photographer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 niye satıyolar acaba :) yada şöyle mi sormalıydım? neyi satıyolar daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 427$ lolo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 winkan said: Goering said: NMC stokluyorum $2,2'den itibaren var mi gelen? cumaya $4 diyorum bi kaç saat daha bekleseydin rahat 0,5'i görür bu hızla. asdfgasdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 382 bir saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: gaboo manyak misin ak. dusunce alinir asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yükselirken al abi sen iyi biliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 floor yazıyorum: BTC - $380 LTC - $8 NMC - $1.8 daha düşmez, düşerse beni bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 380 ne abi, yarım saati var 380'in. HAHahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 cinlilerin bir yol bulup tekrar piyasaya girecegini gozden kacırıyorsunuz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 O ödlekler hiç bişey yapamaz bu dakikadan sonra. Keşke yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 borsa bile düşüyor emenike yüzyılın çöküşü oldu benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Goering said: floor yazıyorum: BTC - $380 LTC - $8 NMC - $1.8 daha düşmez, düşerse beni bulun dur şu şurada dursun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 androidde bitcoin checker die bi uygulama var refresh i 10 sn yaptım muhaha panic mode is on 900 dolarken alıp panikle 450 ye satan arkadaslara sesleniyorum milletin ekmegine yag suruyoorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 saat 20 / saat 21 'e kadar düşüş, almaya bakın. FED, QE tutanaklarını açıklaycak. QE azalmayacak büyük ihtimalle, ama yazın kapatıcaz yavaş yavaş QE'yi diyecekler... o saatten sonra roket. BTC/$380 - LTC/$8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 winkan said: O ödlekler hiç bişey yapamaz bu dakikadan sonra. Keşke yapsalar. abi sen cinlileri hiç tanıyamamıssın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 silkele yavrum silkele die bi sarkı varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Off çok belirsiz bi çıkış oldu, tam trap kokuyor ama. Du bakalım ! 465'ten aldım hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi aklıma bise takildi, bitcoin yada ltc cuzdanı proxy ile baglayıp alısveris yapamazlarmı forex e girmeleri zate engellenemez de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kemerleri bağlayın NMC to da MOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Pascha said: abi aklıma bise takildi, bitcoin yada ltc cuzdanı proxy ile baglayıp alısveris yapamazlarmı forex e girmeleri zate engellenemez de ? cüzdanın şifresi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 short pozisyon alabilen varsa satın burdan (eldekileri değil yani) daha zamanı var. akşam 20:00-21:00 gibi girmeye bakın, daha düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bence bu olay çinlilerin ağzını sulandırmak için yapıldı yeniden dönüş yapsınlar diye :) düşükten almak güzel yatırım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 düşüş FED toplantısı ile alakalı diye düşünüyorum, akşam kokusu çıkçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 fed toplantısıyla ne alakası var bitcoin mi konuşulacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 FED toplantısı saatleri ve QE kararları bir trader'ın kaçırmaması gereken tek saat falan... her türlü currency'yi etkiler.. diğerler önemliler: Bernanke speaks Draghi speaks ECB meeting hours USD ISM CHN ISM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar