufur skmek olunca aslinda normal tabi.

dusun, kiz tatile geliyor. 2 hafta turkiyede. no fap basliginda gorduk iste ramses degilsen ortalama 4 gunde bir pompa lazim. ramses icin her2 gunde 1 lazim. gelen kiz da normalse 3 gunde 1 diyelim, ramses tarzi kiz icin de gunluk pompa lazim olur.
e sen bu kiza aman dokunmayayim, MODERN olayim, kibar beyefendi takilayim yaptiginda kiz istedigini bulamiyor,3 gun bekliyor, 5 gun bekliyor hamle yok. sonra sokaktaki barzo gelisine yavrum ben seni dadmin edeyim diyip kizla tanistiktan 5 dk sonra yataga atinca ama kizlar neden duzgun adami begenmiyor, serseri istiyor =[
Mesaj tarihi:
Abi ben seks odaklı bi insan değilim, benim için seks bir amaç değil araçtır. Karşımdakinin o güzelliğini doymalıyım, o anki tepkileri o ifadeleri bana haz vermeli.Mutlu etmeli.Her defasında yeniden keşfetmeliyim.

Yoksa primitif şekilde o barzolar gibi yaklaşmıyorum olaya
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

mulgear6 said:

ötmüyo mu? dogru söyle biz bizeyiz

Ötüyo abi de seçici biraz, elektriğin tam olması lazım kısa devre yapmıcak...

barnaklari prize mi sokuyorsun tam elekrik icin peki?
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

oyle demedim zaten.
kimi 2 gunde 1 istiyor. kimi 4 gunde 1. ama ihtiyac yani. ihtiyaci karsilamazsan sonunda o barzoya kaliyor. yapcak birsey yok.
Mesaj tarihi:
@dana

Yok abi yani beğeninin bir şekilde olması, kısaca bir heyecan duymam.

@Martyr

Evet kardeş o konuda haklısın, herkesin ihtiyacı farklı ama iyi seksin falan tadını alan biri için o aralık kısalır 2-3 günde bir doyurmak gerekir.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Abi ben seks odaklı bi insan değilim, benim için seks bir amaç değil araçtır. Karşımdakinin o güzelliğini doymalıyım, o anki tepkileri o ifadeleri bana haz vermeli.Mutlu etmeli.Her defasında yeniden keşfetmeliyim.

abi sen poponu yalatmıyor muydun
Mesaj tarihi:
calvaria said:

bu işi hızlandırmak için elin zencisini evinize alacağınıza 2-3 tane fake üyelikle kendinize pozitif referans verseniz olmuyor mu ?

bi dakka, benim niye aklıma gelmedi lan bu?
  • Yeni Oluştur...