Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Half ilk Turunu atar bomboş sokaklarda

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Saat 12:15...
Karakolun önünde bir araç durur.(istop eder :D)
Biri biner arabaya ve araba ilk önce yavaş yavaş gider (tekleye tekleye)

ehe Evek.. Elime geçirdiğim Ehliyetimle,bindim çıktım bu boş şehrin sokaklarını.(Yanlız Ruhsat yoktu arabada,sorun olur mu Memur bey?)80 i geçtim :P
ilk başlarda olan heyecan ve Newbielık zamanla gitmeye başladı.Ve kalmadı sayılır =]

Halen bol bol Tekleterek kaldırıyorum aracı.2bin devire getirip YAVAŞ çekicem debriyajdan biliyorum ama acemilik işte =]

2 Araç duruyoruz.Ben kaldırmayı daha 100%lük öğrenmediğim için pati pati kaldırıyorum aracı,yandaki arabadaki herifde manyak gaz yapıyor beni geçmek için :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

pek bişi anlamadım (uykum geldi galiba) doğrusu ama tek diyeceğim şu: Allah kazadan beladan saklasın.. ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

heh napalım benim işlemci eskidi aldık yetmiyor anlamaya, screensaver devredeyken işlem yapıyorum kavrayabilmek için ama nafile.. :-p

hayırlı ossunnn! :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
daha gençsin dur ;]

Erkeği Bir aşk,iki kadın öldürürmüş =] (Emal apla duymaya)

Sağolasın.Pederi ayarlıyabilirsem,arabanın üzerine Minigun yerleştirip,karizma yapıcam ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

yani bir aşk iki kadına bedel miymiş?

dedim benim işlemci eskidi diye ehehe

minigun'a helikopter lazım da :-p harley alırsan shotgun çevirirsin, fakat açık alanda yapmak gerek mazallah spatula hedesi.. :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...