Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bir çok arkadaşımın kafasında soru işareti olabilir. Yardımcı bir vidyo buldum sizlerle paylaşmak istedim. İngilizceniz olması lazım tabii. Adam baya başarılı anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=qnjYyfkcaNI Crossfit SADF,ŞAKGSADGHSKDHSAHSAGAS CROSSFAGSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 crossfit hantal bodyciler için hayal. onlar ancak oturdukları yerden ağırlık kaldırıp indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kaldırıp indirmekten fazlasını düşünmesi gerekenler tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Cok agir tasak yapmis da, bunun agzini kiracak ayilar var krosfitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 1 kg luk dumbbell ile snatch kısmında geberdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Crossfit bizim boks antremanindan once isinmak icin yaptigimiz antremandir. Bunu spor diye yapan insanlar kadindir ve penisleri yoktur. Kadinolmasalar bile penisleri yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 asfsad peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 monoscope said: crossfit hantal bodyciler için hayal. onlar ancak oturdukları yerden ağırlık kaldırıp indirirler. bingildak said: kaldırıp indirmekten fazlasını düşünmesi gerekenler tedirgin. Vingthor said: Crossfit bizim boks antremanindan once isinmak icin yaptigimiz antremandir. Bunu spor diye yapan insanlar kadindir ve penisleri yoktur. Kadinolmasalar bile penisleri yoktur işte ving'in siyah beyaz bi fotosu http://fireden.net/4chan/images.4chan.org//vg/src/1368387467804.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kettlebell i niye eziyo ki amk. olm sacma sapan bi vidyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 i call ability to lose gains sdfghkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkadaşlar ben de artık sizden biriyim. spor yapıyorum. ımmfs ımffs kaldırıyorum. evet lift yani. beni de aranıza alın. şimdi bu videoya giydireyim mi beğeneyim mi? genel yaklaşım ne olmalı badiciler arasında? bi yol yordam gösterin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Agzini burnunu kir vidyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Crossfit bizim boks antremanindan once isinmak icin yaptigimiz antremandir. Bunu spor diye yapan insanlar kadindir ve penisleri yoktur. Kadinolmasalar bile penisleri yoktur bunlar yani http://www.youtube.com/watch?v=HrzibHZOPts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 monoscope said: crossfit hantal bodyciler için hayal. onlar ancak oturdukları yerden ağırlık kaldırıp indirirler. haha şu da ayrı bir efsanedir. protein tozunun karaciğeri çürüttüğünden daha beter birşeydir hatta. yok öyle birşey monoscope, sana kim söylemişse teselli için söylemiş. body building de bu tip şeyler meşhurdur. 1- aga istesem yaparım da gerek yok ( daha dün şahit oldum) 2- hantal abi bodyciler , ben öyle istemiyorum hem kızlar hoşlanmıyor 3- protein tozu içip karaciğerimi mi çürütücem? ben sağlık için yapıyorum sporu. 4- çok ağırlık kaldırıp kemiklerime yük mü bindiricem, hayır 5- egosundan manyak olmuşların işi bu 6-.... şeklinde gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 çükler düşük atlamışın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben çükle ilgili kısmı gerçekten anlamadım lan. crossfit pipi mi küçültüyor. 2 santim pipim var ondan da olmayım iki kas yapıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi ikisini de aynı anda yapabiliyo insanlar sdfs niye ezdiniz la bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tedirginlik had saffada asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 daha iyi falan diye gezen tipler var. hareketlerin çoğu daha fazla yapılabilinsin diye yanlış alakasız yapılıyo. örnek barfix işte gösterdi adam. fagling ABİ ADAMLAR HANTAAAL YAAA amk sanki çita kovalıyo hergün dglagdsa @ving sen bakıyodun erenköyde döğüşlü yer falan nereyi seçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kadikoy boks klubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ağırlıklar falan salonun içinde dimi sırf arena fight değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Body yapmaya başladığımdan beri çüküm küçüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 insanları fitnesstan soğutuyosun killer yemin ediyorum postlarını gördükçe şu bölüme giresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben de senin bu konuyla ilgili postlarını görünce giresim gelmiyo. diğer bölümlerdeki mesajlarında sorun yok yoksa bir zamanlar ilham kaynağıydım yardım eder laf anlatırdım. yetersiz laflar ve mirin boylar sayesinde böyle itici oldum fdgd mirin mirin big gün herkes squat yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kaldıramayacağın ağırlığa girip zırt pırt sakatlanamya mı admire yapçaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar