roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imamizer said: Theridone said: imam şimdi "ben ne geri zekalıymışım o zamanlar" diyodur. ben daha büyük hıyarlıklar yaptım lan sdf tam aksini söylüyorum. o yüzden somon o uçağa bin. izmire git. arkadaşlarınla buluş yoksada birileriyle tanış, hiç olmadı patiden izmirli birilerini ara et. akışına bırak, spontone takıl. rezillik bile olsa güzel bi anı kalıyor işte. Hepsini okumadım ama budur ya. Bunu yap abi. Öyle kafana göre takıl. Korkularınla yüzleş. Git mal gibi takıl. İzmir lan bu. GİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Somon said: yok telefonda orospu çocuuuu dedi kapadı sdf naptın abi kıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 "roket adam" said: İzmir lan bu. GİT. sanki amsterdam anasını satayım ne var olm izmir'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: "roket adam" said: İzmir lan bu. GİT. sanki amsterdam anasını satayım ne var olm izmir'de? insanı güzel ya. Ne kadar izmirli tanıdığım varsa güzel insanlar, oturup muhabbet edilesi tipler. Boşta kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: Somon said: yok telefonda orospu çocuuuu dedi kapadı sdf naptın abi kıza? vurgu yaptı mı abi yoksa tek nefeste soyledi mi? tek nefeste soylediyse sıkıntı var demektir, uzattıysa bi kac gune barısırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 vivavale said: yav said: Somon said: yok telefonda orospu çocuuuu dedi kapadı sdf naptın abi kıza? vurgu yaptı mı abi yoksa tek nefeste soyledi mi? tek nefeste soylediyse sıkıntı var demektir, uzattıysa bi kac gune barısırsınız. böyle demiş http://www.youtube.com/watch?v=KV9xeuYRfIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hmm. boyle demisse sıkıntı yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sanırım şu an şu topice mesaj atanları komple banlasak, nedankoya daha fazla yük binmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imamizer said: benzeri başıma gelmişti. bursa otobüsüne biletim vardı ama kız arkadaşımla kavga edince yinede otobüse binmiştim. eskişehirde sabahın köründe inip otobüste tanıştığım elemanlarla önce saatlerce terminalde gün aydınlansın diye çay içip sohbet ederek bekledik sonra çarşıda çorba içip ayrılmıştık. netten tanıdığım bi kızı aramıştım. buluşup tüm gün takılmıştık eskişehirde. tanımadığım insanların evinde kalmıştım o gece. anadolu üniversitesinin convention'ı vardı tam o zaman, ona gideyim bari dedim. sonra bir arkadaşa denk geldim orada, onunla birlikte tanımadığımız adamların evinde kalmıştık. öncesinde liseden bi kız arkadaşının evine ziyarete gidip orada baya bi şeyler içip laflamıştık. sonra yatacağımız eve gittik. frpci tayfadandılar. evdeki elemanların birisi dövmeciydi, bizim arkadaşa dövme yaptı hatta bi kısmını ben yapmıştım. 2-3 gün takıldım böyle. habire partiler, barlar mekanlar vs. ne acayipmiş lan... şu an memurum ve bi elimde a101 poşedi, diğerinde poşede sığmayan 36 lık tuvalet kağıdıyla geldiğim evimde pijamalarımla çay içiyorum. hani sekz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imamizerden hayat dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ne izmirmiş lan BENDE GELİYORUMMMMM!! öm atın kendi aranızda paslaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ibretlik hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gelmeyin lan sap doldu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ruslar kaç para lan izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 iyimiş lan arada bi hal hatır sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kişisel'e açsaymışın keşke epic ayrılma hikayesi garbage'ta hikaye olamadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ayrılma hikayesi yoktu ki ortalıkta, ben çıkarttım ortaya. credits kabledilir. halılarınıza overlok çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar