Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 %40 mana yiyo galiba ya da öyle bişi. o an ki gerçek manan üzerinden hesaplanıyo dolayısıyla hep oynuyor cast cost. yani manan fullken atma, harca bira sonra başla atmaya demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 60% of current mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Hımm tamamdır eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bazı adamlar bkb yapmıyor abi ben laf anlatmaktan yoruldum ama adamların umrunda değil. Bkb yapmayı boşa giden 3900 gold olarak görüyor adamlar. Ben kaç tane oyun kaybetttim takımdaki hard carry late gamede bkbsi olmadığı için :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bkb karı itemı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ya beyler siz nasıl adam buluyosunuz party yapacak ya 4k+ mmr'da adam bulamıyorum ben oyun içinde mecbur solo giriyorum onda da karşıya 2li 3lü stackleri atıyor adamlar ezip geçiyor iyi de oynasam kötü de oynasam e ben ne yapacağımı şaşırdım şu anda dota oynamak istiyorum ama bu şartlar altında sinir hastası olucam yakında bi yol gösterin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 asosyal değiliz arkadaslarımız var dota oynıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Çevremde bırak benim seviyemde dota oynayan hiç dota oynayan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 0-9 ember mid harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Flassh said: 0-9 ember mid harika 0-9 easy lane slarktan daha iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 cm-jugger safelane totalde 2-25 oynadılar geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 said: Added an experimental method to determine when multiple players in a region are experiencing poor network connectivity. When this is detected, players in the affected matches will be notified that the match will not be scored, and it is safe to leave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 mal ruslar yüzünden 166 saat ban yedim gene annelerini sevdiğimin iq su düşük gereksiz insan atıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ben 4 gün falan oldu hala 1 hafta mute yemedim noluyor acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 oyun sonu artık, milletim mmr ını görebilecekmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 test server'daydı sadece o ana oyuna da geldi mi? gelmediyse eklenip eklenmeyeceği belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 gelicek işte yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abicim test servera konulan şeyler illa gelicek diye bişi yok ben de onu diyorum sana zaten gelmeyebilir hiçbir zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bunneh said: abicim test servera konulan şeyler illa gelicek diye bişi yok ben de onu diyorum sana zaten gelmeyebilir hiçbir zaman da. Daha önce böyle bişey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bi bilgim yok ama bu patchten sonra şu açıklamayı geçmişler PLEASE NOTE: This is an update to the Dota 2 Test client, there is no guarantee any of these changes/items/tickets will make it into the main client. edit: bilmiyorum önceki test server updatelerinden sonra da geçmişler midir bunu ama tahminim o yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Ya o değilde bu mmr ile ilgili yapmaya çalıştıkları bu yeni olaylar hiç samimi gelmiyor bana bu zamana kadar nerdelermiş. Ben kendi adıma konuşmam gerekirse günde en az 4 oyun atardım şimdi ya 1 ya 2 atıp birilerine sövüp çıkıyorum artık rutine bindi gir söv çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 teste gelip de live'a gelmeyen şey hatırlamıyorum ben nabız yoklamışlar birbirinizi kırmayın hadi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Steam gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 humble bundlea kızıodum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar