akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 E beyaz ekranda takılanlar --)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 antimatter recipe aldıktan sonra kastı bende de, sonra combata girdim ve geberdim.
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 .. • Running the game with an Intel card. This is not supported • No Man's Sky is an OpenGL 4.5 game, and requires latest drivers on most cards, please update • SSE 4 – for CPUs that do not support SSE 4, it is causing the game to crash on boot • Mouse controls jitter on foot – this caused by a combination of certain resolution and GFX card. If your issues are not listed above please do mail support@hellogames.co.uk * Mail adresine sorununu net anlatarak başvuranlara çözüme özel kısa yazılım desteği veriliyormuş.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 o degilde oyun ps4 icin 6gb mi? degilse cunku gecen ay oyun gold olunca 6gb demis adamlar, kalan 3.5 gb nerde :P
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 o 3.5gb'ı insanlar birbirini görürde oyunun yeri artar diye düşünmüşler. ama milleti birbirine gördüremeyince tabiki kaplanan yerde istenen artış olmamış.
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 oynayan varsa gravitino ball toplasın gezegenlerde. sentinellerin yoğun hareketli olduğu üslerde sağda solda yerde bulunuyolar. c ile scan edince yeşil üçgen ünlem şeklindeler. parlak bi graviton topu. çok değerli sattığınız zaman. tek bi noktada 5-6 tane bulabiliyorsunuz ama daha birini alır almaz elite sentinel ordusu biniyo tepenize. riske değdi, şu an milyon kredideyim. gemi almayı çözemeyenlere benden gelsin ayrıca. beğendiğiniz geminin yanına gidip abi kaça olur diyosunuz asd. bu interaksiyonla alınıyor sadece şu an.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bir de gemi alırken eski geminizdekileri yeni gemiye aktarmayı unutmayın yoksa gider hepsi.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 su gravitino ball olayını acıklasana. kapasitesi yuksek gemi alıcam da resourse toplayıp satmaktan anam agladı. nerde bulunuyo bu toplar tam olarak? bi de ss mumkunse.
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ayılınca bi oyuna girip atarım. http://images.mein-mmo.de/magazin/medien/2016/08/no-mans-sky-gravitino-ball.jpg yakından böyle. uzaktan ters yeşil üçgen içinde ünlem olarak gözüküyor. bi gezegene indiğinde sentinellerin davranış biçimi yazar ya ilk. kırmızı olması lazım. dangewrous tarzı bişeydi sanki. soru işretlerine gitmen yeterli. uçarken c ile scan edebilirsin.n uçarken c ile scan edebilirsin. gold ve copper değerli olmasına rağmen çok fazla grind istiyo baydırabilir. şu ana kadarki en garanti yöntem bu. bi de gravitino ball ile uzayda gezerken pirateler dadanıyor. onları kesince de 30k lık elementler falan düşüyo.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 hello games yazisi ciktiktan sonra crash icin bir cozum yok degil mi daha?
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 onu emulator ile gectilerdi dun ama oyunun acilma ve calisma hizi abarti lagli oluyor diyordu millet ama sorunu bulmuslar. https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xene1/pc_crash_thread/d6eyr23?context=3
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 alasım var ama iki sıkıntı var 1) çok pahalı. burda 60€ oyun 2) 840m var kaldırır mı bilgisayarım emin değilim. üstüne bi de crash low fps sorunları var diyolar kararsızım
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Norak said: onu emulator ile gectilerdi dun ama oyunun acilma ve calisma hizi abarti lagli oluyor diyordu millet ama sorunu bulmuslar. https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xene1/pc_crash_thread/d6eyr23?context=3 eyw yaptim da bende de asiri takiliyor ve cok lagli oynancak gibi deil.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 almayın lan 3 saatten sonra gg oyun
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Steam de beta var sorun yaşayanlar için. Steam Forumda anlatılmış.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Uçuş mekanikleri ne kadar kötüdür öyle ya. PCde A ve D strafedir. Bunda barrel roll yapıyor ve değiştiremiyorsun. Gezegen üstünde burnu aşağı çevirememen vs. aşırı kötü.Henüz almadıysanız sakın almayın. Ben performans sorunu çok yaşamadım. Arada takılmalar oluyor ama genelde 60 FPS rahat. Bir de PCde 30 FPS lock default olarak. Dalga mı geçiyorlar? Ayarlardan FPSyi 90a çektim rahatladı oyun.
kami Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 oyunun başındaki beyaz ekranda 5 dakika kadar bekledim açılsın diye, E'ye basmak gerektiğini fark edince ben şok.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 ben de atmosferin dısına cıkarken bekledim oyle bi 30sn falan. yavaslamak icin benim basmam gerekiyomus.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 BalisticGel said: Uçuş mekanikleri ne kadar kötüdür öyle ya. PCde A ve D strafedir. Bunda barrel roll yapıyor ve değiştiremiyorsun. Gezegen üstünde burnu aşağı çevirememen vs. aşırı kötü.Henüz almadıysanız sakın almayın. Ben performans sorunu çok yaşamadım. Arada takılmalar oluyor ama genelde 60 FPS rahat. Bir de PCde 30 FPS lock default olarak. Dalga mı geçiyorlar? Ayarlardan FPSyi 90a çektim rahatladı oyun. pc'de a/d hicbir zaman strafe olmadı. q/w olabilir.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Oynadığım bütün space sim, battlefield oyunları vs. hepsi strafedi. W da throttle. Q ve E sağa sola dönüş.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 nienna said: bi gezegene indiğinde sentinellerin davranış biçimi yazar ya ilk. kırmızı olması lazım. dangewrous tarzı bişeydi sanki. soru işretlerine gitmen yeterli. uçarken c ile scan edebilirsin.n uçarken c ile scan edebilirsin. Peki sentineller bir gezegende peşine takıldığında sonsuza kadar takip ediyor mu o gezegende yoksa wanted level gibi bir şey azalıp artıyor mu? Diyelim onu aldım o gezegende, takıldılar. Daha bir şey rahat rahat arayabilir miyim sonradan? Bir de eğer bu oyuna para vermek istemiyorsanız Subnautica alın, baya iyi
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 gta gibi iste izini kaybettirince birakiyorlar pesini
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Doğduğum güneş sitemi. 2 gezegen 1 ay 91.000 adım 110 kelime Eşsiz güzellikler..
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bol yasam rare metal vs olan gezegenler mavi ve yesil sistemlerde oluyor demisler. http://i.imgur.com/vRLb5rj.jpg class E ve B
Öne çıkan mesajlar