xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Giveaway falan demişler, bilmiyorum ne kadar doğru ama refferal'a tıklaması gerekiyomuş 15 kişinin. Zincir modu.. Bir ümit: http://Tomorrowland2014Tickets.eu/?ref=hdJR3pU2b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Tomorrowland'e karaborsayla alakalı mail atmıştım, cevap vermişler: said: Advice: don't buy your tickets from persons you don't know and check websites if they guarantee tickets or a refund when you don't got any. Last year some visitors had a good experience with ViaGoGo. They guarantee a ticket and if you don't receive any or they don't have tickets, they also guarantee a Refund. The most important thing is that you get a refund. The prices are high but problem is we can't stop people buying those tickets for a much higher price. Adamlar biletlerin %80'ini normal satışa çıkarmayıp karaborsadan mı satıyorlar diye düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 oha karaborsayı önermişler direk afdfa. xaty, sen viagogo'dan almayı düşünüyor musun? ben almak istiyorum iletişimde olalım xaty said: s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ah be abi first weekend full madness pack $744.91 x2 = $1489.82 3.5 milyar çok 4 gün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 viagogodan aldık biz gecen sene, tanesi işletme ucretiyle beraebr 720 eur'a gelmişti.. pişman degiliz dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 seneye son kez deneyeceğim. eğer gene alamazsam. putine dicem orayı da bassın tam festival öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Beyler weekend 2 için full madness pass + dreamville biletimi satmayı dusunebilirim, gitmeme ihtimalim var. veya bi önceki hafta ile trade edebilirim. var mı ilgilenen, offer vermek isteyen? alındıgı fiyat 1000 TL civarıydı karaborsa sitesi fiyatı 1.450+ TL ben 1.000 e veririm gene pati fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 patiden giden var mi bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Gidemeyenler icin avuntu: http://www.sonic.fm/playertml/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://live.tomorrowland.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 seneye brezilyada da olcakmış, güvenlik problemi olabilir gibi geldi ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 synthesizer said: Beyler weekend 2 için full madness pass + dreamville biletimi satmayı dusunebilirim, gitmeme ihtimalim var. veya bi önceki hafta ile trade edebilirim. var mı ilgilenen, offer vermek isteyen? alındıgı fiyat 1000 TL civarıydı karaborsa sitesi fiyatı 1.450+ TL ben 1.000 e veririm gene pati fiyatı abi zaten çok geç kaldım. uçak, izinler vs de ayarlı değil ama gene de sorayım. 2 bilet mi tek bilet mi var? tek ise işime yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 tekti. bu sene gecen seneden baya daha kotuydu bence muzikal anlamdan. taksici festivali olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar