Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delusion - Twisting Nether


suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ;

4 seneden sonra WoW a döndük , arkadaşlar olarak hali hazırda eskiden güzel işler yapmış bir guildi tekrar canlandırdık.. Oyun oynuyoruz , yani oynadığımız oyundan keyif alıyoruz. Raid ve progress yapıyoruz tabi ; fakat öyle inanılmaz hardcore oyun oynamıyoruz. Haftada 3gün raid yapıyoruz , diğer günler makarasına flex yapıyoruz , alt kasıyoruz beraber filan. Yani anlayacağınız güzel vakit geçiriyoruz. 10/14 10men soo progressimiz var.. her classtan alım mevcut fakat progress kadromuza 1 adet DPS ve 1 adet Healer (shaman , monk ) takviyesi yapacağız. 545 ilvl üstü arkadaşlar arıyoruz progress için.. fakar social olarak gelirim takılırız , flex filan yaparız , muhabbet ederiz diyorsanız bekleriz..

Türk guildiyiz yaş ortalaması 25+ ... Oun içerisinden "Hassikome" "Contrefilet" ile buradan da pm yolu ile irtibata geçebilirsiniz..

iyi oyunlar..

For the horde!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Arkadaşlar merhaba ;

Şimdi biz guidimize yeni arkadaşlar arıyoruz. Fakat öyle hardcore raid yapıcaz , progress kasıcaz diye bir derdimiz yok açıkcası. Günde 2-3 saat girip arkadaşlarla oyun oynamak amacımız , fakat bunun yanında normal soo da 13/14 progressimiz de var.. bizimle oyunu oyun oynamak amacı ile oynayacak arkadaşları bekliyoruz.. Her class'a ihtiyacımz var..

oyun içinden "Hassikome" ye veya buradan pm yolu ile ulaşabilirsiniz..

FOR THE HORDE!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...