Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bu güncellemeler için neye göre ayırıyorlar regionları. ülke ülke mi, operatör operatör mü, kullanım dili mi.. var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 region olarak öncelik kore ve amerika, sonra europe, en son ortadoğu ülkeleri işte ki bizde o region'da olduğumuzdan en son geliyo updateler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Katibim said: upss güncel avrupada çıkalı ne kadar zaman oldu bizi resmen 3. dünya ülkesi olarak görüyorlar Bide sözde korelilerle kardeş ülkeydik 3. dünya ülkesi zaten? hayır bitiyorum şu oha çok moderniz havalarınıza ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 s3 için gelmiş diyorlar TÜrkiye ye doğrumu yükleme yapan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim note2 ye 10gün falan oldu geleli 4.3, nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 nasıl geliyor abi ya bana gelmedi bende note 2 kullanıyorum sen nerede yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Gelmesin ya boşverin, telefon yavaşladı bildiğin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 beklediğinize degmeyecek cunku temel yapiyi bozmadan 4.3 gelecek normalde nasil yavassa o ortalamada bir yapiyla kalacak. temizinden rom u degistirin cok kolay zaten eskisi gibide degil. yeni telefon almış gibi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 An itibari ile benim 4.1.2 Samsung Galaxy S3: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/42/wnl0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 geldi bana updatelendi, sonunda. yazilar filan daha guzel gozukuyor, daha kolay okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bu geldi bana sanırım [S3], güncellemeyi yaptım. Telefon resetlendi, Samsung yazısında kaldı. Yanıp sönen hani 3.5 saatten fazla oldu halen aynı yerde olunca ben de nette araştırdım. Yapıyormuş, reset çakmak gerek dediler. Factory çektim, yine aynı yazıda kalıyor. Anakartı yanıyor, garantiye yollamak gerek diyenler var ama garantiden SAmsung kullanıcı hatası diyip kabul etmiyor vs. 650TL istiyor diyenler var... Nedir bu olayın aslı? ne yapmayalım? Soktuğumun salak telefonuna güncelleme yapmaya bile gelmiyor... 2. kez factory attım şimdi, yine yazıda bekliyor. Bir önceki resetten sonra 30 dakiak falan beklemiştim, bu sefer bırakıp yatacağım... Berbat bir gün geçirdim her yönüyle, üstüne bu oldu. Kırar atarım bu telefonu artık sabah sinirle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 DarKRideR said: . DaRk bir daha samsung alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Androidin en büyük problemi yeni güncellemelerin bir sene önceki telefon modellerinde bile çok büyük sıkıntılar çıkarması ve hatta güncellemeyi güçbela kabul edecek durumda olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 androidin problemi 324832234 farklı firma tarafından 324324324 farklı donanımda kullanılmasıdır. 4 tane model üretilen cihaza update çıkarmak var bir de 4000 farklı cihaza update çıkarmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 JestersTear said: DarKRideR said: . DaRk bir daha samsung alır mısın? He canım he, ayfon hiç bozulmuyo, sony xperia, htc hiç problem çıkarmıyo zaten, o telefonları alanlar mezara kadar servise vermeden kullanıyo dimi. Samsungların bu kadar göze batmasının sebebi çok satması, adamlar e250,d900 zamanlarında patladı ve nokianın yerini almaya başladı, o zamanlar nokia ile kafa kafaya gittiler, ama akıllı telefonlara geçildikçe ve nokia ısrarla symbian gibi dandik bi işletim sisteminde ısrar edip androide geçmediği için samsung aldı başını yürüdü. Adamlar şu an tek başlarına diğer tüm marka telefonların sayısının toplamına kafa tutuyo, bunu da 150 den başlayıp 2500 liraya kadar geniş yelpazede bi telefon model havuzuyla yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 DarKRideR said: Bu geldi bana sanırım [S3], güncellemeyi yaptım. Telefon resetlendi, Samsung yazısında kaldı. Yanıp sönen hani 3.5 saatten fazla oldu halen aynı yerde olunca ben de nette araştırdım. Yapıyormuş, reset çakmak gerek dediler. Factory çektim, yine aynı yazıda kalıyor. Anakartı yanıyor, garantiye yollamak gerek diyenler var ama garantiden SAmsung kullanıcı hatası diyip kabul etmiyor vs. 650TL istiyor diyenler var... Nedir bu olayın aslı? ne yapmayalım? Soktuğumun salak telefonuna güncelleme yapmaya bile gelmiyor... 2. kez factory attım şimdi, yine yazıda bekliyor. Bir önceki resetten sonra 30 dakiak falan beklemiştim, bu sefer bırakıp yatacağım... Berbat bir gün geçirdim her yönüyle, üstüne bu oldu. Kırar atarım bu telefonu artık sabah sinirle... Paşa problem buyuk bir problem değil muhtemelen system font initiate kisminda patladi. normalde çalışır ancak updateden değil ancak telefon sürümünden kaynaklanan bir problem zaten garanti kapsamı dışında kalacaksa hiç kasma iki dakikada full reset atip adam gibi romu basalim temiz temiz kullan sıkıntı yaşamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 full reset nasıl atılıyor? Dün ben iki kere factory çaktım, yine düzelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 daha bir sene garantisi varmış, konuştum da adamlarla hemen yaparız dediler. Götüreyim bari uğraşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Abi daha 4.3 mü veriyolar. 4.4.2 çıkalı ne kadar vakit geçti yuh. Her türlü nexus valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 0ne said: He canım he, ayfon hiç bozulmuyo, sony xperia, htc hiç problem çıkarmıyo zaten, o telefonları alanlar mezara kadar servise vermeden kullanıyo dimi. Samsungların bu kadar göze batmasının sebebi çok satması, adamlar e250,d900 zamanlarında patladı ve nokianın yerini almaya başladı, o zamanlar nokia ile kafa kafaya gittiler, ama akıllı telefonlara geçildikçe ve nokia ısrarla symbian gibi dandik bi işletim sisteminde ısrar edip androide geçmediği için samsung aldı başını yürüdü. Adamlar şu an tek başlarına diğer tüm marka telefonların sayısının toplamına kafa tutuyo, bunu da 150 den başlayıp 2500 liraya kadar geniş yelpazede bi telefon model havuzuyla yapıyo. Fanboy detected. Nexus serisi dışında android telefon alınmaz. Bunu HTC telefon sahibi olarak söylüyorum (nexus değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 JestersTear said: Fanboy detected. Nexus serisi dışında android telefon alınmaz. Bunu HTC telefon sahibi olarak söylüyorum (nexus değil) ben de boyle dusunuyorum ama LG G2 cok iyi ya. Knock-on ve bataryasi beni cok cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bugün 13 şubat ve note 2 ye halen güncelleme yok Samsung dalga mı geçiyor acaba bizimlen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 satın diye zorluyor işte anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Samsung'a güvenirsen böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bu kadar telefonuna sahip çıkan bir firma görmedim Sana sahip olduğum güne lanet ediyorum samsung.... BUgün 20/02/2014 haala güncelleme yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar