Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 an itibariyle mulgır dan daha düşük mmr a sahibim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sen benim testislerime kurban ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 BonePART said: çin dotasıyla avrupa dotası çok entresan farklı ama ya bildiğin butun lineup farklı herolar cıkıyor o meta farkı baya kapandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 şu compendium hero görevini yeni bitirdim tam kanser olmuş ya eheh herkes işine geleni seçiyor 6m oldu sayılır bu arada. yeni hedef koyarlar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 boktan dandik dunduk bişi koyarlar ya bu senenin compendium couru da bok gibi affedersin nerde geçen senin smeevil i nerde bu umarım immortal itemler iyi olur o kadar millet para bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 mulgear tam bir yeto ya.Kaç oyunumuzu maidenla jungleda 50 dk geçirerek heba etti.Hayır 50 dk naparsın ormanda bi başına maidenla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 mulgır tier e düştüm işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Hypnotize said: T2 de çin uzakdoğu takımları ezdi geçti t3 te eu takımları ezdi geçti t4 te gene uzakdoğu takımları ezip geçicek muhtemelen Tarih dersi için teşekkürler. TI1 la ilgili görüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler AdmiralÇükBok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 katliamci said: mulgear tam bir yeto ya.Kaç oyunumuzu maidenla jungleda 50 dk geçirerek heba etti.Hayır 50 dk naparsın ormanda bi başına maidenla. Ulan 12 dkda midas mek kasıyorum hala yaranamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ben mmr solo girmiyorum artık, 5 dk önce son kez oynadım. arka arkaya 10 oyun böyle bir şey olamaz ya. 2 carry 1 mid 1 support var last pick slardar. sonuç 60-3 falan 2 carry var bir adam mid gideceğim diyor ben yine support aldım takım insana dönsün diye adam invoker seçiyor mid için, last pick slark. sonuç yine hüsran. ursa mid gidiyor 0 15 2 doom mid gidiyor 0 28 2 adamın teki legion commander alıyor slark a ulti atıyor hadi onu geçtim, ne kendini bufflayıp giriyor duel'e ne de herhangi bir attack modifier'ı var. her team fight ta mütemadiyen slark'ı ultiliyor. oyun sonunda slark 90 küsür damage kazanıyor. ben artık mmr falan girmiyorum valve'ın da allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 hangi rating de oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Solo giren böyle belasını bulur sdfdsd boşuna ağlamayın abi takım koordinasyonu ve kişisel becerinin had safhada olduğu bir oyunda böyle şeyler olması çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Dikkat ettiyseniz bayadır ağlamıyorum ben. Bırakalı 1 ay oldu oyunu resmen ruh halim düzeldi tavsiye ederim herkese. Solo queue butonu gelesiye kadar da geri dönmem büyük ihtimal.Merak eden varsa mmr 4800dü en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Densiz said: hangi rating de oluyor bu? rating farketmiyor ki kendi oyunlarımda 4k da da göruyorum feed 3k da da işte 4.3k dan 3.4k ya düştüm kalitede gram değişme yok leşlik seviyesi tamamen aynı streamlerde 5k 5.5k heriflerde aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Adama aşırı oluyormuş gibi geldi o yüzden merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bana inanılmaz çok oluyor ve artık solo mmr girmeyeceğim. bu arada rating soran arkadaşa 4600~ demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 çok oluyor zaten özellikle compendium geldiğinden beri stack olsun, yeni account boostlama olsun vs vs sanırım ti4 başlayana kadar 2kya düşücem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 HAHAHAAHHAHAHHA HAHAHA afk party için serverı south africa / portuguese yapmıştım dün düzeltmeyi unutmuşum 25dktır rank oyun aramasını bekliyorum hahahahahaaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Sonra kötüsün dediğimizde gabe'e laf ediyosun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 lütfen bana o subway şişmanını savunma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Var bi sıkıntı kesinlikle. Ti4 bitene kadar solo oynanmaz. Ayrıca custom maplerin gelmesi lazım. Noob tayfa onlarla oyalanacak. Rankeda giren kitle biraz daha kaliteli olur öyle olunca sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aynen custom map çıksın dotanın yüzüne bakmam bir daha. oyun da altın dönemine girer bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 custom mapler w3 tadını ve zenginliği veremicek gibime geliyor :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Flassh said: custom mapler w3 tadını ve zenginliği veremicek gibime geliyor :8 aksine steam shpla beraber modeller felanda satılacak boku cıkar map satılır modeller satılır skinler satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 işte eğer mapler satılırsa o zaman gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar