Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 malesef her konuda oldugu gibi evcil hayvan konusunda da igrenc ulkemiz. bende cok ev degistirdim karakolluk oldum komsu dovdum kopek yuzunden. en sonunda tum binanın ofis oldugu bi teras katı buldum, aksam 7 den sonra bi ben varım binada oturan, sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Hah ben de bu herif kesin gelip komşu dövme hikayesi anlatmıştır diye açtım zaten topiği dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Zegna said: en sonunda tum binanın ofis oldugu bi teras katı buldum, aksam 7 den sonra bi ben varım binada oturan, sorun olmuyor. Çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 manve said: bornovada kalirken bizim alt komsusu "Anliyorum gencsiniz, kaniniz kayniyor ama cok sesli seviyorsunuz. Evde lise sona giden kizim var" diyip susmustu. Wtf olmustuk. Kızı ÖSS ye çalışıyormuş adam onu demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 memleketin büyük kesmi evcil hayvandan daha beter abi. buna evcil hayvan sahibi kimslerin bir kısmı da mensup gerçi, sonuç olarak bu sosyal mesaj içerikli postumuzu sıkıntı var diye bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben de yedim bi bok, apartmana köpek aldım. giriş çıkışlarda kesin biri görecek şikayet edecek yediğim şey bok değil aslında ülke bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar