Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bir fagling daha geldi ben de nerde bu diyodum. benim butthurt'lüğm değil milletin haterlığı, senin yaptığın gibi. lolzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 30 kilo bench press yapıyorum lan. en butthurt benim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 devam hacı her şampiyonun başladığı bi nokta vardır fds aliye de bacak çalışmasını ben söyledim şampiyon olduğu halde mesala yalan mı lan ali asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 crossfit halter yerine kamyin lastigi kaldimaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 xfit'de nasıl scale oluyor peki mesela bisiklet tekerleği ile başlayıp, araba, kamyon, uçak gibi falan mı gidiyor? nasıl hava atıyorlar? araba-tier adamsın falan mı diyolar aşağılamak için? hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 rep ve süreyle hava atıyolar işte. ben 150 burpee yaptım, 10km koştum 150 barfix çektim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killer biraz aptal bir arkadas, siz ona uymayin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aquila said: crossfit halter yerine kamyin lastigi kaldimaktir. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1455006_585289201542624_687708249_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aquila said: killer biraz aptal bir arkadas, siz ona uymayin cocuklar. SDFSFD SD SİE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sabah sabah kamyon bile yazamamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer said: fagling benim butthurt'lüğm hater lolzi http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnxivrcj9q1qm2frqo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer bariz crossfit denemiş yapamamış. Ya da crossfitci biri feci dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 axedice said: Killer said: fagling benim butthurt'lüğm hater lolzi http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnxivrcj9q1qm2frqo1_500.jpg http://www.darkhound.org/gallery/var/albums/rotflmao/your_a_fag.jpg?m=1369026627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kesin gözüne kestirdiği kız "ayy tiplere bak goril gibi" dedi bodyciler için facebookta falan sonra xfit yapan bir adamın duvarına: "off erkek dediğin böyle olur, ıslandım" falan yazdı dasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aynen hacı ağladım sonra safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 benchpress yapsaydın hemen göz yaşları yanağa düşmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o mantıkla düşünürsek burdaki çoğu adamın sevgilisini badici götürdü sdf hiç bahsetmiyorum ama bundan üzülmesin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 OOOOO TAMAM İŞTE BAŞLIK POTANSİYELİNE ULAŞTI. hadi söyle killer. kimlerin sevgilisini hangi badiciler götürdü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer bosver ya. Kızı napcan. Bicepsini öpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killer şöyle bir şey söyleyip deliver etmezsen adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/571/952/ef0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killerin basina kucukken dumbbell dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bug bildirimi zamanları böyle değildi killer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 noluyo lan burda http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/dat-booty.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 barbu said: Killer bosver ya. Kızı napcan. Bicepsini öpersin. girls are important, but biceps are importanter millet biscolatalarda salya sümük akıtınca betafag'lerin hepsi ağlıyo işte böyle yerlerde. insanın vücudu değil aklı fag olmasın. vücut iyi kötü yapılır. çoğu kişinin aamacı zaten ÇOK KAS YAPMAMAK FİT GÖZÜKMEK sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar