matama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Merhaba Ortakoy deki ofisimize, Android developer ariyoruz. Bir cok buyuk firmanin resmi dijital ajansiyiz, Kendi inhouse projelerimizde var. Soyle tanimliyim Android Yazılım Geliştirici Türkiye ve yurtdışında bir çok firmanın resmi dijital ajansı olan Ortaköydeki firmamıza android OS application geliştiricileri arıyoruz. * Java ile programlamada bilgili * Daha önce Android üzerinde "native application" geliştirmiş * Optimizasyon en sevdiği kelime olan * UX’dan anlayan, mümkünse önüne bir tasarım geldiğinde şöyle daha kullanışlı olmaz mı diyebilen * Sürekli kendini geliştirmek isteyen * Development konusunda bir makale var okuyalım dediğimizde okuyup yorumlayabilecek ingilizcesi olan * Yeni şeyler denemekten korkmayan * Abi bug var demeyecek, cozum bulacak * Bilgisayarindan ayri kaldığında özleyen * Takım arkadaslığına önem veren Kısacası bizimle beraber çalışıp hem geliştirecek hem öğrenecek arkadaşlar arıyoruz. (Şu an için junior aramıyoruz). Birde paticik oldugu icin yaziyorum, arkadaslik cok onemli bizde, dunyanin en iyi yazilimcisi olsun insanlarla tartissin, sinir bozsun biz calismiyoruz. Ilgilenenler bana ozel mesajla yada [email protected] mail atarsa cv leri sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 chrome, seni arıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 * Bilgisayarindan ayri kaldığında özleyen aha bu özellik bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 dunyanin en kotu yazilimcisiyim ama cok tatli, seker bi adamim, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 junior ariyor olsaydik , o sekilde alip gelisen arkadaslarimiz oldu. sonucta daha once app gelistirmis birilerini ariyoruz cok senior birinide beklemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mayış kaç kayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 buraya yazmak uygun degil tabiki de bir sekilde maasta anlasilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben ortaköyde oturuyorum. yazılımdan anlamam ama photoshopum master yodadır :p neresindesiniz ortaköyün belki bir gün uğrarım selam ben patiden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 muallim naci caddesi no:43 incesu iş hanı b blok 34347 ortaköy beşiktaş istanbul bunlari kendiniz bulamiyosaniz ise basvurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 chrome hala gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 chrome android developer olabilmek icin forumu birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?98,7328579,7328636#msg-7328636 develop'u bırakmasından* iyi olsa bari sdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bilenler icin ortakoyde kir cicegi pide vardir, onun yaninda citir usta onun ust kati, karsisinda esma sultan yalisi var yerimizi bulamamak bayag zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 vaay sahane lokasyonlu ofis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Haa mybilet binası filan vardı orada. Güzel belki uğrarım. Yukarda bi arkadaşta ne kasmış öyle bulamıyosanız falan, yazık kimin çocuğuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 evet onlar biraz daha ilerimizdeki binada(bebege dogru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yaptım olm 2.uygulamamı yapıyorum. salak gibi tüm özel bilgilerimi programın credits kısmında yazmamış olsam buradan da paylaşırdım ama paylaşamıyorum işte. bu arada 200 download a ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Halen ariyoruz ilgilenen varsa haber lutfen iletisime gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ooo benim arkadaşım girdi sanırım bu muhabbete bugün markakod doğru hatırlıyorsam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 chrome said: yaptım olm 2.uygulamamı yapıyorum. salak gibi tüm özel bilgilerimi programın credits kısmında yazmamış olsam buradan da paylaşırdım ama paylaşamıyorum işte. bu arada 200 download a ulaştım abi sen daha geçen haftalarda herşeyi bırakıp bu işe başlıyıcam öğrenicem yavaş yavaş falan diyordun ne ara app yaptın da yükledin falan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 appyi sizle paylaşamam diyor sonra 200 kişi indirdi diyor. eyvallah şorme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 300 e ulaşırsa sparta gücü oluşur diye içten içe korkuyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar