Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Saat 12:15... Karakolun önünde bir araç durur.(istop eder :D) Biri biner arabaya ve araba ilk önce yavaş yavaş gider (tekleye tekleye) ehe Evek.. Elime geçirdiğim Ehliyetimle,bindim çıktım bu boş şehrin sokaklarını.(Yanlız Ruhsat yoktu arabada,sorun olur mu Memur bey?)80 i geçtim :P ilk başlarda olan heyecan ve Newbielık zamanla gitmeye başladı.Ve kalmadı sayılır =] Halen bol bol Tekleterek kaldırıyorum aracı.2bin devire getirip YAVAŞ çekicem debriyajdan biliyorum ama acemilik işte =] 2 Araç duruyoruz.Ben kaldırmayı daha 100%lük öğrenmediğim için pati pati kaldırıyorum aracı,yandaki arabadaki herifde manyak gaz yapıyor beni geçmek için :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 pek bişi anlamadım (uykum geldi galiba) doğrusu ama tek diyeceğim şu: Allah kazadan beladan saklasın.. ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe sağol Sam ;) Yani anlıycağın, i hani aldık ya,onun kutlamasını çıkardım :) (bkz: Şekil 1a)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 şekildekinin Ehliyet olduğunu belirtmeme gerek yok dimi? :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 heh napalım benim işlemci eskidi aldık yetmiyor anlamaya, screensaver devredeyken işlem yapıyorum kavrayabilmek için ama nafile.. :-p hayırlı ossunnn! :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe daha gençsin dur ;] Erkeği Bir aşk,iki kadın öldürürmüş =] (Emal apla duymaya) Sağolasın.Pederi ayarlıyabilirsem,arabanın üzerine Minigun yerleştirip,karizma yapıcam ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yani bir aşk iki kadına bedel miymiş? dedim benim işlemci eskidi diye ehehe minigun'a helikopter lazım da :-p harley alırsan shotgun çevirirsin, fakat açık alanda yapmak gerek mazallah spatula hedesi.. :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :lol: Harley alacak paramız olsaydı keşke..(o Harleyle ne piyasa yapılır bea heahe) Emal Abla fecii kızıcak eh işte,bir hayat 4 kadın aslında.. :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 delikanlı adamın aracı en az 4 tekerlekli olur o kadar :)[hline]Thief of Paticik
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 nokta[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hayırlı olsun Half. bende ufak bi torpille 6 ay önce almıştım :P[hline]i love this game! ICQ :3500388
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mumi artık bi tur atarız beraber :))[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Soldaki ehliyet görmüyonuzmu :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Zegna Rocks! :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hayırlı olsun half.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Predator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hayırlı olsun mumiii güle güle kullan hemi[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Nazar deymesin mumikardeş.. bi nazar böcüğü as bence.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ehe Thnx so much everyvan :) Sağolasın Estel. Walla Şimdide çıkıcam,Benzini full depodan Çeyreğe indirdim Pederde Beni indirecekti :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hayırlısı and the uğurlusu olsun...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mumi bi kaç tur atarız artık.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 eheh Lol ist'a geliyim söz Estel Gezdiricem ;) Ayıpsın.. heh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ehliyetin ustunde bi kender resmi gördüm gibime geldi....[hline]Ophelia (Fifth Age) Elastros Silverblade (FR) Kith-Karus (FR)
Öne çıkan mesajlar