NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 4tab açıp 550mb ram yemesinden bıktım bunun çözüm arıyorum firefoxta kullanasım yok. Normal mi arkadaşlar bu 4kıcı kırık tabla 550mb ram yemesi. Pc kitlenecek duruma geliyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ugrasılmaz operaya gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Peki memnun musun Fistan? Chrome'dan sonra saçmalayan bişey değilse ben de geçeyim diyodum ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 o tablardan biri facebook ya da youtube ise cortluyor chrome asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 opera.. opera.. firefox rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben geçtim chrome dan mozillaya genel olarak daha iyi fakat video izlerken biraz sıkıntı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 geri ya da ileri sekmesine scrolla tıklayınca yeni tabde açmıyor opera ona uyuzum baska bi derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?5,7138065,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben şunu anlayamadım, çok ram yemesi seni neden rahatsız ediyor? yani insanlar neden ram kullanımını inceleyip 'aa chrome çok ram yiyomuş, windows arkaplan servislerine az ram kalıyor, ayrıca boş ram'im de çok az' falan diyor hiç anlam veremiyorum. halbuki ram yemesi daha iyi, swap'a atsa daha mı iyi olacak? parasını vermişsin, sonuna kadar yesin işte ne varsa, neden ram yemesi rahatsız ediyor arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya 8 gb ram var, nasıl hala chrome kasabiliyor böyle, biri açıklasın izah etsin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 adamın rami az demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 basit bir windows ekranı bile açması kasarsa NEREYE GİDİYOR LAN BU RAMLER diyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Roket cevabını jester vermiş aslında, ne kadar çok ram varsa o kadar çok yiyor chrome. Aptal saptal kasıyor hele facebook ve youtube falan olunca işin içinde. Fan çılgınca çalışıyor falan, sadece kötü bilgisayar değil yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 "550mb ram" said: normal, bende 700mb harcıyor, 13 extension var çalışan. herhangi bir takılma yaşamıyorum ama, aynı anda uploadım ve downloadım var nerdeyse 24 saat kesintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 calimero said: http://forum.paticik.com/read.php?5,7138065,page=1 slim boat canavar lan vallahi öyle adblock'u da var. Yavaşlama sıkıntınız varsa mutlaka deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 NolaxThensbane said: basit bir windows ekranı bile açması kasarsa NEREYE GİDİYOR LAN BU RAMLER diyor insan Benim başlığa bak sen ve slimboat dene sen bence. Chrome'den eksikleri var elbet ama onlar da giderilebiliyor, baya da bir artısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 fakir pcsi 4gb ram var slimboatu kuracam şimdi bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tamam da mantıklı olan zaten ram'in kullanılması. ram boşaltma dediğiniz işlem ram'deki verileri alıp bin milyor kat daha yavaş diske swap olarak yazması demek. çok daha verimsiz ve yavaş. e hafızada tutmasın, diske de yazmasın, o zaman öyle o tab'e tıklayınca anında açması olayını unut yani, her şeyi sıfırdan indirecek alet. ayrıca flash player'ı hala neden kullanıyorsunuz? clicktoflash tarzı bi uygulama kullanmıyorsanız o sizin suçunuz. stiv reyiz flash'tan nefret etmekte haklıydı, inanılmaz derecede çağdışı kaldı flash, kullanımının %90'ı çöp oldu resmen. (cahilce bi yorum olmuş olabilir ama bakıyorum, günlük browsingimde flash'ın tek faydalı kullanım alanı flash oyunlar ve bazı flash kullanan çağdışı video siteleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 peki bu chrome niye açılınca 5 10 arası görünüyor management kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 550mb rame niye takıldın ki abi? herkesde 16gb ram var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 chrome un olayi bitti bu sene, baskasina gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 olay ram yemesi değil ya doğru düzgün addonu olmamasına rağmen özellikle youtube kullanımında çok sık cörtlüyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi senin donanimdan sanki o ya. Kasayi topladigimiz ilk gunden beri sorunun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 about:pluginsten flashlardan birini kapatmayı dene kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar