Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome'u evcilleştirme

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

ben şunu anlayamadım, çok ram yemesi seni neden rahatsız ediyor? yani insanlar neden ram kullanımını inceleyip 'aa chrome çok ram yiyomuş, windows arkaplan servislerine az ram kalıyor, ayrıca boş ram'im de çok az' falan diyor hiç anlam veremiyorum. halbuki ram yemesi daha iyi, swap'a atsa daha mı iyi olacak? parasını vermişsin, sonuna kadar yesin işte ne varsa, neden ram yemesi rahatsız ediyor arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da mantıklı olan zaten ram'in kullanılması. ram boşaltma dediğiniz işlem ram'deki verileri alıp bin milyor kat daha yavaş diske swap olarak yazması demek. çok daha verimsiz ve yavaş. e hafızada tutmasın, diske de yazmasın, o zaman öyle o tab'e tıklayınca anında açması olayını unut yani, her şeyi sıfırdan indirecek alet.

ayrıca flash player'ı hala neden kullanıyorsunuz? clicktoflash tarzı bi uygulama kullanmıyorsanız o sizin suçunuz. stiv reyiz flash'tan nefret etmekte haklıydı, inanılmaz derecede çağdışı kaldı flash, kullanımının %90'ı çöp oldu resmen. (cahilce bi yorum olmuş olabilir ama bakıyorum, günlük browsingimde flash'ın tek faydalı kullanım alanı flash oyunlar ve bazı flash kullanan çağdışı video siteleri)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...