Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ben ltc guvenilir liman demedimki? Altcoinlerin hepsi icin gecerli dedigim. Netekim 1 milyar dolarlik market capi olan altcoin ile 1 milyon dolarlik market capi olan coin bir degil onu demeye calisiyorum. LTC yi yarisindan fazlasina dusurebilmek icin 3-4 tane adamin saglam kasmasi lazim. 1m dolarlik market cap'i olan bi altcoini cat diye hoplatirlar. Ltc'nin avantaji enazindan surekli hareket var, zararina bile satmis olsan hareket sayesinde toparlama sansin var azda olsa. 0.00000kdsf bilmemneden bi coin'e giriyosun mesela pumplanirken. Bi cikiyo herif hop %70ten fazla deger kaybediyo belki. 1000 dolarla girsen 700 dolarina gule gule demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Doruk senden altılı ganyan yorumcusu olur çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 e alalım o zaman. madem bu kadar eminsiniz. kumar kumardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DoruK said: altcoinlerin güzelliği mevcut difficultysinden 1 aylık zaman diliminde fiyatı nereleri bulur nerede kalır onu kestirebiliyor olmanız. Su cok yanlis bi tez abi. Hic bi degeri olmayan %96si zaten minelanmis olan bi coini 2 tane dallama cikiyo "ooo cok potansiyel var" diye anons yapiyo. 3 saate 3 katina vuruyo, bu herifler ciktiginda arkasindan panic sell'de geldiginde hortumlanmis bankadan baska bi farki kalmiyo coinin, yanlis zamanda artacak diye girenlerin götune kaciyo direk. Max keiser, fontase falan bu herifler tamamen ici bos hikaye, scammer ibneler. Max Keiser heleki, herif direk fail bugun baktimda. "Quarkla bizi duduklediniz" diyen bi herife cikip "biz gelecegi noktayi kestirdik, yukselip dusecegini bilemedik ehi" gibi bisi yazmis tasak gecer gibi. Ha su var, 100 er dolar atmak kötumu degil, takibini yaparsan arttigi yukseldigi noktada 200 300 dolar yapip cikabilirsin o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi benim kimseyi okuduğum haberlere baktığım falan yok tamamen 2-3 aydır takip ettiğim kadarıyla kendi gözlemlerim neyse daha fazla bişi söylemeyeceğim, isteyen istediğini yapsın ben yazmış olayım da :) bana güvenip paranızı da basmayın aman sakın, sonra gelip böyle böyleydi demeyin. hepsi tahmin sadece, üzüleceğiniz paralar harcamayın. ben mine yaparak kazandım sonuçta havadan geldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Heee 3 ay sonra ben demiştim dicen de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DoruK said: abi benim kimseyi okuduğum haberlere baktığım falan yok tamamen 2-3 aydır takip ettiğim kadarıyla kendi gözlemlerim neyse daha fazla bişi söylemeyeceğim, isteyen istediğini yapsın ben yazmış olayım da :) bana güvenip paranızı da basmayın aman sakın, sonra gelip böyle böyleydi demeyin. hepsi tahmin sadece, üzüleceğiniz paralar harcamayın. ben mine yaparak kazandım sonuçta havadan geldi yani. parayı nerden basıyoruz sen onu soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DoruK said: abi benim kimseyi okuduğum haberlere baktığım falan yok tamamen 2-3 aydır takip ettiğim kadarıyla kendi gözlemlerim neyse daha fazla bişi söylemeyeceğim, isteyen istediğini yapsın ben yazmış olayım da :) bana güvenip paranızı da basmayın aman sakın, sonra gelip böyle böyleydi demeyin. hepsi tahmin sadece, üzüleceğiniz paralar harcamayın. ben mine yaparak kazandım sonuçta havadan geldi yani. Dogrudur yau bisi demedim, mining ile hesap kitap tahmin oluyo netekim iste scamliyo ibneler alt coinleri. Manipule ediyolar surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Esh said: DoruK said: abi benim kimseyi okuduğum haberlere baktığım falan yok tamamen 2-3 aydır takip ettiğim kadarıyla kendi gözlemlerim neyse daha fazla bişi söylemeyeceğim, isteyen istediğini yapsın ben yazmış olayım da :) bana güvenip paranızı da basmayın aman sakın, sonra gelip böyle böyleydi demeyin. hepsi tahmin sadece, üzüleceğiniz paralar harcamayın. ben mine yaparak kazandım sonuçta havadan geldi yani. parayı nerden basıyoruz sen onu soylewww.cryptsy.com şu an fiyatı biraz yüksek ama, profit takerlar aradan çıksın öyle alın alacaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 nmc artıyor iyi iyi 10 küsürlere çıksın artık da çıkıcam bende. http://www.youtube.com/watch?v=UPw-3e_pzqU ltc'den 7den girip 42den çıkmıştım şık olmuştu nmcden çıkamadık aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ltc to moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 beklediğim gibi sbc 0.0004'ü gördü buradan alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sbc sıctı lan şimdi 0.65 ten 0.4 e indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DoruK said: beklediğim gibi sbc 0.0004'ü gördü buradan alabilirsiniz 1. Sbc ne ? 2. Nereden alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 evet tam yerinde tutturmuşum 0.0005'e toparladı tekrar yerini buldu şimdilik @yildirim cryptsy.com ama burası şu aralar çok yavaş, trade için kullanılmaz hani sadece al kenarda dursun. anlık al satlarda lagdan dolayı zarar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 baya yavaş ya, güvenilirliğini yitiriyo borsada yavaş bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Beyler dun cin baya toplu alim yapti, bugun uyanir uyanmaz satip hoplatmasinlar dikkat edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ayın ilk cumasından korkacaksın derler her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hazırda bekliyorum dip dip olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aynen dediğim gibi difficulty arttı sbc 0.0006 yı buldu 0.0004'te alan olduysa gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Nmc'den ciktigim zarari toparladim assagi yukari bugun al satla. Cuma gunu butun parayi nakite cevirip beklemeye gecmeyi dusunuyorum pazara kadar. LTC 30 altini, BTC 900 altini görurse abanmayi dusunuyorum direk. Buarada btcturk 2400 olmus lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Nmc'den çıkınca kendini hapishaneden çıkmış kaçmış gibi hissetmedin mi ? Söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 neyi kazcagimi sasirdim arkadas sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nmc 7'yken de alsaydınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar