Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Şöyle mat siyah iphone 6 kabı var mı? Hiç bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ginaly said: bu tele lensler hakkaten işe yarıyor mu, doğal bir şekilde net alan derinliği veriyor mu mesela? evet bayağı veriyor balıkgözü ki macro en iyisi iphone 5s ile şundan güzellerini çektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Ben zamanında armor kılıf getirtmiştim direkt çindeki bi satıcıdan ama baya patates çıkmıştı, kalıp kesim izleri falan vardı kenarlarında. Sendekiler nasıl? Şunun beyanızı beğendim, eğer düzgünse alabilirim. :) Bide şu tarz şeyler var mı sende? 100 lira vermeyelim bi adaptör için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 temperli camların kalitesi önemli mi? 20 TL ye de var spigen vs de var 50 TL ye mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Spigen her şey pahalı zaten. kalite olarak koruma görevini birebir 20tl lik de yerine getiriyor, tornavidayla alıp falan özellikle uğraşsan bile çizemezsin ekranı. görüntüyü de etkilemiyor, dokunma hissi biraz farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Bir aralar Zenfone 5 için Slim Armor vs. getirmiştin abi, hala getiriyor musun öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Baal bana iphone 6s plus için urban armor kılıf lazım 1 tane gg de baktım da senin 6 için vardı nasıl yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Keşke SONY telefonlar içinde bir kaç aksesuarın olsaydı :) Üvey evlat muamelesi görmüş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 /summon sahibi Baal elinde var mı Asus Zenfone Go için ekran koruma ve kılıf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sony ve asus modelleri pek yok malesef =/ iphone 6/6s aynı ebatlarda kılıflar uyumludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 https://urbanarmorgear.com/collections/apple-iphone-6s-cases/products/card-case-for-iphone-6s?variant=11923011652 bana bundan bulabilir misin ? http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-6s-thor-serisi-celik-telefon-218637731 ve ya bunun gibi kiliflardan ? ama bunlardan olursa daha iyi olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 bakmiyor ki.. ben de bisiler sordum. yanit vermedi. var mi adamin facebook'u. bana yazsaniza ozelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sitesine yazın. gg den yazın cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 asus zenfone max için metal kılıf arıyorum bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar