cabiria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sonuçta dizimag e dizileri ekleyenlerde torrent kullanıyorlar. özellikle her hafta düşen bölümleri koyarken scene releaseden başka şansları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kalitesi her şekil düşüyo ama kaynak aynı olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Silphatos said: kalitesi her şekil düşüyo ama kaynak aynı olsa da tabi ki. muhtemelen bitrate leri düşürüp koyuyorlar. sd için scene den gelen bir dizinin minimum boyutu 350mb civarında. her izleyene bunu gönderse youtube olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 onun için 1080p x248 scene release diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cabiria said: Silphatos said: kalitesi her şekil düşüyo ama kaynak aynı olsa da tabi ki. muhtemelen bitrate leri düşürüp koyuyorlar. sd için scene den gelen bir dizinin minimum boyutu 350mb civarında. her izleyene bunu gönderse youtube olurdu zaten. sd mi haha sd ler 200mb o 350mb 450mb olanlar 720p diye yedirdikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 5.1 digital ses olmadığı için (cropladıkları için) boyut o kadar düşüyor bu arada, aac/mp3 ses bildiğimiz stereo... yani yedirdikleri şey çok da görüntü kaybı yaratmıyor, bkz walking dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 mkv den veya avi den ses dosyasını exportlayınca 35mb ediyor :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 DTS falan çok yer kaplıyor zaten, stream olarak da DTS verilebileceğini zannetmiyorum mail.ru ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Benimle hiç tartışmayın şu görüntü işini Hulu vs içinde aynı şeyleri dedim ben %80 görüntü farkı var Gerge ile de tartıştım bunu birçok kez. Yıllarca Ripperlık yaptım Yıllarız warezcisiyim yıllardır izlediğiniz kopya filmlerin masterlarını ben dağıtırdım cdcilere yıllardır. o yüzden bana gelip böle böle şöyle demeyin PLEASE! Walking Dead 720p 1200MB mkv Ripli hali hemde matroska yani düşün... Siz bana diyorsunuzki "yav 450mb lik aynı bok pek fazla kayıp yok..." şakamısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Goering said: DTS falan çok yer kaplıyor zaten, stream olarak da DTS verilebileceğini zannetmiyorum mail.ru ile falan web rip bile DTS çıkmıyor onlar Blu-ray Ripler genelde... bluray 1080p DTS li ripler genelde 2500MB boyutu olur eğer gerçek kalitesini istersen ha lossless i zaten blu-ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 720p yazan yok zaten, HD yazıyor dizimag'de... o da yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 720p stream standart'i 2,5-3.0 mbps. Hulu boyle. Bu da 40 dakika basi 700-800 MB arasi birsey oluyor iste. Netflix'in kendi HD olmayan kalitesi (tam olarak ne oldugu belli degil) 40 dakikalik bolum basi 600-700 MB kadar, 1080p'si ama bolum basi 2000 MB kadar. Yani stream kaliteli oluyor. Crunchyroll mesela episode basina 300-400 MB arasi yolluyor ki fansublarlar ayni bu. Senin icin Netflix'den screencast aliyorum abi simdi, upload edecegim. Netflix kalitesi scene ile ayni neredeyse, hatta bazen daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 @editor: ikisi diziler için web üstünden DTS sunamaz zaten ya dizilerde, öylesine yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 netflix ve vudu var bende ikiside scenerip kalitesindeler zaten zahmet etmene gerek yok... ben ücretsiz diyip HD hedehüdü diyenlere diyorum onu hikaye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sd scene zaten berbat ses kalitesiyle geliyor (130-170kbps) hd scene ses kalitesi güzel 380kbps civarı ama en iyi görüntü ve ses kalitesi için web-dl ler var işte. scene den 1-2 gün sonra çıkan. scene sürümün Zaten amacı en hızlı biçimde yaymak. so web-dl wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 web-dl dedikleri iTunes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 GERGE said: web-dl dedikleri iTunes zaten. sadece itunes mu? netflix tarzı yerler de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Netflix'de sezon bitmeden çıkmıyor, Hulu da düşük kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Aynı gün tv rahatlığı olmuyor tabi, netflix ya da tivo falan onun amerikan çözümü olarak var bizde ise sadece digidv mi ne var digitürk'te güncel dizileri istediğinde izliyorsun falan. Bu arada diğer playerlarda görmedim ama BS player'da sağ tıkla videoya subtitle otomatik bul de, direkt bulsun sana türkçe altyazı. İngilizce altyazı genelde aynı gün, türkçe ise dizinin popisine göre yarım gün ile 1 hafta arasında değişen sürelerde çıkıyor. İngilizce altyazı kullanan ya da kullanmayan için gayet ideal çözüm. Ayrıca mp4 formatında artık 150 mb falan 42 dklık diziler 20mbit fiber ile 150 snde falan iniyor. 10mbi kablo ile 5 dk falan. Güncel ve popisi olan diziden bahsediyorum tabi. Özetle şöyle bir durum var, gecesinde kendine ayıracak 1-2 saatten fazlası olmayan, sadece tabletten izleyen, torrente bir şekilde nasıl başarıyorsa kafası basmayan adam için kötü oldu. Ha şunu belirteyim bir kız arkadaşımdan geçen sene öğrenene kadar southparkstudios dışında bir siteden stream izlemek nedir bilmiyordum. Pratikliğini gördüm o kabul ama gitti warey warey ne etcez warey warey olayı çok yannış argadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar