Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 easy hard denilen şu 7 ve 4 eskiden hard'dı çektin mi creepleri tek başına kesiyolardı creep kalmıodu son peçle onları easy yaptılar artık stacklemeden pull yaparsan creepler öldürüyo onları pullun anlamı kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ufak creep'lerin olduğu easy işte :), 7'den çekip üstten ağaç yiyip onun üstündeki camp'den double pull yapabilrsin. Dire'da da, 5 numaralı camp'den yine ağaç yiyip (ki oradan geçsin orman creep'leri) pull yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ha ok anladım. diğerlerinden hangileri easy medium falan peki öyle bireşy var mı? bir de artık 2 ile 6 çekilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Black-ice said: @mulgear 80bin oyun tipi var 80 bin durum var. gir accountuma bak top success hero'm bh, kaçında bf yapmışım. yapılmayacağı durumu da çok iyi bilirim. yapmadığım da olmuştur. esas bh gibi ihtimalsiz kritiği olan heroyla carry gibi oynamayanlar oynamasın. senin oyunlarına bakıp dememiştim de sana cevap veriyim bounty hunter denilen arkadaşın tek olayı roam ganktir benim de most successful herom bf farm itemıdır bh farm herosu değildir bu kadar basit yani mana regen istiyosan tatava yapmaz yaparsın bi tane basilius alırsın bottleını üstüne drum geçer gidersin damage içinse duruma göre deso yada orkid çıkarsın çok açıkca söylüyorum bh'ye bf yapmak noobluktur parayı çöpe atmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 fizban said: ha ok anladım. diğerlerinden hangileri easy medium falan peki öyle bireşy var mı? bir de artık 2 ile 6 çekilmiyor mu? bildigin büyüteç gerekiyo nerde diyorum numaralar 4ü çekersin üstüne 5i getirirsin oraya yada radiantsan 5i çekebiliyosun kendi creeplerine aynı şekilde 7yi çekip sonra üstündeki kampı da çekebilirsin ama dire olarak 7nin üstündekini kendi creeplerine çekemiyosun 2 ve 6 standart olarak vurıyım geri gidiyim creeplere dogru şeklinde çekilmiyo 6 numara için şöyle bişey var ama dedigim gibi easy lanedeki creepler hızlandıgı için artık yapılamıyo efektif olarak https://www.youtube.com/watch?v=tEHe4lmcxGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kusura bakma ama senin mantığında ezbere oynayanlar yüzünden late game'de oyunlar dönüyor işte. draft oyunlarda falan karşıda 2 hard carry vardır. sizde 1 tane almıştır mesela kaptan. offlane bh alır mesela. bh'yi gider ganker oynarsan verirsin oyunu late'de. ama gayet de oyunu carry'leyecek bi hero. ziyan işte. ha gank yapma diyorum sanılmasın. tabi gank yap ama buildi de carry git yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bh bf ye yapmak n00bluğun allahlığıdır nokta(.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 dediğin çok situational bi durum standart olarak konuşuyorum ben offlanede genelde 1v2 yada 1v3 kalıyosun azıcık zekilerse dust sentry filan alıyolar adamın farmını zaten engelliyemiyosun boş boş lanede durmuş ve ölme tehlikesi içinde yaşıyosun onun yerine bot bottle aldıktan sonra ortaya yada safelane'e gank gittiğin takdirde çok daha fazla iş yapıyosun bf'den alıcagın herşeyi ve daha fazlasını deso ile alıyosun zaten kaç team combatta cleave vurabiliyosun ki gerçekten paraya yazık bf (maçlarında %90ından fazlasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 dagon yapin cok eglenceli. abartip ethereal da cikin hatta. bf yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 mulgear6 said: Black-ice said: @mulgear 80bin oyun tipi var 80 bin durum var. gir accountuma bak top success hero'm bh, kaçında bf yapmışım. yapılmayacağı durumu da çok iyi bilirim. yapmadığım da olmuştur. esas bh gibi ihtimalsiz kritiği olan heroyla carry gibi oynamayanlar oynamasın. senin oyunlarına bakıp dememiştim de sana cevap veriyim bounty hunter denilen arkadaşın tek olayı roam ganktir benim de most successful herom bf farm itemıdır bh farm herosu değildir bu kadar basit yani mana regen istiyosan tatava yapmaz yaparsın bi tane basilius alırsın bottleını üstüne drum geçer gidersin damage içinse duruma göre deso yada orkid çıkarsın çok açıkca söylüyorum bh'ye bf yapmak noobluktur parayı çöpe atmaktır BH ile 4 oyun kaybetmişim; 4 oyunda da bf yapmamışım. kalan kazandığım oyunların hepsinde direk bf çıkmışım. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?date=&faction=&hero=bounty-hunter&lobby_type=&game_mode=®ion=&duration= lütfen pılını pırtını topla ve defol bu topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Liebe said: mulgear6 said: Black-ice said: @mulgear 80bin oyun tipi var 80 bin durum var. gir accountuma bak top success hero'm bh, kaçında bf yapmışım. yapılmayacağı durumu da çok iyi bilirim. yapmadığım da olmuştur. esas bh gibi ihtimalsiz kritiği olan heroyla carry gibi oynamayanlar oynamasın. senin oyunlarına bakıp dememiştim de sana cevap veriyim bounty hunter denilen arkadaşın tek olayı roam ganktir benim de most successful herom bf farm itemıdır bh farm herosu değildir bu kadar basit yani mana regen istiyosan tatava yapmaz yaparsın bi tane basilius alırsın bottleını üstüne drum geçer gidersin damage içinse duruma göre deso yada orkid çıkarsın çok açıkca söylüyorum bh'ye bf yapmak noobluktur parayı çöpe atmaktır BH ile 4 oyun kaybetmişim; 4 oyunda da bf yapmamışım. kalan kazandığım oyunların hepsinde direk bf çıkmışım. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?date=&faction=&hero=bounty-hunter&lobby_type=&game_mode=®ion=&duration= lütfen pılını pırtını topla ve defol bu topikten. http://dotabuff.com/heroes/bounty-hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 olm onlar ilk oyunlarım o yüzden her heroya vanguard yapıyordum müthiş bir itemmış gibi auehauehu bi tane kaybettiğim maçta yapmışım bf harbi görmemişim sadafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 40 dk'da 11 kere ölmek de başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Liebe said: mulgear6 said: Black-ice said: @mulgear 80bin oyun tipi var 80 bin durum var. gir accountuma bak top success hero'm bh, kaçında bf yapmışım. yapılmayacağı durumu da çok iyi bilirim. yapmadığım da olmuştur. esas bh gibi ihtimalsiz kritiği olan heroyla carry gibi oynamayanlar oynamasın. senin oyunlarına bakıp dememiştim de sana cevap veriyim bounty hunter denilen arkadaşın tek olayı roam ganktir benim de most successful herom bf farm itemıdır bh farm herosu değildir bu kadar basit yani mana regen istiyosan tatava yapmaz yaparsın bi tane basilius alırsın bottleını üstüne drum geçer gidersin damage içinse duruma göre deso yada orkid çıkarsın çok açıkca söylüyorum bh'ye bf yapmak noobluktur parayı çöpe atmaktır BH ile 4 oyun kaybetmişim; 4 oyunda da bf yapmamışım. kalan kazandığım oyunların hepsinde direk bf çıkmışım. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?date=&faction=&hero=bounty-hunter&lobby_type=&game_mode=®ion=&duration= lütfen pılını pırtını topla ve defol bu topikten. ya sus şişko o zaman bende bh ye aganim yapmadıgım her oyunda kazandım GGBB ilkokul mantıgıyla yazmayın olm şuraya bh le farm kasan adam en gıcık adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben somona vericem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 versen yapamaz 160 kilo pipisi gözükmüyor göbekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 o değil de mesai bitti boş boş oturuyorum dota mı atsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Liebe said: olm onlar ilk oyunlarım o yüzden her heroya vanguard yapıyordum müthiş bir itemmış gibi auehauehu bi tane kaybettiğim maçta yapmışım bf harbi görmemişim sadafds off tam bir wepla alışkanlığı bu dota 2 öncesi biz de böyleydik fasdf her heroya VANGARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 gel de bf kasma bf'ye giricez biz birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Black-ice said: Liebe said: olm onlar ilk oyunlarım o yüzden her heroya vanguard yapıyordum müthiş bir itemmış gibi auehauehu bi tane kaybettiğim maçta yapmışım bf harbi görmemişim sadafds off tam bir wepla alışkanlığı bu dota 2 öncesi biz de böyleydik fasdf her heroya VANGARD ahahahaahahah her heroya yapmışım nerdeyse :D http://dotabuff.com/players/26015590/matches?date=&duration=&faction=&game_mode=&hero=&lobby_type=&page=62®ion= 1-2 sayfa gidince hele mükemmel :D :D abi sondan 6-7 sayfa full vanguard dolu :D dota1 diye bağırıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi rubick'e battle fury yapmışsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kazanmışız problem yok auehausehauehauehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ASDASDSDAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bu arada bugun ilk defa maç izlerken item düştü bana ama salak amatör ligi oldugu için bir değeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar