Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslümanların inatla karşı geldiği kesim yöntemleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Feamer said:

isteyen istediği şeye tapmasın, mantıklı ve akıl yolunda olan şeylere inansın

yoksa birileri kalkıp "biz iştara tapıyoruz seninde kurban etmemiz lazım." der hoş olmaz

Tapmak, inanmak, kurallarına uymak, ibadet dua ayrı şeyler, inancı için adam kesmek bomba patlatmak ayrı şeyler.
Selefi- Vahabi denen şerrolar artırdı bu bokları son dönemde, yoksa hemen her din barış-huzur öngörür, ana fikri dötünden anlayıp cımbızlan çekince ayrı şeyler ortaya çıkarıyorlar.

Her insana kamera takılacağı güne kadar din/ahlak iş görür şeylerdir. Cahil sade halkı kaostan koruyan, toplumun güvenliğini artıran, birlikte yaşamayı kolaylaştıran bir anlayıştır.
Dinlerle insanları kandıran, soyan, uyutan veya din için insanları patlatan piçler, dinlerin öngördüğü normal insan değiller.
Mesaj tarihi:
din dediğin iki uçlu değnek, eğer ortasınında sen den başkasının tutmasına izin verirsen her şekilde kafana vurur,

herkes kendi başına inanıp, ve kendi anladığı şekilde ibadet etmesi gerekiyor
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

dinsiz dünya yok,olmamış.hep bir şey bulmuş insan oğlu inanacak.

var bi sürü dinsiz dünya.

bize artık abzürd gelen bilimsel acıklamalara din diyip gecmek hoş değil.
Mesaj tarihi:
ben bir agresiflik sergilemedim. dayanaksız temelsiz kanıtsız ortaya bilgi sunamnı eleştirdim. yaptığın hatayı düzletip düzeltmemek sana kalmıs, ama hatanın dile getirilmemesini talep etmek gibi bir hakkın yok.
Mesaj tarihi:
harbiden dinsiz topluluk nerede var?

orada din diye kast edilen her türlü inanç sistemi, orginze dini inançlardan behsetmiyor?

farklı şeylerden bahsedip tartışmayın yine
Mesaj tarihi:
topluluktan da bahsedilmiyo zaten, dunya demis. dunyada insanlar her zaman bi bok bulup tapmis, aksini iddia eden casittir.

ha dunya ilk olustugunda dinsizdi ehi ehi derseniz oper basimin ustune koyarim.
  • Yeni Oluştur...