Wolfenstein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 fizban said: son olan yerden 3 tane aldik biz :) nerden aldiniz acaba? birde hangi marka-nekadardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 doge 3m $ market cap'e ulaştı 6 günde dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 içime doğmadı değil ha biraz aldım 1m/@.04 ken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 la yeto bilgisayarı bıraktım öylesine bi farmladım asıl bilgisayarı bıraksam ilk andan şimdi binlerce lira olmuştu neyse 1 doge 1$ olunca nedankoya yük olurum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kaç doge var sende şimdi doruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bir aylık trial azure hesabı açtım. 3 tane virtual machine tanımladım. toplamda 20 çekirdekle primecoin mininge başladım. bakalım bir ayda havadan ne kadar para kazancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi exadaki 280x i kim aldııııı errrrr, neyse kş 7970 buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 xpm dun 10 diffi actı alt ust old hesaplamalar cunku bu coupon vpd mainstream oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi adam yazmıs; [STATS] 2013-12-14 22:10:33 | 2015 primes/s, 31636 tests/s, 840 5-chains/h, 0.976 chains/d ekteki dosyada gorebilirsiniz benim sercver 2000 prime/s civarı ama chains/d 0,070 gibi bise yazıyor bu ne zikimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Şu cloud minning olayının kredi kartsız olanı yok mu? Havale falan yapalım? Veya bitcoin ile ödeyelim :D kredi kartını iptal ettirdim borç harç muhabbetinden 'abi bana kınayt coin alsana ' diyen çocuğa döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Predator said: such good coinDogecoin kazıyorum şu an dfg 2 7950 ile 1 milyona yakın kasılıyor saatte. 1-2 saat kazılır. tutar mı tutar şaka maka harbi tuttu parayı fena vurdum dogeden lel . #indogewetrust# ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bende 45000 coin oldu dursun bakalım kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bana birazını hediye etsene predator such community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mithat said: Şu cloud minning olayının kredi kartsız olanı yok mu? Havale falan yapalım? Veya bitcoin ile ödeyelim :D kredi kartını iptal ettirdim borç harç muhabbetinden 'abi bana kınayt coin alsana ' diyen çocuğa döndüm. bitcoin ile ödemek istiyosan https://cex.io/ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben dün doge minelamak istedim onu bile beceremedim ki lan :D youtubeta baka baka yaptım ona rağmen olmadı düşünün o kadar vahim durum. Mine programları çok karışık geliyo bana hala . Teee zamanında kendi programı vardı bi yerin mine yaptığım sonra orası fee abarttı bende bitmintera falan geçtim hep bitminter falan kendi mining programları vardı çatır çatır mine ediliyodu. Bu stratum://pooln...... falan diye giden şeyleri beceremiyroum cmd formatında daha 1 altcoin mine etmişliğim yok direk becereksizim o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Predator said: Predator said: such good coinDogecoin kazıyorum şu an dfg 2 7950 ile 1 milyona yakın kasılıyor saatte. 1-2 saat kazılır. tutar mı tutar şaka maka harbi tuttu parayı fena vurdum dogeden lel . #indogewetrust# ^-^ nasil vuruyosun ki? kagit ustunde btc/doge degerine mi bakiyosun? oyle ise bi dunya currency var gunde 3K dolar falan yaziyo 490 Kh/s'e ama onu paraya cevirebilecegin bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ebayde vs satıyosun dogecoini 1 milyonu 1000 dolar civarına. ayrıca doges.org forumundan btc ile tradeleyip btc olarak satabiliyorsun istediğin yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 BioHazarD said: Predator said: Predator said: such good coinDogecoin kazıyorum şu an dfg 2 7950 ile 1 milyona yakın kasılıyor saatte. 1-2 saat kazılır. tutar mı tutar şaka maka harbi tuttu parayı fena vurdum dogeden lel . #indogewetrust# ^-^ nasil vuruyosun ki? kagit ustunde btc/doge degerine mi bakiyosun? oyle ise bi dunya currency var gunde 3K dolar falan yaziyo 490 Kh/s'e ama onu paraya cevirebilecegin bir yer yok. Sadece ilk gün kazdığım doge 10m civarı. Dün akşamdan geceye 6 saat içinde 4000 dolara yakın sattım ki elimde daha epey milyon doge var. Paraya çevirdim yani ki daha geçen ay 4 bin lira yatırımla bu işe giren bir adamım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi coinler ilk çıktığı zaman girmek lazım bu işe. yeni coin çıktı mı söyleyin fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Olm coinin bi değeri kalmadı. Kapatın bilgisayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 valla ben ilk gün yazdım dogeyi bir iki alıntı yapıp gülen dışında bakan olmamış herhalde. şimdi bitcoin bitse geriye doge falan kalsa redditin desteğiyle ne gülerim - btc şu haldeyken hala 1k doge 1$ sürüyor yani. many coins such dogeillonaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oha doge .001 $ gordu Mu zenginim tehehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Predator said: BioHazarD said: Predator said: Predator said: such good coinDogecoin kazıyorum şu an dfg 2 7950 ile 1 milyona yakın kasılıyor saatte. 1-2 saat kazılır. tutar mı tutar şaka maka harbi tuttu parayı fena vurdum dogeden lel . #indogewetrust# ^-^ nasil vuruyosun ki? kagit ustunde btc/doge degerine mi bakiyosun? oyle ise bi dunya currency var gunde 3K dolar falan yaziyo 490 Kh/s'e ama onu paraya cevirebilecegin bir yer yok. Sadece ilk gün kazdığım doge 10m civarı. Dün akşamdan geceye 6 saat içinde 4000 dolara yakın sattım ki elimde daha epey milyon doge var. Paraya çevirdim yani ki daha geçen ay 4 bin lira yatırımla bu işe giren bir adamım (: gordum ben ilk yazdiginda, baktim hatta falan da kazmamistim. cunku genelde exchange olmuyor bunu paraya donusturebilcegin, kagitta kaliyor. hangi exchange uzerinden nasil bir yontemle paraya cevirdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Doges.org ve reddit üzerinden paypal ve btc ile takası çok rahat hallediliyor. Paypal tabi riskli bir yöntem ama daha sorun yaşamadım. Tek yaşadığım sorun reddit üzerinden birisine 100k yolladım karması yüksek diye bilindik bir scammer çıktı ama olur o kadar. Şimdi reputationı yükselttiğim için önce ödemeyi alıyorum rahatça. Coinedup.com var otomatik satış için ama denemedim ve orda biraz daha düşük fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bende de 106k doge var satılık isteyen varsa. much doge.. edik: elimde 30cm'lik molexli 1x-16x rise kablolar var satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar