Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NOTE2&S3]android 4.3 ne zaman gelecek

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Alttaki link üzerinden kontrol edebilirsin hangi ülke için ne zaman hangi versiyon çıkmış.

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100

download kısmı direk hotfile'a yönlendiriyo, üyelik varsa rahat iner yoksa 50-100kb/s destek veriyolar free için 4.5 saat falan sürüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
xperia z'ye evelki gün kurdum. 3g falan açıkken akşamı zor görürüm normalde, 25 saattir açık alet %24'te hala batarya. Ki eve gelince bizimkilerin yeni aldığı televizyona falan bağladım mediacenter olarak cihazı, bayaa kurcukladım. Kitap okudum yolda, pandoradan müzik stream ettim falan.

Bataryayı daha iyi kullanıyor gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

80 tane firmware cikarilmasindan nefret ediyroum ya.

arkadas apple gibi yapsana sunu. microsoft gibi yapsana.

niye her ulkeye ayri? ayni gsm sistemini kullaniyo, ayni telefon, dil destegi aynen mevcut, sorun nerede?

Acil numarası, dil ayarları, time zone'ları, Network ayarları, gps ayarları falan gibi ayarlar ülkeden ülkeye, carrierden carriera değişiklik gösterebiliyor. US'için LTE verirken WWE için 3g verebiliyorlar. Chipleri de farklı oluyor. Bu sebepten her bir build birbirinden farklı. Galaxy'lerin CPU'su bile farklıydı galiba. Snapdragon ve Exynox cpu'lu versiyonları var diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...