Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kepli türk pacman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bu şimdi bunlar türklere aç mı demek istio :D şaka bi yana harbi kötü bişi mi ii bişeymi anlamadım ben ya,kötü gibi geldi ama..Yazılar rusca yada yunanca anlayamadım.[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor...
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
yunanlılara tek benmi kılım acaba ?
öyle olsa dâhi , bundan sonra hepimis kılız sanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1-önceden izlemiştim
2-harbi yesek avrupayı türkiye yapsak süper olur be :D
3-sonunda müzik güzelmiş be :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
70m kişi avrupaya bi girse giriş o giriş harbi avrupanın nüfusu doğan türk bebelelerle ikiye katlanır :lol::lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 20 Aralık 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
ne güzelde denize dökmüştük beha..,kaşınıo gene bunlar rofl.

abi bizim 70 atom bombamız yokmu dünyadaki en önemli 70 ülkeye bi atsak türkiye birlii olur be ortalık :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 20 Aralık 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
said:

abi bizim 70 atom bombamız yokmu dünyadaki en önemli 70 ülkeye bi atsak türkiye birlii olur be ortalık :D

bırak ya,sonuna kadar PEACE kazanana kadar WAR..
Gerekirse atom bombasına gerek kalmaz ama inşallah olmaz öyle şeyler..Savaş kötü şey ya..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor...
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
ahah bi girelim de şu EU ya
direk bizim avrupa!![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 20 Aralık 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
said:

abi bizim 70 atom bombamız yokmu dünyadaki en önemli 70 ülkeye bi atsak türkiye birlii olur be ortalık :D

dunyaya 70 tane atom bombası atılsa ne bi insan kalır nede canlı..bole hayallere kapılmayalım :) 2 tanesini aynı yere atsan dunyanın yarısı gider valla...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
yok be dalgasına söylüyorum iki paralık yunanlıların yaptığı sidikli flashla olcak şey değil bizim ab ye giremememiz :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 20 Aralık 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
yunanlılara tek benmi kılım acaba ?
öyle olsa dâhi , bundan sonra hepimis kılız sanırım :)

yok yok
bende kılım:-)
en azından bu hedeyi yapanlara kılım tüm toplumu lekelememek lazım şimdi ehehe[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
ii olmuş...alırlarsa böle yaparız zaten .D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
troil süper yorumlamış abi doğru söze ne denirki[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
ulan su sultan abdulhamit i bir yakalasam su kepi cikarmasa.

Ben sen son kep giyen adami ramazanda macun satan adamda gormustum kep mep yok abi bizde ya kurtulamadik su kep imajindan.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
  • Yeni Oluştur...