MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=99942[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yakında nasılsa tanımaya başlarlar yavaş yavaş.. Tırstıkları bu flashlede açıkca belli oldu siz merak etmeyin =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yok yok bize hiç bir şey layık değil. Ne dediğinizin farkında mısınız? Bizden krokuyolar diye seviniyosunuz. Üzülmeniz gerekirken, halen bu imajı silemedik diye üzülmeniz gerekirken seviniyosunuz... Çok mu güzel birşey kepli ve barbar gözükmek ?[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bunun sanırım başka bir dilde hazırlanmışı vardı ama hoş :) evet başka dilde olanı vardı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 97)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kokoreç'in kaldırıldığı gün Kokoreç Örgütleri kurulup brüksele gidip kendilerini patlatacaklar.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abi hani animasyonda 70.000.000 diyo ya bize işte avrupaya az göstermek için 70 yn (70 yeni nüfüs) der 6 sıfır atarız :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Adamlar bizden korkmuyorlar kanımca...Kültürlerinin erimesinden korkuyorlar.Bizi hala aç gözlü,barbar,deve üzerinde gezen arap gibi zannedenler bile vardır...adamların korkusu "bunlar bizi yer aman aman...keserler bizi" değil,"ulan...bu adamlar her yerde çalışmaya başlarlar...işsiz kalırız...her yer türk olur...içerler,olay çıkartırlar,karımıza bacımıza laf atarlar" şeklinde olması muhtemel...
magecy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hehe avrupayı ele geçirecez tabi tırsmakta haklı adamlar...[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 adam doğru söylemiş. ama zaten serbest dolaşım hakkı vermeyecekler.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu bayadır war[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Direk communicationdan mesaj yolladım... Dayanamam böyle şerefsizliğe![signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerHellnar - Über Orc Paladin (level 69)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ee böyle yapınca da onlar haklı biz haksız oluyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
grifter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: _Dalamar_, 21 Aralık 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Direk communicationdan mesaj yolladım... Dayanamam böyle şerefsizliğe! Tepkinde sonuna kadar haklı olabilirsin ama bunu böyle bir üslupla dile getirirsen adımız "Barbar Türkler" olarak kalır...ki onların da amaçlarına dolaylı da olsa destek vermiş, ekmeklerine yağ sürmüş oluruz. İlla bir ayar vermek gerekiyorsa küfürlü ve ağır bir dil yerine inceden inceden laf sokmak daha yerinde olabilir.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ahue geberdım gulmekten valla herıfler resmen tırsıyor bızden zaten yunanlıların bu konuda kompleksli oldugunu cok ıyı bılıyoruz o yuzden asırı tepkıye gerek yok adamlar yerden goge kadar haklı aynaya bakmıyoruzda ondan Almanya sınırlı sayıda işçi aldı ve ne oldu allah aşkına hamburg havaalanının ortasında bır elınde turşu kupu dıger elınde bır kovanın ıcınde kesılmış etlerle dolaşan adamalrla doldular almanyayı nerdeyse bıtırıyodu bızımkıler o kadar cok turk doldukı bızım mılletımızın huyudur bu tarıhe bakmak yeterlı Turkler orta asyadan geldıklerınde yurtlarında abbasılerle kaynastılar ve abbası yonetımıne razı oldu cogu devamımı abbası halifeleri cok iyi çalıştıgımız için cogu devlet dairesinde turk leri gorevlendırdı ordu resmen turk komutanların elıne gectı coguda bagımsızlıgını ılan ettı zaten bır oyunda (medieval TW de galıba) yazıyodu eskı arap sultanlarını nhızmetkarları efendılerını devırıp kendılerı sultan oldu dıye kı yapmadıgımız şey degıldır AB ye gırersekte aynısı olucak yanı iş kollarını ele gecırıcez bu defa onalrın vatandaşı ac kalıcak sonra kulturlerını yazlaştırıcaz vienanın ortasına camı dıkıp her şehırde ezan okunucak fılan dıe tırsıyorlar haklılar ama kendı acılarından :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: _Dalamar_, 21 Aralık 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Direk communicationdan mesaj yolladım... Dayanamam böyle şerefsizliğe! Helal baba süper iş yapmışın. Zauhuzahu tiplemeye bak ya. Zekasının yettiğince tepki göstermiş uzahuza yarılıyom.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
_Faramir_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hoca adamlar bizden tırsıyolar. acıkcası benim cok hosuma gitti . buarada bazı arkadaslar galiba tarihini (kendi tarihini)inkar ediyo. hepimiz osmanlının cocuklarıyız.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 öyle tepki gösterince haklıyız bıle dıyemıcez.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Blackhand_, 21 Aralık 2004 14:43 tarihinde demiş ki: Helal baba süper iş yapmışın. Zauhuzahu tiplemeye bak ya. Zekasının yettiğince tepki göstermiş uzahuza yarılıyom. İnsan gibi gülmeyi dene, yarılmazsın.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 _Dalamar_ Sen öyle bir tepki gösterirsen yunanlıların gösterdigi tepkiden hiçbir farkı kalmaz.... Nerde bizim Türk'lüğümüz, İnsanlıgımız, Zekamız.... Yunanistan Kimki ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hadi haxorlar iş başına! Paticiği çökertecem diyeceğinize, ya da blind guardian'ı hekledik diyceenize gidin bunları çökertin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Leader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 http://www.e-grammes.gr/2003/12/christodoulos_turkey_en.htm Şuna bi bakın.Aynı siteden bir yazıOkumaya vaktim olmadı göz gezdirdim ama sonunda Türkiye varsa biz yokuz demişler.Bide ordaki resimdeki fotoğrafı ben ilk defa görüyorum.Gerçekten varmıdır öle bişey?
magecy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yok ya olur mu öle şey kesik bir kafadan kan akar ya bunlar resmen abartmış yuh diyorum.. Hem bizi barbar gösteriyorlar ki bu şerefsizler kurtuluş savaşında kaçarken neden İzmir i ateşe veriyor birçok insan yanarak ölüyor.Bunu sorgulamazlar gelir öterler böyle sonra ...[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 o resimler montaj abi boru gibi belli oluyoo ölü birinin kafasını kesmek zaten yakışmaz delikanlıyaa canlıyken ayıracan kelleyi bedenden[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
Leader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Zaten belli oluyo dikkatli bakınca ama yinede sorim dedim.Paintshopun gücünü kullanmışlar demekki...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 komedi olmus valla ne diim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar