suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Selam arkadaşlar ; 4 seneden sonra WoW a döndük , arkadaşlar olarak hali hazırda eskiden güzel işler yapmış bir guildi tekrar canlandırdık.. Oyun oynuyoruz , yani oynadığımız oyundan keyif alıyoruz. Raid ve progress yapıyoruz tabi ; fakat öyle inanılmaz hardcore oyun oynamıyoruz. Haftada 3gün raid yapıyoruz , diğer günler makarasına flex yapıyoruz , alt kasıyoruz beraber filan. Yani anlayacağınız güzel vakit geçiriyoruz. 10/14 10men soo progressimiz var.. her classtan alım mevcut fakat progress kadromuza 1 adet DPS ve 1 adet Healer (shaman , monk ) takviyesi yapacağız. 545 ilvl üstü arkadaşlar arıyoruz progress için.. fakar social olarak gelirim takılırız , flex filan yaparız , muhabbet ederiz diyorsanız bekleriz.. Türk guildiyiz yaş ortalaması 25+ ... Oun içerisinden "Hassikome" "Contrefilet" ile buradan da pm yolu ile irtibata geçebilirsiniz.. iyi oyunlar.. For the horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Hassikkome den yola ciktim. Ne kadağnn seviyeli güldsünüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 buy blizzard name change credit; click here to access services. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 guildin ismini falan degisseniz super olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 eski delusionla alakası var mı yoksa yeni bir oluşum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yokyok heyecan yapmayin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Lan gene mi first killer catastrophe a gidecek pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 guilddeki bayan oyuncu sayısından dolayı her hafta birini gearlamak adına altın günü tadında raid yapılıyor diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Sertcocuk said: guilddeki bayan oyuncu sayısından dolayı her hafta birini gearlamak adına altın günü tadında raid yapılıyor diye duydum. mutation ın adımı değişti acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 guildimi ele gecirmisler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Miraul said: guildin ismini falan degisseniz super olcak niye? sizin içinde güzel değil mi abi böyle eski guildinizin var olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Sertcocuk said: guilddeki bayan oyuncu sayısından dolayı her hafta birini gearlamak adına altın günü tadında raid yapılıyor diye duydum. Bağyan mı var? Nereye başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sitemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yeni bir guild kurmak bu kadar mı zor anlamadım, öz delusion falan yapsaydınız dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 neyin karın ağrısı bu yahu? guildin sahibi bizimle hala,casual oynadığı için GM i değişti guildin.. çok mu acaip bi durum anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bilmem ben hiç oynamadım delusionda da miraul sövüyodu en son asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gelsin bi de bana sövsün o zaman oyunda.. arkamızdan sövmesin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Nanaja'nın değil miydi bu gült, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Arkadaşlar merhaba ; Şimdi biz guidimize yeni arkadaşlar arıyoruz. Fakat öyle hardcore raid yapıcaz , progress kasıcaz diye bir derdimiz yok açıkcası. Günde 2-3 saat girip arkadaşlarla oyun oynamak amacımız , fakat bunun yanında normal soo da 13/14 progressimiz de var.. bizimle oyunu oyun oynamak amacı ile oynayacak arkadaşları bekliyoruz.. Her class'a ihtiyacımz var.. oyun içinden "Hassikome" ye veya buradan pm yolu ile ulaşabilirsiniz.. FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 subzero msj attım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Magnum said: Nanaja'nın değil miydi bu gült, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Hee, öyleydi bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bana scrull of resurrection yollayabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 özelden mailini yaz bana atiyim twisting netherdan atacam ama ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Aynı isimle neden devam ediyosunuz onu anlamadım? MT nicki de Kungen falandır allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar