paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Selam, Yeni klavye alacağım. Aranan özellikler: -Sağlam olsun -Oyuna uygun olsun -Ucuz olsun -A4 Tech harici olsun :P Logitech G103 ve G105 modelleri gözüme ilişti. Kullanan var mı? Aradaki farka G105 değer mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kullanmadığım için fikir veremem, ben uzun zamandır A4-X7 kullanıyorum sorun çıkarmadı. bana sorarsan mekanik olmadıktan sonra hepsi aynı fazla para harcama G103 al fena durmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 105 ışıklı mavi mavi onun dışında aynı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 k120 al yeter, artislik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 saygılar dayı xdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Selam, Yeğenim görüşemiyoruz, özlüyorum seni :( G105 aldım, ışıklar güzel ama sol-serçe parmak shift yerine paso G tuşlarına basıp duruyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sana mekanik giderdi abi aslında ama, fiyat uygun olmuyor malesef pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hayırlı olsun, g105 güzel klavye. Ben üstüne gazoz dökülünce blackwidowa geçtim bu yaz. Yoksa aklıma gelmezdi değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Selam, Mekanikler çok pahalı ya : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 paramecium said: G105 aldım, ışıklar güzel ama sol-serçe parmak shift yerine paso G tuşlarına basıp duruyor :P ilk 1 hafta öyle gidiyor, sonra alışıyorsun. bende 103 var, iş yerinde arkadaşta 105 var. ışıklı olmasının yanı sıra sanki tuşlarının hissiyatı daha iyi gibi gelmişti, tekrardan bir deneyesim var onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar