Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Developer Ariyoruz

matama

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Ortakoy deki ofisimize, Android developer ariyoruz. Bir cok buyuk firmanin resmi dijital ajansiyiz, Kendi inhouse projelerimizde var.

Soyle tanimliyim

Android Yazılım Geliştirici

Türkiye ve yurtdışında bir çok firmanın resmi dijital ajansı olan Ortaköydeki firmamıza android OS application geliştiricileri arıyoruz.

* Java ile programlamada bilgili
* Daha önce Android üzerinde "native application" geliştirmiş
* Optimizasyon en sevdiği kelime olan
* UX’dan anlayan, mümkünse önüne bir tasarım geldiğinde şöyle daha kullanışlı olmaz mı diyebilen
* Sürekli kendini geliştirmek isteyen
* Development konusunda bir makale var okuyalım dediğimizde okuyup yorumlayabilecek ingilizcesi olan
* Yeni şeyler denemekten korkmayan
* Abi bug var demeyecek, cozum bulacak
* Bilgisayarindan ayri kaldığında özleyen
* Takım arkadaslığına önem veren

Kısacası bizimle beraber çalışıp hem geliştirecek hem öğrenecek arkadaşlar arıyoruz. (Şu an için junior aramıyoruz). Birde paticik oldugu icin yaziyorum, arkadaslik cok onemli bizde, dunyanin en iyi yazilimcisi olsun insanlarla tartissin, sinir bozsun biz calismiyoruz.

Ilgilenenler bana ozel mesajla yada

[email protected] mail atarsa cv leri sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
chrome said:

yaptım olm 2.uygulamamı yapıyorum. salak gibi tüm özel bilgilerimi programın credits kısmında yazmamış olsam buradan da paylaşırdım ama paylaşamıyorum işte.
bu arada 200 download a ulaştım

abi sen daha geçen haftalarda herşeyi bırakıp bu işe başlıyıcam öğrenicem yavaş yavaş falan diyordun ne ara app yaptın da yükledin falan??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...