Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 www.eldevin.com 6 Class 14 Craft ve Gathering baya bi şey var. bügün başladı yeni başladım, oynatcak galiba denemekde fayda var. eski tarz skill geliştirme ve bi kısıtlama yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hemen sorayım p2win mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 shop var bi, istersen ordan para bayılıyosun. 8 yıl falan sürmüş galiba yapımı. balık tutuyorum şu an, biraz para yapayım yırtık pırtık şeylerle dolaşıyorum, vendorda deri set gördüm onu alıp ormana falan gideyim bi. http://i.imgur.com/eHbIJfN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 shopta 60 dolara satılan pakette 8 tane closed beta key veriyor ama oyun f2p heralde ben tam olarak çözemedim edit: oyun full bu arada tutar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 oyun güzel gibi ilgi çekicide, ping yüksek sanki biraz; delayli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Launcher'ı browser üzerinde çalışan bi Java appleti olarak yazmasalarmış iyiymiş. Sene 2013 ya. Edit: Browser oyunuymuş top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Oyun Runescape'e benziyor. said: Eldevin is a free to play game. Players can enjoy the game for free and the experience can be further enhanced by becoming a subscriber or with micro-transactions through our in-game store. You will be able to play through the entire game to the maximum level, access all areas, quests, crafting and events. You'll be able to experience the epic story, participate in all the group dungeons and engage in unlimited PvP (battlegrounds, arena and optional open world PvP areas)! If you wish to support the game by becoming a subscriber (£4.99/€5.99/$7.49 per month) you will gain the supporter buff (+25% all experience and gold gains) which will be applied continually throughout your subscription period to all characters on your account. Additionally this will grant you 350 Bound Eldevin points per month, with a bonus increase of 25 per month of continuous subscription (up to a max of 1000 points per month). The premium shop will sell potions that improve experience gain, convenience items, vanity gear, emotes, dances, pets and additional storage. We will not be selling crafted items, gear or gold in the premium shop. All purchases in the premium shop require Eldevin Points, which can be bought at a rate of $1 per 100 Eldevin Points. These points will be unbound, and can be traded freely with other players. We also plan to add ways for players to earn Eldevin Points without making any purchases. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/857/view/forums/post/5704513#5704513 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 gayet keyifli gidiyor. craft ve gathering questlerini tamamldım. ore cıkarıyosun onu ingot a sonrada bar a ceviriyosun, ilk copper setimi yapmak üzereyim 1 lvl daha atlatmam lazım armorsmith e. üstü başı diziyim goblin cave buldum bi tane oraya direk. browser oyun ama diil öyle bi şey :P baya iyi bence simdilik. http://i.imgur.com/WoP0nt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bende runescape'in aynısı yazmaya gelmiştim. Tam karşımızı görecek veya en azından daha fazla önümüzü görecek bir açı yok değil mi? Bu ense kamerası sıkıcı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kamera açısı free istediğin gibi çevirebiliyorsun fareyle pvpsi nasılmıs gören yapan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyun güzel oynayın. pvp yerini gördüm bi ara sanırım. charı istedigin gibi geliştiriyosun ister büyü ister kılıç ok yay hepsini kasa biliyosun. http://i.imgur.com/fQSlD9A.jpg dungeon yaptim boss dan 2H hammer düstü canavar gibi, biraz bişeye benzedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 camera açısı o kadar da free değilmiş ama efsunlu büyücü çok iyi :) pvp sini gercekten merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Eklemek isteyen olursa nickim aynı. Peki classı ne zaman seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bende çok kastı oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oha baya yeni başlayan var oyuna hatta osman bile yeni başlamış :) bence oyun runescape den güzel bir görünüme sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sadman said: bende çok kastı oyun ya Zaman zaman bende de kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 o mandrake malzememi al gel, sonra karımı al gel, karısının yanına gidince de mandrakeyi getir yoksa gelmemden sonra bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kılıç ı çalan osman mı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Praetorian said: kılıç ı çalan osman mı o. kelle koltukta gidiyordu genç osman olmasından şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 heh neyse yattım ben, beynim sulancak aksamdan beri oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyun hakkında kısaca; genel olarak zevkli bir oyuna benziyor pvp 10 lvlde giriliyor daha 10 lvl olamadığım için birşey diyemeyeceğim crafting gerçekten hardcore, skinning levelle beraber gitsin diye 2 saat skining yaptım yine yetmedi.2 saate farmladığım matlarden sadece 10 adet giysi yapabildim. dangeon finder var, ve party bulduğunuzda otomatik dongeona ışınlıyor. pvp finder da var aynı mantıkta çalıştığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Classı ne zaman seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 class seçme yok 'T' ye bas 6 class ın oldugu talent yeri var ordan istedigine istedigin kadar veriyosun puanları. 6 class ın talent'leri de birbirine bağlı yani. ister tek bir class da güç kazanırsın istersen hepsinden ufak tefek bi şeyler alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Peki party bulmak istediğinde neye göre party ayarlıyor sistem? Veya ben senin ne class oldupğnu nereden anlıyorum eğer seni tanımıyorsam? Elindeki silahtan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 loot var mı loot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar