Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: STSL 13. Hafta | Kasımpaşa v Galatasaray @ 01.12.2013 19:00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

huseyin göçek için o kadar çok adam gs li falan muabbeti yapıldıki adam artık hayır bakın gs'li değilim demek için çıkmış maça sdfs

ha çok kötü oynuyoruz o ayrı. koskoca galatasaray'da 2 çalım atan adam yok. kasımpaşa'nın her topçusu en az 3 adam çalımlaya çalımlaya gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi bizim ülkede futbol cok kötü, hakemler de çok kötü.

ya maçta bin tane faul olur mu arkadaş ya. o kadar cok düdük calıyor o kadar cok oyun duruyor ki..

bugun 3 tane premier lig maçı izledim, su macın ilk yarısında calınan düdük o 3 maçın toplamında calınmadı ya
ingiltere de takımlar "beyler adam gecirmiyoruz gecene tekme atıyoruz" felsefesiyle oynamadıgı icin olabilir o.

ve eboue nin yine bi "penaltısı + sarı kartı" yenilmisti faulu yanlıs hatırlamıyosam ilhan yaptı. chedjou ya yandan ayı gibi basıp sarıyı alan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

ya maçta bin tane faul olur mu arkadaş ya. o kadar cok düdük calıyor o kadar cok oyun duruyor ki..

bugun 3 tane premier lig maçı izledim, su macın ilk yarısında calınan düdük o 3 maçın toplamında calınmadı ya
ingiltere de takımlar "beyler adam gecirmiyoruz gecene tekme atıyoruz" felsefesiyle oynamadıgı icin olabilir o.

ve eboue nin yine bi "penaltısı + sarı kartı" yenilmisti faulu yanlıs hatırlamıyosam ilhan yaptı. chedjou ya yandan ayı gibi basıp sarıyı alan adam.

Yüce fútbol bilgini arkadaşım,

İngiltere liginde tekme atmayalım gbi bir felsefe olduğunu düşünüyorsan biraz daha premier ligi maçı izlemeni öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

hakem zaten kötü yani, 2 senedir iyi yönettiği tek macı olmayan sayılı hakemlerden.

ligde birkaç hakem var çizgisini hiç bozmuyor hep kötü sürekli kötü.

hüseyin gocek
kamil abitoğlu
tolga özkalfa
kuddusi müftüoğlu
cüneyt avrupada kabadayı ligde eyyamcı falan..

futbolcusu ayrı leş, hakemi ayrı leş, teknik direktörü mafya.

sonra futbol ülkesi türkiye, nasıl iş anlamadım.

sağdan gelen bir paşa atağında melo adamı indirdi devam dedi pozisyon fauldü, 20 saniye sonra drogba'yı aynı şekilde aynı yerde indirdiler, pozisyon yine fauldü, bu kez calındı ve sarı kart cıktı. Yetersiz hakem yani
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

madcow said:

applev0dka said:

Yüce fútbol bilgini arkadaşım,

İngiltere liginde tekme atmayalım gbi bir felsefe olduğunu düşünüyorsan biraz daha premier ligi maçı izlemeni öneririm

cok seviyorum herkes kendi izliyo sanıyo macları. ingiltere premier liginin maclarını her hafta takip ediyorum premium digiturk saolsun. adama tekme atmayı sertlik sananların baskalarının futbol bilgisine yorum yapmaları yasak olsun. sert futbol bambaska bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Red said:

riera'nın kart çok yalandı mesela. adamın maç başından beri ilk faulu falan.

abi yapma etme, suratına indirdi dirseği faul sayısına mı bakılır :S
keske dirsegi gelseydi de doru olsaydı kolu carptı herifin bildigin bu sarıysa dun alvesin diz + dirsek kafaya cıktıgı bi top vardı onu mahkemeye verelim bari.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

Red said:

riera'nın kart çok yalandı mesela. adamın maç başından beri ilk faulu falan.

abi yapma etme, suratına indirdi dirseği faul sayısına mı bakılır :S
keske dirsegi gelseydi de doru olsaydı kolu carptı herifin bildigin bu sarıysa dun alvesin diz + dirsek kafaya cıktıgı bi top vardı onu mahkemeye verelim bari.

adamı engelleme niyeti ile açmış abi riera kolunu işte azcık objektif bakın olaya. topa öyle yükselinmez yani, sarı kart doğru sonuna kadar, dünkü alves pozisyonu en az sarı, kırmızı bile çıkardı ama eyyamcı cüneyt çalamadı işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...