quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Evet, başlık böyle Sazlıklardan Havalanan gibi oldu ama son iki gündür başıma gelmeye başladı, bilgisayarı açınca tarrrrrr diye fana bir şey sürtünüyormuş gibi bir ses geliyor ve sonra kendiliğinden susuyor, ne yerinden oynamış olabilir ve niçün, tahmin yürütebilecek olan var mı? Bir de, modem LAN ışığı bazen bilgisayarı açtığımda sönük kalıyor, ancak kasanın arkasından kabloyu çıkarıp takınca kendine geliyor, nedir? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kasayı açıp bakıver nerden geldigini ben burdan duyamıyorum ve göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kirlilik durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Valla içini açıp bir çektirdim şöyle 1-2 hafta önce hafif ayarda elektrik süpürgesi ile ama? EDIT Bir de kasa HAF X, yani büyük fanlarında filtre falan var sözde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi elektrik süpürgesi kesmez o kiri. bi tane şundan al http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/2110775.jpg balkona çık ve tut içine. göreceksin ki dünyalar kasana saklanmış. tabii sesin kaynağı başka bir şey de olabilir ama ses genelde kirden oluyor tabi. fistan da haksız değil açıp sesin kaynağını bulman lazım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fanı yağlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 cpu fanı, ekran kartı fanı. ikisini de üfle oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ekran kartı, cpu ya da psu fanı ya da hespi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kasada hareket eden iki sey var zaten, biri fan digeri hdd. hdd'den geliyosa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hdd den genelde ciuvv ciuvv seklinde daha tiz sesler gelir ama tarr diye ses geliosa harbiden gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar