Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler birşey soracağım, olaylardan uzak kaldığımdan çözemedim.

Makinaya format attım, c/d var ve D: steam duruyor.Format işlemleri bitti, dedim uzun zamandır dota2 oynamıyorum gireyim bari.

Uzun updatelerden sonra login oldum kullanıcı level 1, inventory boş çevrim listemde arkadaşlar yok.Wipe yemiş gibi :S nedendir sizce.
Mesaj tarihi:
hesap aynı mı, ne biliyim yanlışlıkla fake account'una falan girmiş olmayasın. Aklıma bir şey gelmedi.

@mulgear: lane'i kazanmak kendi başına bir şey ifade etmiyor. Yani atıyorum trilane'i kazanırsın da o sırada diğer lane'ler napıyor. En çok support mu oynuyorsun ne oynuyorsun?
Mesaj tarihi:
Herseyi oynuyorum
En cok sup oynuyorum ama sanirim. Agresif oluyorum surekli vision ve tp rotasyonu filan
Ondan sonra da offlane veya mid 2. 3. en cok oynadiklarim
Takimdaki 2-3 morona bakiyo ya
Bazen bizim takimda oluyo bazen karsi takimda
Sans isi direk moronlarin kimde olucagi dolayisiyla oyunu
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

beyler sheeverın bile solo mmr 4k ya yakın ahahahah

işte şeyden kaynaklanıyor o

çoğu zaman bulldog la falan party ile attığı için base statı yükseldi

sonra rank gelince yüksel puanla başladı

ÇÜNKÜ SİSTEM MÜKEMMEL
SOLO MMR DEDİĞİN SOLO DIŞINDA HER ŞEY
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Herseyi oynuyorum
En cok sup oynuyorum ama sanirim. Agresif oluyorum surekli vision ve tp rotasyonu filan
Ondan sonra da offlane veya mid 2. 3. en cok oynadiklarim
Takimdaki 2-3 morona bakiyo ya
Bazen bizim takimda oluyo bazen karsi takimda
Sans isi direk moronlarin kimde olucagi dolayisiyla oyunu

support oyuna etki etmesi en zor rol, ben %80 support oynuyorum. Bir ara 3600'e kadar düştüm, oyunlar çok zevksiz oldu. 4000'e geri çıkana kadar anam ağladı. Sana tavsiyem gerçekten haketmediğin bir seviyede olduğunu düşünüyorsan semi-carry'e evrilebilecek support'lar seç.

Mesela veno, nyx, phoenix... warlock, shadow shaman gibi herolar da olabilir. Aynı şekilde easy lane'in güçlüyse sven, alch veya wraith king gibi alışılagelmedik supportlar deneyebilirsin. Oyun uzadıkça sen de dmg vurursun sağlam. Alch nerflendi gerçi de bence wk güzel support oluyor, çok rahat orman farmlıyorsun. Ama takımın carry'si lane de durabilecekse tabi.
Gidip de lane support cm alınca, nihayetinde adamın eline bakıyorsun. Senin yaptığın smoke gank'ler bile yeterli etkiyi yaratamıyor oyunu kazanmak için.
Mesaj tarihi:
Ya zaten solo oynayanlarla party girenleri aynı havuzda eşleştirmek kadar abes birşey olabilir mi ya baştan fail zaten konuşmaya bile gerek yok daha fazla. İstediğin kadar iyi oyna oyunu kimin kazanacağı feederların hangi takımda olması belirliyor zaten istersen kıçını yırt yine bişey yapamazsın. Bu embesil adamlar karşıya gelirse sen kazanıyosun sana gelirse karşısı kazanıyor işte dota 2 :D
Mesaj tarihi:
bence öyle olmuyor, zaten solo puanıyla party puanı farklı.

Sen şimdi 4500-5000 aralığındayım diyorsun. 3500-4000 aralığından bir hesapla oynasan, oyunu kazanıp kaybetmen takımına mı bağlı olacak? Ben sana söyliyim çoğu oyunu taşıyacaksın.

http://dotabuff.com/players/110289963/matches

yukardaki hesap; adamın teki 5600 mmr'lı, 2900 mmr'lı bir hesap almıştı. 60 oyun atmış solo, 3'ünü kaybetmiş sadece.
Mesaj tarihi:
abi ben şu an 3475 miyim neyim de kesinlikle hakettiğim rat o değil
kendimi övmek için filan söylemiyorum ne oldugumu neleri yanlış yaptıgımı filan biliyorum da en azından 4k+ hakeden biriyim
ama şu salak seviyede bile ne kadar iyi oynarsam oynıyım oyun dönmüyo
mesela lejyonla duel atmışım adamın birine 3 kişiyiz gidip diğer heriflere filan vuruyolar
disable yapabilen adamlarına atıyorum ki diğerleri durduramazın gidip salak salak herolara vuruyolar
gerçekten oyundan zerre anlamıyan insanlarla dolu

edit: ki ayrıca sadece sup oynamıyorum
carry yada semi carry de oynuyorum arada o zaman da takımda sup olmuyo
son 2 pick kalıyo mesela 1 mid 2 carry var adam gidip barat ve furion filan alıyo
mallıkta sınır tanımıyolar
Mesaj tarihi:
eldar said:

http://dotabuff.com/players/110289963/matches

yukardaki hesap; adamın teki 5600 mmr'lı, 2900 mmr'lı bir hesap almıştı. 60 oyun atmış solo, 3'ünü kaybetmiş sadece.

şu da çok saçma ya

herifin main account zaten dendi level
o çıkmıcakta biz mi çıkıcaz

burda mmr boktan diyenlerin hiç biri dendi levelim diye dolaşmıyor zaten
Mesaj tarihi:
adam iyi ki puanı 5600, senin seviyen de 4100 civarı gibi ortalama anlattığına göre. Niye onun yanlış olduğunu düşünüyorsun?

MMR çalışmıyor olsa yüksek rating'li kötü oyuncular veya düşük ratingli iyi oyuncular olurdu bol bol.
Mesaj tarihi:
evet o yüzden 4k üstü oyundalar medusanun ultisinde bkb basanlar
lone da itemleri kendisine kasanlar

puck ile hook dodgelayamanlar
invo ile 40 dk boyunca sadece sunstrike atanlar dolu

yada en basit sup görevi olan ward dikmeyi ve pull yapmayı beceremeyenler

herif creepleri lvl1 nc lere pulluyor, kendi oto atack ile nc kesiyor full wave creep geri dönuyor
gel kas şimdi lel
Mesaj tarihi:
oyunun mmr'ı yok yalnız, oyunucunun mmr'ı var. 5k'lık adam 3k'lık adamla party kurarsa party puanı 4200 falan oluyor.

Ayrıca senin de yaptığın basit hatalar olmuyor mu hiç?
Mesaj tarihi:
stacklemeden pull yapmakta çok basit hata ya

özellikle 10 dk boyunca her 2 wave de bir yaparsan

büyük ihtimal adamın kelime haznesinde stack falan yoktu
çünkü önce stackle diyince bi an alt tab yapıp googleladı
Mesaj tarihi:
bunu daha önce de söyledim lig sistemi yok oyunda, isteyen istediğiyle party kurabiliyor. Bunu biliyorsun yani şaşıracak bir şey yok, ya buna katlanarak oynayacaksın ya da oynamayacaksın.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

valla iyi oynayanın mmr ı yükseliyor bu kadar aglıcağınıza ya oyunu bırakın ya biraz daha gelişin size demiyorum ama kendi arkadaş çevremde iyi oynuorum diyen adamların çoğu çöp

şu arkadaşı aradan ayıklayalım hemen
Mesaj tarihi:
adam gibi 5li kadro dedim

oynayalım dedim

alışırız birbirimize dedim

5 kişi de kurmuştum bi ara gerçi applevodka kpmaza ben cagır biri daha vardı unuttum

akıyoduk fdg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...