BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://io9.com/patrick-rothfuss-kingkiller-chronicles-series-is-getti-830961576 Fox haklarını satın almış. Ben film bekliyordum ters köşe oldu. Hayranları için bir artısı olur mu? Hiç sanmıyorum. Bekleyip görücez. Tarih falan belli değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BalisticGel said: Fox http://i1.ytimg.com/vi/7FGKLwDrJkc/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 The Kingkiller Chronicle ı hiç duymadım dersem yeridir, et var mı içinde, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Var var. Fantastik kurgu seviyorsanız mutlaka okuyun. 3 kitaplık bir seri. Son kitap daha çıkmadı, önümüzdeki yıl çıkacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sonunda kral ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bilemiyorum, Shannara ve ölüm kapısını okuduktan sonra, türün bu tür kitaplarına soğuk bakıyorum hep, gerçi ölüm kapısı yine iyidi Shannara yanında ama Margaret Weis ve Tracy Hickman faktörü çok baskın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ölüm kapısını 2 kere bitirdim ben çok sevmiştim ama bu kitaptaki karakter (Kvothe) Haplodan çok daha farklı, daha samimi (bence). O ikilinin eserlerine hiç benzemiyor kendine has bir tarzı var Patrick Rothfuss'ın. Ben şahsen tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bekliyordum böyle bir şey. Game of thrones kalitesinde bir yapım olursa muhteşem yoksa meh. Kvothe'yi kim oynar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Roqq said: Bekliyordum böyle bir şey. Game of thrones kalitesinde bir yapım olursa muhteşem yoksa meh. Kvothe'yi kim oynar acaba ? Ahahaha :D Gençlik yıllarını bilemedim. Kızıl saçlı genç yetenek bulurlar bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ilk kitapta sıkılıp bırakmıştım. çok fazla klişe vardı. sonra nasıl gelişti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Seri gayet başarılı da son kitap çıkana kdr ilk iki kitapta neler olduğunu unutmaya başladım gene. Daha yazacak ta çevrilecek te... Neyse dizi olayına ise sevinsem mi bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Jaegerjaquez said: sonunda kral ölüyor mantık olarak kahraman kral katili ve boyuna kral öldürüyor. o yüzden başında da,ortasında da, arasında da, sonunda da kral ya da krallar ölüyor sanırım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ölen sadece 1 tane kral var. Onu da 3. kitapta öğreneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tahmin ettiğim gibi, -18-25 yaşları arasında vasifsizdir birde karakter...- ismi niye kral katili o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Vasıfsız değil tersine HER şeyi iyi yapan bi wonderkid. Klişelerin çoğu da o mary sueluğundan geliyor. Kral öldürdüğü için ismi kralkatili. Hobi olarak kral öldürüyor değil, game of thronesdaki kingslayer gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Feamer said: bilemiyorum, Shannara ve ölüm kapısını okuduktan sonra, türün bu tür kitaplarına soğuk bakıyorum hep, gerçi ölüm kapısı yine iyidi Shannara yanında ama Margaret Weis ve Tracy Hickman faktörü çok baskın... Death Gate Shannara'dan daha iyi, ama ikisi de türün ortalama örnekleri. Kingkiller onlardan daha üst klasmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Shannara gelmiş geçmiş en çakma ve en kötü FK değil miydi? Benim okuduklarım arasında en azından kötülükte rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Lakabı çok Kvothe'nin sadece Kralkatili değil herif. İstemiyorum dizisini ya. Peter Jackson film yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 axedice said: Vasıfsız değil tersine HER şeyi iyi yapan bi wonderkid. Klişelerin çoğu da o mary sueluğundan geliyor. Kral öldürdüğü için ismi kralkatili. Hobi olarak kral öldürüyor değil, game of thronesdaki kingslayer gibi düşün. ne yeni baska kral oldurmeyecek mi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hayır, anlattığı hikaye kendi geçmişi çünkü. Ölen ölmüş, yazarın açıklamasına göre 3. kitapla bitiyor seri devamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 shannara lotr un inanılmaz kötü bi çakmasıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 axedice said: Shannara gelmiş geçmiş en çakma ve en kötü FK değil miydi? Benim okuduklarım arasında en azından kötülükte rakipsiz. o kadar kötü ve lotr çakmasıydı ki, hayatımda tek, kendi rızama ile aldığım bir kitabı atlayarak okumak zorunda kalmıştım gerçi hatırladığım kadarı ile yüzüklerin efendisinden sonra yazılan fantastik kurgu ilk kitap olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 axedice said: Shannara gelmiş geçmiş en çakma ve en kötü FK değil miydi? Benim okuduklarım arasında en azından kötülükte rakipsiz. O kadar kötü demem, çok berbat D&D romanları okudum, Shannara'yı vasat olarak görüyorum. Çakmalık konusunda ise önemli bir nokta, Sword of Shannara'nın ilk LOTR taklitçisi olması. Son derece bilinçli şekilde LOTR benzeri bir roman olarak tasarlanmış. Bu açıdan bana ondan sonra yapılan ve Tolkien taklitçiliğini daha üstü kapalı şekilde yapan romanlardan(mesela Dragonlance romanları) daha dürüst geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 fr kötüleri en azından edebi olarak kötü, bu kitabın elle tutulur taradı yok, misal ölüm kapısını da pek sevmedim ama düşününce çok güzel ve farklı tatlar yakalayabilmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 shared world kitapları ayrı bir tür. onları hiç karıştırmayın zaten. firmalar onları yazarlara direk ısmarlama yazdırıyor. ("cleric popüler değil şu aralar. bi cleric serisi patlatta millet gaza gelsin." şeklinde.) özgür yazarlarla kıyaslamamak lazım. shannara nın kötü olmak için bahanesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar