Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

ulan mmr la ne alakası var ne ben adama mmr kaç mı dedim? ben oyunun id sini istiyorum diyorum ki izleyelim bakalım oyun başından itibaren hakikaten adam çok çok çok kötü olduğu için mi 0-13 çekmiş yoksa başka etmenler mi var? arada bu kadar ağladığı için tabiki flashhın da oyununa bakıcaz acaba hakikaten hakkını vererek oynuyor da sırf takımına gelen adamlar yüzünden mi yeniliyor diye. gayet masumane değil mi, ama o oyun id sini vermemek için bu kadar takla attığına göre var bişiler demek ki.

http://dotabuff.com/players/26015590
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi konunun senle alakası yok niye taunt atıyorsun? bu başlığın demeirbaş ağlayanı flashhın şu bahsettiği son oyun idlerini istedim o kadar.

oooffffffffffff allahım hala mmr diyorsun..... he abi he mmr tamam he

Mmr'dan bahsederim çünkü anlatmaya çalıştığım şey flashın anlattıkları ütopik şeyler değil. Her mmr'da oluyor o yüzden adamı noob sanmayın diye yazıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gaybe newell adamsan bu masum yavrunun feryadını duyarsın, adam abuse diyor, tacize uğradım diyor. Bu mağduriyet giderilsin.

Gelecek TI allstar maçında flash'a yer verilsin, bu adam bunu hakediyor, yeter be. Bu kadar çile çektirildi, takım arkadaşlarına şiir yazdı diye 1 hafta mute yedi. Bu mu adalet?
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

lel

herif feedliyor diyince id ver sen noobsundur senin yüzünden feedlemiştir diyen herife niye bişi kanıtlıyım ya hahah

ben pushladım herifi 0-13 için :(

ne olursun bana "id ver sen noobsundur senin yüzünden feedlemiştir" denilen postları gösterebilir misin ya kafan iyi ya da baya delüzyon görüyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...