Katibim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkadaşlar bu note 2 ve s3 ler için 4.3 güncellemesi ne zaman yayınlanacak bilginiz varmı Netten araştırdım kimi site yayınlandı kimisi yayınlanmadı diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 S4te çok problemli S3ede yayınlamayı ertelemişlerdi en son. Güncellemeden önce kullanıcı yorumlarına bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 s3 için 4.3 tekrar geldi ama ülke ülke yayınlanıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 4.4 geldi nexuslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Alttaki link üzerinden kontrol edebilirsin hangi ülke için ne zaman hangi versiyon çıkmış. http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100 download kısmı direk hotfile'a yönlendiriyo, üyelik varsa rahat iner yoksa 50-100kb/s destek veriyolar free için 4.5 saat falan sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kaç gün oldu hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 80 tane firmware cikarilmasindan nefret ediyroum ya. arkadas apple gibi yapsana sunu. microsoft gibi yapsana. niye her ulkeye ayri? ayni gsm sistemini kullaniyo, ayni telefon, dil destegi aynen mevcut, sorun nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 benim ana bant sürümü DMF1 ile bitiyo ama şu sitede DMF3 ile bitiyo. sorun olur mu ? bi de şu unlock codes ne ola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 androidin don değiştirir gibi sürekli güncelleme getirmesi ne kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 1 hafta önce geldi bana note2'ye. Abartmıyorum pil ömrü 2 katı civarı arttı aletin. stand by'da sömürmüyor artık pili ondan dolayı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 xperia z'ye evelki gün kurdum. 3g falan açıkken akşamı zor görürüm normalde, 25 saattir açık alet %24'te hala batarya. Ki eve gelince bizimkilerin yeni aldığı televizyona falan bağladım mediacenter olarak cihazı, bayaa kurcukladım. Kitap okudum yolda, pandoradan müzik stream ettim falan. Bataryayı daha iyi kullanıyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 xetraynex said: 80 tane firmware cikarilmasindan nefret ediyroum ya. arkadas apple gibi yapsana sunu. microsoft gibi yapsana. niye her ulkeye ayri? ayni gsm sistemini kullaniyo, ayni telefon, dil destegi aynen mevcut, sorun nerede? Acil numarası, dil ayarları, time zone'ları, Network ayarları, gps ayarları falan gibi ayarlar ülkeden ülkeye, carrierden carriera değişiklik gösterebiliyor. US'için LTE verirken WWE için 3g verebiliyorlar. Chipleri de farklı oluyor. Bu sebepten her bir build birbirinden farklı. Galaxy'lerin CPU'su bile farklıydı galiba. Snapdragon ve Exynox cpu'lu versiyonları var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu nedir ya haala gelmedi güncelleme her halde bize en son gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Cyanogen kur rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 s3 miniye gelicekmi ya.nerden bakıyoz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 s4 e geldi explorerı daha güzel olmuş çok bir fark algılamadım ben henüz 2 gün oldu yükleyeli pek kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 güncel.... Haala 4.3 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Edit gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 upss an itibari ile hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 upss güncel avrupada çıkalı ne kadar zaman oldu bizi resmen 3. dünya ülkesi olarak görüyorlar Bide sözde korelilerle kardeş ülkeydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Samsung tr'yi arayip atarlanalim biraz bari Hepimiz yaparsak bir ise yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bugun geldi s3 lere. Note 2 icin henuz bi gelisme yok. Beklemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben ümidi kestim. no name telefonlara bile gelmiş updateleri bekletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 0ne said: Bugun geldi s3 lere. Note 2 icin henuz bi gelisme yok. Beklemeye devam Latest updates have already been installed diyo benim S3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 O zaman Fota/Kies üzerinden henüz sunmadılar sanırım, ben serviste olduğum için direk kore serverlarından indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar