Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan oha be. 6 milyon dolara 40bin dolar kalmış.

abi bu tarz şeylerde son 2-3 goal nasılsa ulaşılmaz diye konmaz mı? bu 2 haftada (oldu mu o kadar?) son goale geldi.

nolucak şimdi bugün 6 milyon olur bi kaç saate, yeni reward mu koyacaklar ne yapacaklar?? lol
Mesaj tarihi:
taru said:

aynen custom map çıksın dotanın yüzüne bakmam bir daha. oyun da altın dönemine girer bana göre.

yok mlsf valve aptallık etti eğer olsa öyle birşey olsa yıkılır ortalık... Gelsin survivor'lar gelsin Tower Def.'ler gelsin castle fight <3

(ben castle fight'in şuan başlı başına bir oyun olarak yapılsa çok tutacağını,para kazandıracağını düşünüyorum) orjinal bir oyundu kimse kopyalamadı henüz konsepti.

Blizz. şimdi mobA oyunu yapıyor galiba. Eğer o yaparsa map edit. (w3 gibi) ağlama sırası valve'ye geldi.
Mesaj tarihi:
abi şu hesaba göre 15 milyon falan olsa üst sınır zorlayacak gibi duruyor. gabe evde şıkır şıkır göbek atıyodur durduk yere 40 milyon daha kazandım hihihi diye
Mesaj tarihi:
abi yeni hero zaten çıkarmak zorundalar yani öyle gol mü olur geçen sene vardı galba o ama çok hero olduğundan çıkmamış, bazı herolara öncelik vermesi açısındandı o. şimdi zaten 4 hero mu ne kaldı çıkmamış. bi zahmet çıkarsınlar onları artık.
Mesaj tarihi:
http://www.dota2.com/international/compendium/

yeni stretch goals
ulan cakallar zaten olması gereken compendium hero challenge şeyini stretch yapmış ya

model update de aynı şekilde lol
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...