Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Half ilk Turunu atar bomboş sokaklarda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Saat 12:15...
Karakolun önünde bir araç durur.(istop eder :D)
Biri biner arabaya ve araba ilk önce yavaş yavaş gider (tekleye tekleye)

ehe Evek.. Elime geçirdiğim Ehliyetimle,bindim çıktım bu boş şehrin sokaklarını.(Yanlız Ruhsat yoktu arabada,sorun olur mu Memur bey?)80 i geçtim :P
ilk başlarda olan heyecan ve Newbielık zamanla gitmeye başladı.Ve kalmadı sayılır =]

Halen bol bol Tekleterek kaldırıyorum aracı.2bin devire getirip YAVAŞ çekicem debriyajdan biliyorum ama acemilik işte =]

2 Araç duruyoruz.Ben kaldırmayı daha 100%lük öğrenmediğim için pati pati kaldırıyorum aracı,yandaki arabadaki herifde manyak gaz yapıyor beni geçmek için :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
Mesaj tarihi:
pek bişi anlamadım (uykum geldi galiba) doğrusu ama tek diyeceğim şu: Allah kazadan beladan saklasın.. ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
heh napalım benim işlemci eskidi aldık yetmiyor anlamaya, screensaver devredeyken işlem yapıyorum kavrayabilmek için ama nafile.. :-p

hayırlı ossunnn! :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
yani bir aşk iki kadına bedel miymiş?

dedim benim işlemci eskidi diye ehehe

minigun'a helikopter lazım da :-p harley alırsan shotgun çevirirsin, fakat açık alanda yapmak gerek mazallah spatula hedesi.. :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
nokta[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
hayırlısı and the uğurlusu olsun...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
  • Yeni Oluştur...